header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van AR en VR in de gezondheidszorg zal naar verwachting 42,42% CAGR bedragen en zal in 2030 USD 6,94 miljard waard zijn.

Aug 22, 2023 7:40 PM ET

AR and VR in Healthcare Market Research Report Information Per Technologie (AR en VR technologie), Per Aanbod (Hardware en Software), Per Toepassing (Fitness, Patiëntenzorg, Farmaciebeheer, en Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

De markt voor augmented reality (AR) en virtual reality (VR) in de gezondheidszorg zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien door de groeiende vraag naar chirurgische planning en training. De wereldwijde markt werd gewaardeerd op USD 0,58 miljard in 2022 en zal naar verwachting USD 6,94 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 42,42%.

AR- en VR-technologieën worden gebruikt in verschillende toepassingen in de gezondheidszorg, waaronder chirurgische planning, training en revalidatie. Met AR kunnen artsen digitale informatie over de echte wereld leggen, terwijl VR gebruikers onderdompelt in een virtuele omgeving.

Bij chirurgische planning kan AR worden gebruikt om patiëntscans over het zicht van de chirurg op het operatieveld te leggen. Dit kan chirurgen helpen om de chirurgische anatomie beter te visualiseren en de procedure nauwkeuriger te plannen. VR kan ook worden gebruikt om chirurgische procedures te simuleren, wat chirurgen kan helpen om te trainen voor complexe operaties en hun vaardigheden te verbeteren.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7208

Analyse van de concurrentie

Er wordt geschat dat de markt zijn ontwikkelingstraject in de komende periode zal creëren dankzij de individuele bijdragen van de belanghebbenden in de markt. De toon van diversificatie zal waarschijnlijk de groei van de wereldmarkt stimuleren, waarbij de deelnemers het risico van volatiliteit, dat momenteel gebruikelijk is in de markt, proberen te verminderen. De introductie van nieuwe producten zal naar schatting variëren van veel lanceringen voor individuele bedrijven tot geselecteerde productlanceringen in exclusieve regionale markten. Overheden over de hele wereld zullen naar verwachting een dominante rol spelen bij het op de rails zetten van de wereldeconomie met stimulerend beleid en subsidies.

De effectiviteit van marktstrategieën zal naar verwachting nauwlettend in de gaten worden gehouden om het consumentengevoel in de juiste hoek te krijgen en te culmineren in de aankoop van de verschillende producten en diensten. De instroom van financiering in kritieke transacties zal naar schatting een algemeen positief effect hebben op de wereldwijde markt in de beoordelingsperiode. Er wordt ook geschat dat de impact van verstorende technologieën in de komende periode zorgvuldig zal worden berekend om verstoringen in de marktstructuur te beperken.

De sterke mededingers op de AR & VR-markt in de gezondheidszorg zijn Augmedix, Google, Firsthand Technology, Medical Realities, Microsoft, Mindmaze, Oculus VR, 3D Systems, Inc., Psious, Atheer, EchoPixel, Inc., Osso VR Inc., SURGICAL THEATER, LLC, Daqri, Orca Health, Inc., Hologic Inc. en anderen.

Marktsegmentatie

De AR en VR in de gezondheidszorg markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder toepassing, eindgebruiker en regio. Hier volgt een kort overzicht van elk segment:

Op basis van toepassing: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van de toepassing van AR- en VR-technologieën in de gezondheidszorg, zoals medische training en educatie, behandeling en revalidatie van patiënten, en geestelijke gezondheidstherapie.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over AR en VR in de gezondheidszorg: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ar-vr-in-healthcare-market-7208

Naar eindgebruiker: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van de eindgebruikers van AR- en VR-technologieën in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen en klinieken, onderzoeksinstellingen en medische scholen.

Naar regio: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van de geografische regio’s, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Op Type Apparaat: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van het type AR- en VR-apparaten dat wordt gebruikt in de gezondheidszorg, zoals head-mounted displays (HMD’s), handheld apparaten en projectoren.

Naar technologie: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type AR- en VR-technologie dat wordt gebruikt, zoals op markers gebaseerde AR, AR zonder markers, volledig onderdompelende VR en niet-onderdompelende VR.

Over het algemeen biedt de marktsegmentatie van AR en VR in de gezondheidszorg een beter begrip van de verschillende factoren die bijdragen aan de groei van de markt en helpt bij het identificeren van nieuwe groeikansen.

Gedetailleerde regionale analyse

De regionale evaluatie van de AR & VR in de gezondheidszorg markt omvat regionale markten van Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. De Amerikaanse AR & VR in de gezondheidszorg markt leidde de wereldwijde markt als gevolg van de intensievere eis om de gezondheidszorg budget te verlagen. De regionale AR & VR in de gezondheidszorg markt in de Asia Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende regio zijn in 2030.

Koop nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7208

De collectieve uitgaven voor gezondheidszorg en het grote aantal chronische ziekten zullen de regionale markten in de APAC-regio waarschijnlijk stimuleren. Daarentegen hebben het Midden-Oosten en Afrika het kleinste aandeel in de AR & VR in gezondheidszorg markt vanwege het minimale inkomen per hoofd van de bevolking en het strikte overheidsbeleid, met name in de Afrikaanse regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Companion Diagnostics voor Oncologie Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor medische hulpmiddelenreiniging – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor antischimmelbehandeling – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  AR and VR in Healthcare Market,AR and VR in Healthcare Market Size,AR and VR in Healthcare Market Share,AR and VR in Healthcare Market Insights,AR and VR in Healthcare Market Outlook,AR and VR in Healthcare Market Overview,AR and VR in Healthcare Market Trends,AR and VR in Healthcare Market Growth,AR and VR in Healthcare Market Report,AR and VR in Healthcare Market Research