header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Genieten van succes: Ontrafel de reis van de wereldwijde chocolademarkt 2021-2028

Aug 22, 2023 9:00 AM ET

Chocolade markt inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde chocolademarkt van 2021 tot 2028 naar verwachting een CAGR van 4,79% registreren en tegen 2028 een waarde van meer dan USD 1.96.523,39 miljoen vertegenwoordigen.

De chocolademarkt is een grote en groeiende industrie die een breed scala aan producten omvat, zoals chocoladerepen, chocoladewerk, chocoladechips, cacaopoeder en andere chocoladeproducten. De wereldwijde chocolademarkt werd in 2020 gewaardeerd op meer dan 130 miljard dollar en zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien.

Chocolate Market

Enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de chocolademarkt stimuleren, zijn de toenemende vraag vanuit opkomende economieën, het toenemende consumentenbewustzijn over de gezondheidsvoordelen van pure chocolade en de groeiende populariteit van premium en ambachtelijke chocolade. Daarnaast is er een groeiende trend naar duurzaamheid en ethische bevoorrading in de chocolade-industrie, wat ook innovatie en groei stimuleert.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10947

Regionale analyse

Noord-Amerika en Europa zijn de grootste markten voor chocolade in termen van consumptie en omzet. De vraag naar premium en biologische chocolade is hoog in deze regio’s en fabrikanten introduceren nieuwe en innovatieve producten om tegemoet te komen aan de veranderende smaken en voorkeuren van consumenten.

De regio Azië-Stille Oceaan is een groeiende markt voor chocolade, gedreven door een stijgend besteedbaar inkomen, verstedelijking en verwestering van eetgewoonten. Landen als China, India en Japan leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de chocolademarkt in deze regio.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde chocolademarkt is gesegmenteerd in product, vorm, categorie en distributiekanaal.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in donkere chocolade, melkchocolade, witte chocolade en cacaopoeder.

Op basis van de vorm is de markt onderverdeeld in Chocoladerepen, Vloeibare Chocolade, Truffels Chocolade

Op basis van de categorie is de markt onderverdeeld in conventioneel, biologisch, lactosevrij, glutenvrij, suikerarm, zonder suiker en multi-claim.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in voedselproductie, foodservice en levensmiddelendetailhandel.

Bekijk de details van het rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/chocolate-market-10947

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Mondelez International, Inc, Nestlé S.A, Blommer Chocolate Company, Barry Callebaut, Puratos Group, Lindt & Sprüngli AG, Ferrero Group, Mars Incorporated, Ezaki Glico Co., Ltd., Pladis Global, Orion Corp., Meiji Holding Co. Ltd., General Mills Inc., Guittard Chocolate Company en The Hershey Company.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde markt voor biologische chocolade per type (puur, wit, melk en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportSuikervrije Chocolade Markt: Informatie per hoofdingrediënt (cacaobonen, suikervervanger, cacaoboter, vet & olie, cacaolikeur en anderen), per categorie (100% suikervrij en zonder toegevoegde suiker), per type (puur, melk en wit), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Chocolate Market,Chocolate Market Size,Chocolate Market Share,Chocolate Market Trends