header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kenzo Lim: De schoonheidsgoeroe die van ondernemen een dansfeest maakt

Aug 22, 2023 5:01 PM ET

Maak kennis met Kenzo Lim of @kenzokobayashi op social media, de Motives Beauty Advisor en Certified Trainer die de wereld van schoonheid en ondernemerschap opnieuw definieert. Kenzo is 40 jaar oud (hoewel hij er niet zo uitziet) en zijn verhaal is een mix van passie, innovatie en dansroutines die aanslaan bij de 18- tot 30-jarigen. Hij vindt het belangrijk om zijn huid te beschermen en goed voor zichzelf te zorgen en zijn must-have producten spelen hierbij een rol. Als je op zoek bent naar een verhaal dat net zo levendig en jeugdig is als de millennial vibe, dan heeft Kenzo het… en dan nog wat!De Motives Wave volgenKenzo\’s reis met Motives begon in 2015 toen hij door een Facebook-vriend werd geintroduceerd bij SHOP.COM producten. Hij sloot zich officieel aan als UnFranchise Owner (UFO) op de lanceerdatum van Market Malaysia. Collabs met grote merken, tijdschriften, evenementen, artiesten en beroemdheden deden Kenzo zeggen: “Dit is het!”. Hij was er helemaal klaar voor om UnFranchise Owner te worden.Leveling Up with Knowledge and FamKenzo\’s grind bestond niet uit een formele schoonheidsopleiding, maar uit passie, drukte en ondernemerschap. Dus toen hij zijn UnFranchise Business startte, volgde hij elke training en werd hij beauty advisor en Motives Certified Trainer. Hij investeerde in elk Motives product dat verkocht werd via Market Malaysia en liet zijn klanten het volledige assortiment zien – de producten die hij het lekkerst vond en al snel kwam hij erachter wat zijn nieuwe klanten ook het lekkerst vonden.

Hierboven afgebeeld: Op een recent evenement werd Kenzo gevraagd om traditionele Maleisische kleding te dragen, die voor mannen de Baju Melayu wordt genoemd. Dit omvat een overhemd met lange mouwen, dat over een broek wordt gedragen, vergezeld van een korte sarong, die sampling wordt genoemd en om zijn heupen wordt gewikkeld. [Zijn toewijding en harde werk bleven niet onopgemerkt. Kenzo werd gevraagd om de eerste, tweede en vierde runway showcases voor de jaarlijkse evenementen van Market Malaysia te coordineren. Dit was een enorme eer en gaf hem het gevoel deel uit te maken van de Motives schoonheidsfamilie. Vanaf deze maand heeft hij bijna 200 Motives beauty trainingen gegeven, een bewijs van zijn geloof in zichzelf en passie voor schoonheidsproducten. [caption style="font-size: 12px;" id="attachment_3058590" align="aligncenter" width="380"] (Hierboven afgebeeld: Kenzo geniet van een drankje in een van de partnerwinkels van Market Malaysia.)
YOLO zeggen tegen Market AmericaWaarom zei Kenzo YOLO tegen Market America? Vanwege het UnFranchise-systeem, baby! Het is al meer dan 30 jaar een beproefd model dat draait om het bezitten van je eigen bedrijf en het verdienen van extra geld zonder de traditionele franchisekosten. Kenzo zag de mogelijkheden om alledaagse uitgaven om te zetten in inkomsten en deelde deze visie met zijn team, waardoor zijn team groeide van 4 naar 50 leden. Voor Kenzo was dit de juiste kans op het juiste moment.
(Hierboven afgebeeld: Kenzo is een product van het product en haalt zijn voordeel uit de lijn huidverzorgingsproducten van Lumiere de Vie, waaronder het scrubmasker, dat een van zijn favoriete producten is). [Must-have productenKenzo\’s must-haves zijn onder andere:

