header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor groene bouwmaterialen zal exponentieel groeien als gevolg van een groeiend bewustzijn en bewust consumentisme in combinatie met strenge milieuvoorschriften

Aug 22, 2023 9:00 AM ET

Marktbereik & Overzicht 2023

Volgens het rapport van SNS Insider bereikte de markt voor groene bouwmaterialen 370 miljard USD in 2022 en zal deze naar verwachting een waarde bereiken van 929,27 miljard USD in 2030. Deze sector zal naar verwachting een CAGR van 12,2% doormaken tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Krijg een voorbeeldrapport van Groene Bouwmaterialen Markt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/3027

De belangrijkste bedrijfsprofielen in de studie naar groene bouwmaterialen zijn:

  • BASF
  • DuPont
  • Holcim
  • Kingspan Groep
  • oplossingen voor groen bouwen
  • Lhoist
  • Lafarge
  • Kingspan Groep plc
  • RedBuilt LLC
  • Binderholz GmbH
  • Alumasc Groep Plc
  • Bauder Limited
  • PPG Industries
  • CertainTeed Corporation

Groene bouwmaterialen, ook wel duurzame of milieuvriendelijke bouwmaterialen genoemd, zijn materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd en ontworpen om een minimale negatieve impact te hebben op het milieu gedurende hun levenscyclus, van winning en productie tot gebruik en verwijdering. Deze materialen zijn bedoeld om duurzame bouwpraktijken te bevorderen, het energieverbruik te verminderen, de afvalproductie te minimaliseren en bij te dragen aan het algehele welzijn van zowel de bewoners als de planeet.

Marktanalyse

Nu de bouwsector op zoek is naar duurzamere alternatieven, wordt het traject van de markt voor groene bouwmaterialen bepaald door een aantal belangrijke groeifactoren. Regeringen wereldwijd vaardigen strengere regels uit om de koolstofuitstoot te beperken en duurzame bouwpraktijken te bevorderen. Als gevolg hiervan worden bouwers en ontwikkelaars gedwongen om milieuvriendelijke materialen te gebruiken die de impact van bouwprojecten op het milieu minimaliseren. Groene bouwmaterialen, zoals energie-efficiënte isolatie, zonnepanelen en slimme bouwsystemen, dragen bij aan een lager energieverbruik en lagere operationele kosten. Nu de energieprijzen blijven schommelen, wordt het kostenbesparingspotentieel van groene gebouwen een dwingende reden om ze toe te passen.

Impact van recessie

Hoewel recessies ongetwijfeld uitdagingen vormen voor verschillende industrieën, heeft de markt voor groene bouwmaterialen laten zien dat ze opmerkelijk goed in staat is om door dergelijke recessies te navigeren. Factoren zoals de inherente kosteneffectiviteit van duurzame materialen, overheidsinitiatieven, veranderende consumentenvoorkeuren en het langetermijnrendement op investeringen dragen bij aan de veerkracht van de markt. Nu de wereld steeds meer inziet hoe dringend het is om milieukwesties aan te pakken, zal de vraag naar groene bouwmaterialen waarschijnlijk stabiel blijven, zelfs in economisch turbulente tijden.

Segmentatie analyse

De segmenten Residential Buildings en Solar Products zijn op weg om de markt voor groene bouwmaterialen te domineren, gedreven door een toenemende vraag naar duurzame bouwoplossingen. Nu de wereld steeds meer het belang erkent van het beperken van klimaatverandering en het verminderen van de impact op het milieu, hebben deze segmenten de sleutel in handen om een groenere, veerkrachtigere toekomst voor de bouwsector vorm te geven. Met innovatie, samenwerking en toewijding zal de convergentie van deze twee segmenten ongetwijfeld een onuitwisbare stempel drukken op de wereldwijde gebouwde omgeving.

Heeft u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag @ https://www.snsinsider.com/enquiry/3027

De marktsegmenten en subsegmenten van Groene Bouwmaterialen staan hieronder vermeld:

Naar producttype

  • Interieur Producten
  • Buitenproducten
  • Zonnepanelen
  • Bouwsystemen
  • Andere

Op toepassing

  • Dakbedekking
  • Kozijnen
  • Isolatie
  • Buiten schuifwerk
  • Binnenafwerking

Per eindgebruiker

  • Residentiële gebouwen
  • Niet-residentiële gebouwen

Analyse regionale status &

In Noord-Amerika heeft de beweging voor groen bouwen aanzienlijk aan populariteit gewonnen door het toegenomen bewustzijn over milieubehoud en energie-efficiëntie. De Verenigde Staten en Canada hebben strenge bouwvoorschriften en certificeringsprogramma’s zoals LEED, die het gebruik van duurzame materialen hebben gestimuleerd. De regio Azië-Pacific biedt een divers landschap voor de markt van groene bouwmaterialen. De snelle verstedelijking, in combinatie met bezorgdheid over het milieu, heeft geleid tot een grotere vraag naar duurzame bouw. Bamboe, een snel hernieuwbare grondstof, wordt op grote schaal gebruikt in landen als China en India.

Conclusie

De toekomst van de markt zit vol mogelijkheden. Van zelfhelend beton tot geüpcyclede composieten en biofilisch ontwerp, innovaties komen samen om een bouwindustrie te creëren die milieuvriendelijker, grondstofzuiniger en esthetischer is. Naarmate de samenleving zich meer bewust wordt van de klimaatverandering en de ecologische impact blijft toenemen, zal de vraag naar deze duurzame oplossingen alleen maar toenemen en de markt naar een groenere en duurzamere toekomst stuwen.

Vaak gestelde vragen

>Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor groene bouwmaterialen?

Ans- De wereldwijde markt zal 929,27 miljard dollar overschrijden tegen 2030. Deze sector zal naar verwachting een CAGR van 12,2% ervaren tijdens de voorspellingsperiode die loopt van 2023 tot 2030.

>Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor groene bouwmaterialen beïnvloeden?

An- De markt kent een aanzienlijke groei die wordt gedreven door een combinatie van regelgevende druk, veranderende consumentenvoorkeuren, economische voordelen, technologische vooruitgang en een verhoogd gevoel van verantwoordelijkheid voor het milieu.

>Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor groene bouwmaterialen?

Ans- BASF, DuPont, Holcim, Lhoist, Lafarge, Kingspan Group plc, RedBuilt LLC, Kingspan Group, green building solutions, Bauder Limited, CertainTeed Corporation.

Koop PDF van Green Building Materials Market voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/3027

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

  1. Analyse van de waardeketen
  2. Porter’s 5 krachten model
  3. PEST-analyse
  4. Segmentatie van de markt voor groene bouwmaterialen, per producttype
  5. Segmentatie van de markt voor groene bouwmaterialen, naar toepassing
  6. Segmentatie van de markt voor groene bouwmaterialen, naar eindgebruiker
  7. Regionale analyse

12 Bedrijfsprofiel

  1. Concurrentielandschap
  2. Gebruikersgevallen en best practices
  3. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Green Building Materials Market,Green Building Materials Market Size,Green Building Materials Market Share,Green Building Materials Market Growth,Green Building Materials Market 2023,Green Building Materials Industry Analysis