header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groot denken voor kleine bedrijven: Vyapi lanceert Contract Management Services die de unieke behoeften van kleine en middelgrote bedrijven ondersteunen

Aug 22, 2023 5:05 PM ET

NEWYORK, VS – Vyapi, een wereldwijde juridische dienstverlener, heeft vandaag betaalbare en op maat gemaakte contractoplossingen gelanceerd die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van kleine en middelgrote bedrijven.

Met kantoren in New York, Londen en Bangalore wordt Vyapi bemand door ervaren contractprofessionals, waaronder Amerikaanse, Britse en Indiase advocaten die de contracteisen van wereldwijde Fortune 500-bedrijven hebben ondersteund. Nu brengt Vyapi diezelfde slimme en effectieve contractoplossingen naar kleine en middelgrote bedrijven, de bedrijven die ze het hardst nodig hebben.

Het Vyapi-team heeft gewerkt voor advocatenkantoren, juridische afdelingen en adviesbureaus, waaronder Clifford Chance, Jones Day, Tata Consultancy Services, Wipro Technologies, UnitedLex en Consilio. De contractexperts van het bedrijf hebben geleerd van de besten en hebben de grootste bedrijven ter wereld bediend.

“Meer dan 90% van de bedrijven zijn kleine bedrijven,” legt de oprichter en directeur van Vyapi, Sumesh Sawhney, uit, een advocaat uit Chambers en Legal 500 in het Verenigd Koninkrijk. “Hoewel contracten hun levensader zijn, hebben veel bedrijven moeite met het afhandelen van contracten vanwege een beperkt budget en personeel. Veel kleine bedrijven hebben geen juridische, verkoop-, inkoop-, financiele of HR-contractteams.”

“Vyapi helpt deze bedrijven controle te krijgen over commerciele overeenkomsten met contractexpertise, procesverbetering, automatisering, analytics en AI, om transacties te versnellen, geschillen te voorkomen en door regelgeving te navigeren,” voegde Sawhney toe. “We nivelleren het speelveld voor kleine bedrijven.”

“Vyapi biedt betaalbaar geprijsde contract drafting, review, gap analyses, compliance, verplichtingenbeheer en analytics, naast andere aanbiedingen,” legde Robert Unterberger uit, Vyapi\’s Vice President – Solutions, een Amerikaanse advocaat met meer dan 20 jaar ervaring in legal managed services. “We zijn 24/7 beschikbaar voor onmiddellijke contractverlichting en in de toekomst voor de end-to-end contractbeheerbehoeften van onze klanten. Bovendien biedt Vypai toegewijde, kosteneffectieve contractprofessionals om uw contracten te beheren, ongeacht of uw behoeften van korte of lange duur zijn, in plaats van dat u het personeelsbestand van uw bedrijf moet uitbreiden.”

Vyapi ondersteunt meerdere gebieden die relevant zijn voor kleine en middelgrote bedrijven, waaronder werkgelegenheid, financien, franchising, leasing, licenties, marketing, inkoop, onroerend goed, detailhandel, verkoop en supply chain. De leden van het contractteam hebben meer dan 100 contracttypes beheerd en klanten tot 80% bespaard op hun contracten.

Het bedrijf richt zich op de contractbehoeften van onder andere ondernemers, kleine beursgenoteerde bedrijven, familiebedrijven, minderheidsbedrijven, vrouwenbedrijven, veteranenbedrijven en private equity. Het erkent het geweldige werk van non-profits en liefdadigheidsorganisaties met een korting van 20%.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States