Deze producten weerspiegelen Kenzo\’s uiteenlopende interesses in schoonheid, fitness en gezondheid. Hij gelooft dat ze een rol spelen in zijn persoonlijke routine voor het behoud van zijn huid en het streven naar een jeugdig uiterlijk. caption style=”font-size: 12px;” id=”attachment_3058592″ align=”aligncenter” width=”481″] (Hierboven afgebeeld: Kenzo en leden van zijn UnFranchise Team, genaamd de Iron Triangle Elite, oefenen een nieuwe dansroutine die op social media zal worden geplaatst, maar volgens Kenzo ook verborgen waarde heeft voor elk teamlid). [Geloof, groei en dansroutines? Ja, graag!Kenzo\’s geloof in zichzelf en zijn team is wat zijn succes voedt. Bij hem draait alles om actie boven praten, vertrouwen op de kracht van invloed en de steun van zijn team. Maar hier is waar Kenzo echt mee breekt: zijn unieke benadering van teammotivatie door middel van dansroutines. Aan het einde van elke trainingssessie kiest zijn team een nummer, maakt er een dansroutine van en neemt die op voor TikTok. Terwijl de teamleden denken dat het alleen maar om de lol gaat, is het voor Kenzo zoveel meer.Dansen met een doelDe dansroutine is niet alleen een ludieke finale; het is een slimme bedrijfsstrategie. Het gaat over binding, chillen en met een goed gevoel vertrekken. Maar het gaat dieper. De dansroutine dient als metafoor voor teamwerk, creativiteit en het vermogen om je aan te passen aan nieuwe uitdagingen. Het is een fysieke manifestatie van de inhoud van de trainingssessie, een manier om specifieke discussies te onthouden en een methode om het leren te versterken. Maar er is hier een nog krachtiger punt. Met deze dansroutines leert Kenzo zijn team dat hij hen niet motiveert, maar dat zij zichzelf motiveren. Door het succes van het leren van deze dansroutines, door de positieve energie die ze meenemen van deze trainingssessies, zetten ze al die positieve vibes om in een voortdurend geloof in zichzelf. Ze realiseren zich dat ze een succesvolle UnFranchise Business kunnen opbouwen. Het gaat niet alleen om dansen; het gaat om het opbouwen van zelfvertrouwen, kameraadschap en een gezamenlijk gevoel van prestatie. [caption style="font-size: 12px;" id="attachment_3058593" align="aligncenter" width="373"] (Hierboven afgebeeld: Kenzo neemt de tijd om zichzelf te verwennen in een luxe cafe tijdens een recente reis.)

Living the Dash and Leading the EliteKenzo\’s filosofie van “living the dash” komt overeen met de woorden van de oprichter van Market America, JR Ridinger. De “dash” staat voor de tijd tussen geboorte en dood, de erfenis die we achterlaten en de impact die we hebben op anderen. Het gaat erom dat we onze kostbare tijd op deze planeet optimaal benutten, doelgericht handelen en vastberaden wakker worden. Kenzo\’s team, de Iron Triangle Elite, symboliseert kracht, vertrouwen en het geloof dat gewone mannen en vrouwen elite kunnen worden. Terwijl de meeste van zijn teamleden zich richten op het laten groeien van hun schoonheidsbedrijf via Motives, richten sommigen zich ook op TLSSlim, het gewichtsbeheersingsprogramma van het bedrijf, en op gezonde & voeding, waaronder een hele lijn van gezondheidssupplementen die gebruik maken van een isotoon afgiftesysteem.The Final BeatKenzo Lim\’s verhaal is een afspeellijst van passie, geloof en buiten de gebaande paden denken. Van schoonheidsproducten tot dansroutines die meer dan alleen leuk zijn, zijn benadering van zakendoen en ondernemerschap is net zo verlicht als zijn doelmarkt. Of je nu houdt van schoonheid, ondernemerschap of gewoon van een goede dans, Kenzo\’s reis is een herinnering dat succes een leuk en bevredigend feest kan zijn. Dus waarom doe je niet mee? (Bekijk Kenzo\’s Instagram-pagina: @kenzokobayashi)


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States