header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor intrinsiek veilige apparatuur zal naar schatting 5,70 miljard dollar groeien tijdens de prognoseperiode van 20232032.

Aug 22, 2023 3:36 PM ET

De markt voor intrinsiek veilige apparatuur zal de komende jaren een aanzienlijke groei van de inkomsten te zien geven. De groeiende aandacht voor de veiligheid van werknemers en de naleving van regelgeving zou de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde markt voor intrinsiek veilige apparatuur zal stijgen van USD 2,9 miljard in 2022 tot USD 5,70 miljard in 2032, met een CAGR van 7,80% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Intrinsiek veilige apparatuur wordt gebruikt in potentieel explosieve omgevingen, zoals olie, mijnbouw, chemische, farmaceutische en industriële sectoren. De vraag naar intrinsiek veilige apparatuur escaleert snel, voornamelijk door de snelle groei in de eindgebruikerssectoren. De toenemende druk om te voldoen aan de veiligheids- en wettelijke voorschriften vergroot de markt voor intrinsiek veilige apparatuur.

Industrieën gebruiken intrinsiek veilige apparatuur om het risico op explosies te verminderen en werknemers te beschermen. Daarnaast zorgt de toenemende toepassing van intrinsiek veilige apparatuur door de aanzienlijke toename van gevaarlijke industrieën in ontwikkelingslanden voor een groter marktaandeel. Ook de toenemende inspanningen om de bestaande infrastructuur aan te passen en te upgraden voor optimale veiligheid versterken de groei van de markt voor intrinsiek veilige apparatuur.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11895

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor intrinsiek veilige apparatuur zijn

  • Fluke Corporation
  • Pepperl Fuchs
  • OMEGA Engineering (Spectris PLC)
  • RAE Systemen (Honeywell)
  • Stahl AG
  • Eaton Corporation
  • Bayco Products, Inc.
  • CorDEX Instruments Ltd.
  • Kyland Technology Co.
  • Georgin, Banner Engineering Corp.

Markt voor intrinsiek veilige apparatuur – segmenten

De markt is onderverdeeld in zones, klassen, producten, eindgebruikers en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in sensoren, detectoren, schakelaars, transmitters, isolatoren, led-indicatoren en andere. Hiervan is het segment schakelaars goed voor de grootste marktomvang. Schakelaars worden op grote schaal gebruikt om de veiligheid van machines en apparatuur in explosieve omgevingen te garanderen.

Het segment zones is onderverdeeld in Zone 0, 1, 2, 20, 21 en 22. Hiervan kent het Zone 1-segment de grootste omzetgroei, omdat het bedrijven bedient met frequente blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Intrinsiek veilige apparatuur voor Zone 1 omvat verlichtingsarmaturen, communicatieapparatuur en sensoren.

Het segment van de klasse is onderverdeeld in klasse 1, klasse 2 en klasse 3. Het segment van klasse 1 domineert de markt en wordt gekenmerkt door een aanzienlijk gebruik van intrinsiek veilige apparatuur van klasse 1 in olie- en gastoepassingen.

Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in olie & gas, mijnbouw, energie, chemische & petrochemie, verwerking en andere. Hiervan is olie & gas het grootste segment vanwege de vereiste om het risico van ontbranding en explosies te verminderen. De aanwezigheid van vluchtige gassen en vloeistoffen stimuleert de vraag naar intrinsiek veilige apparatuur. Per regio is de markt voor intrinsiek veilige apparatuur onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11895

Wereldwijde markt voor intrinsiek veilige apparatuur – Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor intrinsiekveilige apparatuur en is getuige van een stijgende vraag in alle eindgebruikerssectoren. Ook de bloeiende chipindustrie in China en Zuid-Korea creëert een aanzienlijke vraag naar intrinsiek veilige apparatuur. De gevestigde chemische industrie, voornamelijk in Japan, China, Zuid-Korea en India, stuwt de vraag naar intrinsiek veilige apparatuur op de markt. China is de grootste, terwijl India de snelst groeiende markt voor intrinsiek veilige apparatuur is.

De markten voor intrinsiek veilige apparatuur in Noord-Amerika en Europa laten ook een aanzienlijke groei van de inkomsten zien. De robuuste mijnbouw-, chemische en olie- en gasindustrie in deze regio’s stimuleren de vraag naar intrinsiek veilige machines. Bovendien doet de groeiende vraag naar inherent veilige technologie de waarde van de markt voor intrinsiek veilige apparatuur in deze regio’s stijgen.

Markt voor intrinsiek veilige apparatuur – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve markt voor intrinsiek veilige apparatuur lijkt gefragmenteerd, met de aanwezigheid van een aantal belangrijke spelers die goed zijn voor een aanzienlijk aandeel. Fabrikanten van intrinsiek veilige apparatuur richten zich op samenwerking met onderzoeksinstituten en partnerschappen met andere spelers om kosteneffectieve oplossingen voor toepassingen met hogere energie- en vermogensdichtheid te ontwerpen, ontwikkelen en produceren.

Kijk op Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11895

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

22 jan. 2019 — Ecom, een Pepperl Fuchs bedrijf dat mobiele apparaten voor gevaarlijke gebieden aanbiedt, lanceerde de Zone 1/Divisie 1 gecertificeerde Tablet, Tab-Ex 02 DZ1. Deze volgende generatie van Ecom’s baanbrekende technologie is ontwikkeld in samenwerking met Samsung. De Tab-Ex 02 DZ1 is gebaseerd op de robuuste Samsung Galaxy Tab Active2. De nieuwe tablet is intrinsiek veilig gecertificeerd en biedt een beveiligingstechniek voor het veilig bedienen van elektrische apparatuur in gevaarlijke omgevingen. Tab-Ex 02 DZ1 biedt een krachtige digitale oplossing voor mobiele werknemers in de olie-, raffinage-, chemische en farmaceutische industrie.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport overde markt voor koptelefoons en hoofdtelefoons: per type, per toepassing en per regio – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapportover de markt voor harde schijven: Informatie per type, solid-state drives en hybride schijven, substraat, toepassing en regio – voorspelling voor 2030

Markt voor optische vezelsensoren, per type, per eindgebruiker en per component – prognose 2030

OnderzoeksrapportGaming Laptop Markt – Informatie per Eindgebruiker, per Component – Prognose tot 2030

Gyroscoop marktonderzoeksrapport: per type, per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071 (VS)


Keywords:  Intrinsically Safe Equipment Market,Intrinsically Safe Equipment Market Size,Intrinsically Safe Equipment Market Share,Intrinsically Safe Equipment Market Scope,Intrinsically Safe Equipment Market Trends