header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektronische patiëntendossiers (EPD’s) zal sterker worden door de toegenomen nadruk op verbeterde patiëntenzorg, veiligheid en technologische vooruitgang.

Aug 22, 2023 9:00 AM ET

Elektronische medische dossiers (EHR) Marktbereik & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider had de markt voor elektronische patiëntendossiers (EHR) in 2022 een waarde van ongeveer 27,88 miljard USD. Verwacht wordt dat de markt in 2030 een waarde van ongeveer 45,80 miljard USD zal hebben bereikt, met een CAGR van 6,4% in de periode van 2023 tot 2030.

Elektronische patiëntendossiers zijn uitgegroeid tot een hoeksteen van moderne gezondheidszorgsystemen en overstijgen de conventionele papieren dossiers door een veilig, efficiënt en collaboratief platform te bieden voor het beheer van patiëntgegevens. Hun impact op patiëntenzorg, medisch onderzoek en besluitvorming in de gezondheidszorg kan niet genoeg worden benadrukt.

Belangrijke spelers in het rapport:

Cerner Corporation (Oracle), GE Healthcare, Allscripts Healthcare, LLC, McKesson Corporation, Epic Systems Corporation, NextGen Healthcare, Inc., eClinicalWorks, Medical Information Technology, Inc., Health Information Management Systems, CPSI, AdvancedMD Inc., CureMD Healthcare, Greenway Health LLC en andere spelers.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https: //www.snsinsider.com/sample-request/1044

Marktanalyse

In de afgelopen jaren heeft de markt voor elektronische patiëntendossiers (EPD’s) een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door een samenloop van factoren die het zorglandschap hebben veranderd. HR-systemen hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop medische informatie wordt opgeslagen en toegankelijk is. De verschuiving van traditionele papieren dossiers naar digitale formaten heeft zorgverleners toegang gegeven tot patiëntgegevens op afstand, waardoor betere coördinatie en samenwerking tussen medische teams mogelijk is geworden. Deze toegenomen toegankelijkheid tot patiëntinformatie heeft geleid tot beter geïnformeerde klinische beslissingen, waardoor uiteindelijk de resultaten voor de patiënt zijn verbeterd. De snelle vooruitgang van de technologie heeft EHR-systemen gebruiksvriendelijker, intuïtiever en beter aanpasbaar gemaakt. EHR-oplossingen in de cloud bieden schaalbaarheid en toegankelijkheid, waardoor zelfs kleine zorgpraktijken EHR-systemen kunnen gebruiken zonder hoge aanloopkosten.

Impact van recessie

Hoewel recessies ongetwijfeld uitdagingen vormen voor de markt van elektronische patiëntendossiers (EPD’s), bieden ze ook kansen voor innovatie en aanpassing. EPD-leveranciers die effectief kunnen inspelen op de kostenzorgen van zorgorganisaties, oplossingen kunnen bieden voor gezondheidszorg op afstand, geavanceerde gegevensanalyse kunnen bieden en interoperabiliteit kunnen bevorderen, maken een betere kans om economische recessies te doorstaan. Het vermogen om waarde aan te tonen in termen van kostenbesparingen, operationele efficiëntie en verbeterde patiëntresultaten zal de sleutel zijn tot duurzame groei in de EHR-markt tijdens recessieperiodes.

Segmentatie analyse

Het segment van cloud-gebaseerde EHR-oplossingen heeft zich ontpopt als een game-changer in de gezondheidszorgsector. Door gebruik te maken van de kracht van cloudtechnologie zijn zorgverleners nu in staat om patiëntgegevens veilig en gemakkelijk op te slaan, te beheren en er toegang toe te krijgen. Het segment Klinische Toepassingen is in opkomst als een dominante kracht binnen de markt voor elektronische patiëntendossiers (EHR) vanwege het vermogen om de kwaliteit van de patiëntenzorg te verbeteren en medische workflows te stroomlijnen. Deze toepassingen integreren met EHR-systemen om gespecialiseerde functionaliteiten te bieden, zoals ondersteuning bij klinische beslissingen, gepersonaliseerde behandelplannen en voorspellende analyses.

De marktsegmentatie van elektronische medische dossiers (EHR) is als volgt:

Naar installatietype:

  • Cloud-gebaseerd
  • Op locatie

Op type:

  • Acuut EPD
  • Ambulante EHR
  • Postacute EHR

Per toepassing:

  • Klinische toepassing
  • Administratieve toepassing
  • Rapportage in gezondheidszorgsysteem
  • Financiering van de gezondheidszorg
  • Klinische onderzoekstoepassing

Naar eindgebruiker:

  • Ziekenhuizen
  • Centra voor diagnostiek en beeldvorming
  • Ambulante zorg
  • Apotheken

Wilt u een rapport op maat voor uw bedrijf? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1044

Regionale status & Analyse

Noord-Amerika is een van de meest volwassen markten voor elektronische patiëntendossiers (EPD’s). De gevestigde gezondheidszorginfrastructuur in de regio, de ondersteunende regelgeving en de vroege invoering van digitale technologieën hebben bijgedragen aan de wijdverspreide integratie van EHR-systemen. De regio Azië-Pacific laat een divers landschap zien in termen van de invoering van EHR-systemen. Ontwikkelde economieën zoals Japan, Zuid-Korea en Australië hebben aanzienlijk geïnvesteerd in IT-infrastructuur voor de gezondheidszorg en zien een gestage groei in het gebruik van EHR-systemen.

Conclusie

De toekomst van de markt is veelbelovend en dynamisch. Naarmate de gezondheidszorg zich blijft ontwikkelen, zullen EHR-systemen zich aanpassen aan de veranderende behoeften van patiënten, zorgverleners en regelgevende instanties. Met technologische innovatie en een focus op het verbeteren van de patiëntenzorg zullen EHR’s een hoeksteen blijven van moderne gezondheidszorgsystemen, die gegevensgestuurde besluitvorming mogelijk maken en bijdragen aan betere gezondheidsresultaten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor elektronische patiëntendossiers (EHR)?

  • De wereldwijde markt zal tegen 2030 45,80 miljard dollar overschrijden, met een CAGR van 6,4% in de periode van 2023 tot 2030.

Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor elektronische medische dossiers (EHR) beïnvloeden?

  • De groei van de EHR-markt wordt gedreven door een combinatie van regelgevende initiatieven, technologische vooruitgang, verbeterde patiëntenzorg, toegankelijkheid van gegevens en kostenbesparende mogelijkheden.

Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor elektronische medische dossiers (EHR)?

  • Cerner Corporation (Oracle), GE Healthcare, McKesson Corporation, Epic Systems Corporation, NextGen Healthcare, Inc., Health Information Management Systems, CPSI, AdvancedMD Inc., Greenway Health LLC.

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4. Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie op grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Segmentatie van de markt voor elektronische patiëntendossiers (EHR), naar installatietype

Hoofdstuk 9 Elektronische medische dossiers (EHR) marktsegmentatie, naar type

Hoofdstuk 10 Elektronische medische dossiers (EHR) marktsegmentatie, naar toepassing

Hoofdstuk 11 Elektronische medische dossiers (EHR) marktsegmentatie, per eindgebruiker

Hoofdstuk 12 Regionale analyse

Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 16 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1044

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  Electronic Health Records (EHR) Market,EHR Market,Electronic Health Records (EHR) Market Growth,Electronic Health Records,Electronic Health Records (EHR) Market Size,Electronic Health Records (EHR) Market Share