header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor AC-DC voedingsadapters bereikt 31,2 miljard dollar in 2032

Aug 22, 2023 4:00 PM ET

Inzichten in de markt voor AC-DC voedingsadapters

De markt voor AC-DC voedingsadapters groeit snel. De toenemende digitalisering en de vraag naar energiezuinige voedingsbronnen voor consumentenelektronica zouden de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor AC-DC voedingsadapters zal groeien van USD 14,5 miljard in 2022 tot USD 31,2 miljard in 2032, met een CAGR van 8,90% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

AC-DC voedingsadapters bieden een nauwkeurige en gestabiliseerde spanningsvoorziening voor elektronische systemen in industriële eenheden. Daarnaast worden ze gebruikt voor het testen van digitale interfaces, boordladers, laadstations en brandstofcellen & batterijen voor auto’s. Het toenemende gebruik van elektronische apparaten en gadgets, zoals smartphones, laptops, huishoudelijke apparaten en meer, bepaalt de stijging van de vraag naar AC-DC voedingsadapters.

Daarnaast dragen de groeiende industriële automatisering en het toenemende gebruik van draadloze communicatiesystemen in de telecommunicatie- en ruimtevaartsector bij aan de groei van de markt. In de industriële automatisering worden IoT-apparaten gebruikt om elektrische gadgets met elkaar te verbinden. De opkomst van programmeerbare AC-DC voedingsadapters en de vooruitgang van de IT-infrastructuur stimuleren de groei van de markt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11892

Grote spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor AC-DC voedingsadapters zijn

  • Rohde & Schwarz,
  • B & K Precision Corporation,
  • Keysight Technologies,
  • Good Will Instrument Co,
  • Chroma ATE Inc,
  • Delta Electronics, Inc,
  • Itech Electronic Co,
  • Ametek Inc,
  • Tektronix, Inc,
  • ETA-USA,
  • KIKUSUI Electronics Corp. en
  • Huawei Technologies Co., Ltd., onder andere.

Wereldwijde AC-DC Voedingsadapter markt – Segmentatie

Het rapport is onderverdeeld in producttypen, toepassingen, industriële sectoren en regio’s. Het producttype segment is onderverdeeld in AC-DC muurvoedingsadapters en AC-DC externe plug-in voedingsadapters. Hiervan neemt het segment van de AC-DC externe plug-in power adapters het grootste marktaandeel voor zijn rekening. Vanwege de vele voordelen, zoals een lichtgewicht & compact ontwerp en vermindering van warmte, elektrische ruis en veiligheidskwesties, worden externe plug-in adapters vaker gebruikt.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in huishoudelijke apparaten, computers & laptops, mobiele telefoons & wearables, elektronica, auto’s en andere. Het segment huishoudelijke apparaten domineert de markt door het toenemende gebruik van AC-DC-adapters voor huishoudelijke apparaten.

Het verticale segment is onderverdeeld in consumentenelektronica, telecommunicatie, voedingsmiddelen, medische zorg, militaire ruimtevaart en industrie. Consumentenelektronica is het grootste segment vanwege het belang van AC-DC-adapters voor het opladen van elektronische apparaten. Per regio is de AC-DC voedingsadapterindustrie onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ac-dc-power-supply-adapter-market-11892

Markt voor AC-DC voedingsadapters – Geografische analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde AC-DC voedingsadapterindustrie. De snelgroeiende halfgeleidersector en de toepassing van slimme huishoudelijke apparaten in de VS en Canada stimuleren de groei van de markt. Daarnaast zorgen de toenemende toepassingen van slimme huizen en IoT-apparaten voor een groter aandeel van de AC-DC voedingsadapterindustrie in deze regio. Het toenemende gebruik van modulaire UPS in de verzekeringssector, de gezondheidszorg, de productiesector en de telecommunicatiesector stimuleert de verkoop van AC-DC voedingsadapters.

Europa is een andere belangrijke markt voor AC-DC voedingsadapters. De snelle digitalisering en de voortdurende groei in het onderwijssysteem, online detailhandel en sociale netwerken stimuleren de vraag naar AC-DC voedingsadapters. De Europese markt voor AC-DC voedingsadapters zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien van 2023 tot 2032.

De APAC AC-DC voedingsadapterindustrie zal naar verwachting een snelle omzetgroei laten zien. De groeiende behoefte aan AC-DC-adapters en de sterke aanwezigheid van toonaangevende spelers in de industrie & een enorme consumentenbasis stimuleren de marktaandelen van de regio. Bovendien stimuleren de stijgende verkoop en investeringen in het gebruik van UPS-systemen de marktgroei. China is de grootste, terwijl India de snelst groeiende AC-DC-adapterindustrie is.

Markt voor AC-DC voedingsadapters – Analyse van de concurrentie

De markt voor AC-DC voedingsadapters is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door verschillende gevestigde spelers. Grote spelers kiezen voor strategische benaderingen zoals fusies & overnames, samenwerkingen en product-/technologieontwikkeling om een groter marktaandeel te verwerven. Er wordt aanzienlijk geïnvesteerd in de ontwikkeling van producten en de uitbreiding van de wereldwijde aanwezigheid.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11892

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

05 jan. 2023 — Transphorm, Inc., een toonaangevende wereldwijde leverancier van zeer betrouwbare, krachtige GaN-halfgeleiderproducten voor energieomzetting, kondigde de beschikbaarheid aan van zijn nieuwe compacte voedingsadapter, TDAIO-TPH-ON-240W-RD. Het referentieontwerp, TDAIO-TPH-ON-240W-RD, kan de voeding vereenvoudigen en versnellen voor toepassingen zoals snelladers, AC-naar-DC-voedingen met hoge vermogensdichtheid, IoT-apparaten, medische voedingen & en laptops.

Lees meer artikel-

Smart Factory marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport over demarkt voor slimme thermostaten – Verwachting voor 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor bewegingssensoren – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  AC-DC Power Supply Adapter Market,AC-DC Power Supply Adapter Market Size,AC-DC Power Supply Adapter Market Share