header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een gids voor Wells Fargo Active Cash-voordelen

Aug 22, 2023 10:19 AM ET

Wil je het meeste halen uit geld dat je toch al uitgeeft? Overweeg dan een cashback creditcard zoals de Wells Fargo Active Cash kaart. Met specifieke categoriebonussen, extra voordelen zoals uitgebreide garanties en de mogelijkheid om geld terug te verdienen op gewone aankopen, biedt een cashbackkaart een eenvoudige en praktische manier om je uitgaven voor je te laten werken terwijl je geniet van financiele flexibiliteit en extra voordelen.

Als je nieuwsgierig bent naar de voordelen van de Wells Fargo Active Cash kredietkaart en waarom het een geweldige optie is, dan heeft Credello onlangs een gids gepubliceerd over wat je moet weten. Hier zijn enkele hoogtepunten.

1. Uitzonderlijk welkomstaanbod

Nieuwe Active Cash kaarthouders hebben momenteel de kans om een fantastische $200 aan cash beloningen te verdienen door slechts $500 aan aankopen te doen tijdens de eerste drie maanden na het openen van hun account.

2. Onbeperkt cash beloningspotentieel

In tegenstelling tot veel cashback-kaarten met uitgavenlimieten, biedt de Active Cash-kaart een onbeperkt cashbackpercentage van 2% voor alle aankopen.

3. Geen jaarlijkse kosten

In een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om een kwaliteitskaart te vinden met een jaarlijkse vergoeding van $0, verdient deze kaart zeker uw aandacht.

4. Aantrekkelijk Inleidend JKP

De Wells Fargo Active Cash kaart heeft een indrukwekkend 0% JKP op zowel nieuwe aankopen als saldo overschrijvingen voor de eerste 15 maanden na opening van de kaart, waardoor het ook een aantrekkelijke optie is voor saldo overschrijvingen.

5. Bescherming mobiele telefoon

Mocht je mobiele telefoon beschadigd, verloren of gestolen worden en je betaalt de maandelijkse rekening met je Active Cash kaart, dan biedt Wells Fargo tot $1.200 aan vergoedingen (max. 2 claims per jaar, elke telefoon gedekt tot $600, met een eigen risico van $25).

6. Diverse inwisselmogelijkheden

Hoewel de standaardoptie voor uitbetaling een tegoedbon is, biedt de Active Cash-kaart verschillende andere manieren om je cashbackbeloningen te gebruiken, waaronder:

  • Directe storting op een Wells Fargo rekening
  • Geld opnemen bij Wells Fargo geldautomaten (in stappen van $20)
  • Cadeaubonnen

7. Visa Handtekening Perks

Het Visa Signature-programma, dat gewoonlijk niet te vinden is op kaarten met jaarlijkse kosten van $0, biedt gratis 24/7 toegang tot de Visa Signature Concierge, een bron van onschatbare waarde voor het plannen van reizen, aanbevelingen voor diners of het bemachtigen van ongrijpbare kaartjes voor entertainment.

8. Extra voordelen

Toegang tot de Visa Signature Luxury Hotel Collection, geen beperkingen op uitgavencategorieen en geen maximum aantal verdiensten maken de indrukwekkende lijst met voordelen compleet.

Conclusie

Credello vindt de Wells Fargo Active Cash creditcard een fantastische optie voor mensen die hun maandelijkse uitgaven willen maximaliseren. De bovenstaande kenmerken zouden je een goed idee moeten geven of de kaart bij jouw levensstijl past.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States