header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omzet van de pijnbestrijdingsmarkt zal naar verwachting met 7,30% CAGR groeien tot USD 12,19 miljard in 2030

Aug 22, 2023 7:18 PM ET

Onderzoeksrapport Pijnmanagement Markt Informatie Per Soorten (Niet-Steroïdale Anti-Inflammatoire Geneesmiddelen (NSAID’s), Anticonvulsiva, Kalmeringsmiddelen, Verdovende Middelen, Antimigrainespecialisten, Antidepressiva, Anderen), Per Indicatie (Gedelegeerde Neuropathische Kwelling, Ziektekwelling, Aangezichtskwelling en Hoofdpijn, Spierskeletkwelling, Fibromyalgie, Persisterende Rugkwelling, Gewrichtskwellingen, Hoofdpijn, Post-Usable kwellingen), Door de Wijze van Aankoop (Over the Counter, Op Oplossingbasis), Door de Eindgebruiker (Spoedklinieken en -instellingen, Geneesmiddelenorganisaties, Organisaties voor Klinische Apparatuur, Onderzoeken, Onderwijsinstellingen, Andere), En Door De Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En De Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Verwacht wordt dat de markt voor pijnbestrijding de komende jaren aanzienlijk zal groeien door de groeiende vraag naar niet-opioïde pijnstillers. De wereldwijde markt werd gewaardeerd op USD 2,20 miljard in 2022 en zal naar verwachting USD 12,19 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 7,30%.

De groei van de markt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende prevalentie van chronische pijn, het stijgende aantal ouderen en het groeiende bewustzijn van de risico’s die gepaard gaan met het gebruik van opioïden. Niet-opioïde pijnstillers zijn pijnverlichters die geen opioïden bevatten. Ze krijgen vaak de voorkeur boven opioïden vanwege het lagere risico op verslaving en overdosering.

Analyse van de concurrentie

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde pijnbestrijdingsmarkt zijn

  • Abbott Laboratories
  • Stryker Corporation
  • Codman en Shurtleff, Inc
  • Hoffmann-La Roche Ltd
  • Abbvie
  • Allergan
  • AstraZeneca plc
  • Bayer AG
  • DJO LLC
  • Eli Lilly & Bedrijf
  • Endo Gezondheidsoplossing

Download gratis PDF-brochurevoorbeelden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5975

Marktsegmentatie

De wereldwijde pijnbestrijdingsmarkt is gesegmenteerd op basis van type pijnbestrijdingsapparaten, type pijnbestrijdingsmedicijnen, indicatie, aankoopwijze en eindgebruiker.

Op basis van het type pijnbestrijdingsapparaat wordt de markt ingedeeld in neurostimulatieapparaten, pijnstillende infuuspompen en ablatieapparaten. Neurostimulatieapparaten worden verder onderverdeeld in Transcutane Elektrische Zenuwstimulatie (TENS) apparaten en Ruggenmergstimulatie (SCS) apparaten. Ablatieapparaten zijn verder onderverdeeld in RF-ablatieapparaten en cryoablatieapparaten.

Op basis van het type pijnbestrijdingsmedicijnen wordt de markt ingedeeld in NSAIDS (Non-Steroidal Anti-Inflammatory Drugs), anti-epileptica, anesthetica, opioïden, anti-migrainemiddelen, antidepressiva en andere. Het opioïdensegment is verder onderverdeeld in oxycodon, hydrocodon, tramadol, morfine, codeïne, fentanyl, meperidine, methadon en andere.

Op basis van indicatie wordt de markt ingedeeld in neuropathische pijn, kankerpijn, aangezichtspijn en migraine, musculoskeletale pijn, fibromyalgie, chronische rugpijn, artritische pijn, migraine, postoperatieve pijn en andere.

Op basis van de manier van aankoop wordt de markt ingedeeld in vrij verkrijgbaar en op recept.

Op basis van eindgebruiker is de markt ingedeeld in ziekenhuizen en klinieken, farmaceutische bedrijven, bedrijven in medische hulpmiddelen, onderzoeks- en academische instellingen en andere.

Regionale analyse

Azië-Pacific is de snelst groeiende pijnbestrijdingsmarkt vanwege het enorme aantal patiënten, de toenemende vraag naar behandelingen en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg.

Vanwege de toenemende prevalentie van chronische pijn, geavanceerde technologie, hoge uitgaven voor gezondheidszorg en de aanwezigheid van grote spelers, domineren Noord- en Zuid-Amerika de wereldwijde markt voor pijnbehandeling. Meer dan 100 miljoen volwassen Amerikanen leven met chronische pijn, volgens een onderzoek uit 2017 dat werd gepubliceerd in het Drug and Alcohol Dependence Journal.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over pijnbestrijding: https://www.marketresearchfuture.com/reports/pain-management-market-5975

De twee aandoeningen die het vaakst worden gediagnosticeerd zijn chronische lage rugpijn en hoofdpijn. Bovendien is de prevalentie van deze aandoeningen in de Verenigde Staten 34,3% bij vrouwen en 26,7% bij mannen.

De markt voor pijnbestrijding in Europa is ongeëvenaard. De markt voor pijnbestrijding in Europa zal naar verwachting worden gedreven door stijgende bijdragen aan de ontwikkeling van onderzoek & en de toenemende concurrentie op de markt.

Het Midden-Oosten en Afrika heeft het laagste aandeel in de wereldwijde pijnbestrijdingsmarkt vanwege de lage ontwikkeling, het gebrek aan technische kennis en de slechte medische faciliteiten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Digital 3D Printing Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapportover de markt voor landbouwbiotechnologie – voorspelling tot 2032

Wereldwijd Onderzoeksrapport overAambeienbehandelingsapparaten – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Pain Management Market,Pain Management Market Size,Pain Management Market Demand,Pain Management Market Share,Pain Management Market Growth,Pain Management Market Insights,Pain Management Market Analysis,Pain Management Market Report,Pain Management Market Trends,Pain Management Market Research