header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Perfectie koelen: Onthulling van de wereldwijde markt voor Cold Brew Coffee Verfrissende Stijging 2022-2030

Aug 22, 2023 9:00 AM ET

Inzicht in de markt voor Cold Brew Coffee

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Cold Brew Coffee naar verwachting een CAGR van 11,74% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3,25 miljard in 2030.

De markt voor koudgezette koffie verwijst naar de wereldwijde industrie die koudgezette koffie produceert en verkoopt, die wordt gemaakt door koffiedik gedurende langere tijd in koud water te laten trekken. Koudgezette koffie is de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege de zachtere, minder zure smaak en de vermeende gezondheidsvoordelen.

Cold Brew Coffee Market

De wereldwijde markt voor koudgezette koffie wordt gedreven door de veranderende voorkeuren van de consument en de groeiende vraag naar handige koffieopties voor onderweg. De markt wordt ook beïnvloed door de toenemende populariteit van koffiespecialiteiten en de beschikbaarheid van nieuwe smaken en variëteiten.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7818

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor cold brew koffie is de grootste ter wereld, met de Verenigde Staten als grootste markt in de regio. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag van consumenten naar speciale koffie en de groeiende populariteit van on-the-go koffieopties. Consumenten in deze regio hebben een voorkeur voor zoetere varianten van cold brew koffie met een smaakje.

De Europese markt voor koudgezette koffie is een groeiende markt, gedreven door de toenemende populariteit van koffiespecialiteiten en de beschikbaarheid van nieuwe smaken en variëteiten. Consumenten in deze regio geven meestal de voorkeur aan ongezoete, zwarte koudgezette koffie.

De markt voor koudgezette koffie in Azië-Pacific is een snelgroeiende markt, gedreven door de toenemende populariteit van de koffiecultuur en de beschikbaarheid van nieuwe smaken en variëteiten. Consumenten in deze regio hebben een voorkeur voor zoetere, gearomatiseerde varianten van koudgezette koffie, met een voorkeur voor fruitige en bloemige smaken.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor Cold Brew Coffee is onderverdeeld in type, categorie en distributiekanaal.

Op basis van het type, is de markt onderverdeeld in Arabica, Robusta, en anderen.

Op basis van de categorie is de markt onderverdeeld in traditioneel en decaf.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cold-brew-coffee-market-7818

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Nestlé S., KonaRed Corp, Seaworth Coffee Co, JAB Holding Company, Califia Farms LP, Sandows London Limited, La Colombe Torrefaction, Inc, Starbucks Corporation, Grady’s Cold Brew, Wandering Bear Coffee, ZoZozial Coffee Roasters ApS, 1degreeC Pte. Ltd, Venice Cold Brew, LLC, Red Thread Coffee Co, Lucky Jack, LLC, Station Cold Brew Company, High Brew Coffee, Groundwork Coffee Company Inc.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

Instant Coffee Market Research Report Information per categorie (traditioneel, cafeïnevrij), per type (gevriesdroogd, gesproeidroogd), per distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor cafeïnevrije koffie Informatie per type (Arabica, Robusta en andere), per vorm (gemalen en heel), per categorie (biologisch en conventioneel), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Cold Brew Coffee Market,Cold Brew Coffee Market Size,Cold Brew Coffee Market Share,Cold Brew Coffee Market Trends,Cold Brew Coffee Market Growth,Cold Brew Coffee Market Analysis