header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De beste huwelijksreisbestemmingen voor LGBTQ-koppels

Aug 22, 2023 10:45 AM ET

Nu de maatschappelijke opvattingen evolueren en de acceptatie groeit, hebben LGBTQ-paren de mogelijkheid om hun liefde te vieren op adembenemende bestemmingen die speciaal op hun behoeften zijn afgestemd. Of je nu droomt van romantische stranden, culturele avonturen of bruisende stedentrips, er zijn bestemmingen over de hele wereld die een ideale setting bieden voor jullie perfecte huwelijksreis.

Puerto Vallarta, Mexico

In Jalisco werd het huwelijk in 2016 legaal, zes jaar eerder dan in de rest van Mexico, dus het is altijd al een van de meest inclusieve toeristische plekken in Noord-Amerika geweest. Veel koppels vinden Puerto Vallarta niet alleen een prachtige en romantische bestemming, maar als je de beste creditcards voor huwelijksreizen bekijkt, zie je hoe betaalbaar het kan zijn dankzij credit card rewards punten. Veel koppels hebben ontdekt dat strategisch gebruik van hun creditcard hen een aanzienlijk gereduceerde, of zelfs gratis, huwelijksreis op een van de beste LGBTQ bestemmingen heeft opgeleverd. Probeer het Almar Resort als je exclusieve LGBTQ-kamers aan het strand wilt en tijd wilt doorbrengen in de Mixology Elixir Bar, een lesbische bar, op weg naar de bezienswaardigheden.

New Orleans, VS

Hoewel Louisiana misschien niet hoog op de lijst staat van plaatsen die je als LGBTQ-vriendelijk zou beschouwen, is New Orleans een bastion van inclusiviteit. Het French Quarter is een van de bekendste attracties van NOLA, vol met restaurants en muziekclubs waar het niet uitmaakt waar je zin in hebt, zolang je maar contant betaalt. Als je op zoek bent naar een levendige huwelijksreis, boek dan kamers in de buurt van Marigny, waar je een aantal gaybars vindt die de hele nacht doorgaan.

Oahu, VS

Hawaii legaliseerde het homohuwelijk in 2013, ver voor de meeste staten op het vasteland, waardoor het een van de langst bestaande LGBTQ-vriendelijke bestemmingen in de VS is. Alle eilanden hebben homovriendelijke hotels en ervaringen, maar Oahu is de grootste en staat bol van het nachtleven, de restaurants en de cultuur.

Barcelona, Spanje

Als je iets verder weg wilt, is Barcelona de perfecte bestemming voor LGBTQ koppels op huwelijksreis. Barcelona, de hoofdstad van de Catalaanse regio, was de eerste stad die inclusiviteit en diversiteit in de staat promootte. Ga naar het Caldes d\’Estrac strand voor een adembenemend uitzicht op de Spaanse cultuur (en niet te vergeten de Stille Oceaan) of ga langs bij de Sagrada Familia – een favoriet onder architectuurliefhebbers, en eindig de vakantie in de Gotische wijk voor een reis terug in de tijd naar middeleeuws Spanje dat vol zit met bars, restaurants en nachtleven.

Provincetown, VS

Ptown mag dan klein zijn, zijn geschiedenis als queer-friendly plaats is berucht. Of je nu op zoek bent naar een rustig uitje om je samen te nestelen of naar een avondje uit in de stad vol drank en dragshows, je vindt het hier. Liefhebbers van romantiek moeten de spa-arrangementen in de Crowne Pointe Historic Inn and Spa uitproberen, terwijl feestvierders hun hart kunnen ophalen als ze op Commercial Street lopen zodra de straatverlichting aangaat.

De conclusie

Het plannen van de perfecte huwelijksreis is een speciaal moment voor elk koppel en LGBTQ koppels verdienen bestemmingen die hun liefde warm omarmen en onvergetelijke ervaringen bieden. Deze vijf huwelijksreisbestemmingen behoren zeker tot de beste huwelijksreisbestemmingen ter wereld die inclusiviteit, acceptatie en bruisende ervaringen voor iedereen bieden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States