header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hawai heeft nu te maken met grote creditcardschulden

Aug 22, 2023 10:30 AM ET

Als je schulden hebt, ben je net als de meeste mensen – de gemiddelde Amerikaan heeft 90.460 dollar schuld. Afhankelijk van waar je woont, is de kans groter dat je schulden hebt. Hawai heeft bijvoorbeeld de op een na hoogste creditcardschuld per lener in de VS, volgens een nieuw rapport van Moneywise. Die schuld stijgt ook snel: de gemiddelde creditcardlener heeft een schuld van $4.260 in Hawai, een stijging van 14% ten opzichte van vorig jaar. De gemiddelde totale schuld per lener in The Aloha State is $82.650, wat betekent dat de staat het nationale gemiddelde aan het overtreffen is.

Voel je de pijn van schuldbetalingen? Als je onderzoekt hoe je het JKP van je creditcard kunt verlagen en meer te weten komt over de verschillende JKP\’s en rentetarieven van creditcards, dan ben je iets op het spoor. De enige manier om uit de schulden te komen is door manieren te vinden om de schuld af te betalen zonder te verdrinken in rentebetalingen. Dit is wat u moet weten.

Wat zijn JKP\’s en waarom zijn ze belangrijk?

JKP\’s, of Annual Percentage Rates, geven de jaarlijkse kosten weer van het lenen van geld op een creditcard of lening. Het omvat niet alleen de rente, maar ook eventuele extra kosten die de kredietverstrekker in rekening brengt. Als je schulden probeert af te lossen, is het van cruciaal belang om de JKP\’s te begrijpen, omdat ze rechtstreeks van invloed zijn op de kosten van het dragen van schulden na verloop van tijd. Een hoog JKP kan leiden tot aanzienlijke rentelasten, waardoor het moeilijker wordt om vooruitgang te boeken bij het verlagen van de hoofdsom (het oorspronkelijke bedrag dat je hebt geleend).

Als je op weg bent naar financiele vrijheid, kan aandacht voor JKP\’s je helpen om geldstrategieen te bedenken. Je kunt prioriteit geven aan het aflossen van schulden met een hoger JKP, zodat je na verloop van tijd minder schuld betaalt. U kunt ook het totale JKP verlagen door schulden te consolideren of saldi over te boeken naar opties met een lagere rente, waarmee u geld kunt besparen en uw schuld sneller kunt aflossen. Door consequent meer dan het minimaal vereiste bedrag te betalen, kunt u het effect van hoge JKP\’s verder verminderen en uw schuld sneller aflossen.

Tips om de hoeveelheid rente die u betaalt te verlagen

Om de betaalde rente op creditcardschulden te verlagen, kunt u de volgende tips overwegen:

  • Zet saldi over naar een creditcard met een laag of 0% APR.
  • Onderhandel met uw huidige creditcardmaatschappij over een lagere rente.
  • Geef prioriteit aan het afbetalen van kaarten met een hoge rente.
  • Vermijd nieuwe aankopen op kaarten met een hoge rente terwijl u schulden aflost.
  • Overweeg schuldconsolidatie met een persoonlijke lening of een creditcard met lage rente.
  • Doe maandelijks grotere of extra betalingen dan het minimaal verschuldigde bedrag.
  • Stel automatische betalingen in om betalingsachterstanden en mogelijke rentestijgingen te voorkomen.
  • Gebruik meevallers of extra inkomsten om eenmalige betalingen te doen en de hoofdsom sneller te verlagen.
  • Onderzoek kredietadviesdiensten voor hulp bij schuldbeheer.
  • Maak een realistisch budget en houd je daaraan om de uitgaven effectief te beheren en je te richten op schuldvermindering.

Conclusie

De situatie in staten zoals Hawai is nijpend als het gaat om creditcardschulden. Als u de druk van een hoog saldo op uw creditcard begrijpt, is het verstandig om meer te weten te komen over het JKP.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States