header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Succes kweken: Groei stimuleren in de wereldwijde markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten 2023-2030

Aug 22, 2023 9:00 AM ET

Cannabis Plant Nutrients marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Cannabis Plant Nutrients-markt naar verwachting een CAGR van 29,05% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan 1402,8 miljoen USD in 2030.

De markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten verwijst naar de industrie die voedingsstoffen voor het kweken van cannabisplanten produceert en verkoopt. Omdat de cannabisindustrie blijft groeien en in steeds meer gebieden wordt gelegaliseerd, is ook de vraag naar hoogwaardige voedingsstoffen toegenomen.

Cannabis Plant Nutrients Market

Cannabisplanten hebben specifieke voedingsstoffen nodig om goed te gedijen, waaronder stikstof, fosfor, kalium, calcium, magnesium en zwavel. Daarnaast hebben cannabisplanten ook micronutriënten nodig zoals ijzer, zink en koper. De markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten biedt een breed scala aan producten om aan deze eisen te voldoen, waaronder organische en synthetische meststoffen, hydrocultuuroplossingen en bodemverbeteringen.

De wereldwijde markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien, gedreven door de legalisatie van cannabis in verschillende landen en de toenemende vraag naar cannabisproducten van hoge kwaliteit. De markt zal waarschijnlijk ook worden beïnvloed door de technologische vooruitgang in voedingsstofformules en de toegenomen investeringen in onderzoek en ontwikkeling.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10963

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor cannabis plantenvoeding, gedreven door de legalisatie van cannabis in verschillende staten in de VS en de legalisatie van recreatieve cannabis door de Canadese overheid. De toenemende vraag naar cannabisproducten van hoge kwaliteit in deze regio’s heeft geleid tot een toename in de vraag naar plantenvoedingsstoffen.

In Europa groeit de markt voor plantenvoedingsstoffen voor cannabis ook snel, nu verschillende landen medicinale cannabis legaliseren en een paar landen toewerken naar de legalisatie van recreatieve cannabis. Verwacht wordt dat deze groei zich de komende jaren zal voortzetten naarmate meer landen cannabis legaliseren.

De regio Azië-Pacific laat ook een aanzienlijke groei zien in de markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten, gedreven door de toenemende legalisatie van medicinale cannabis in landen als Australië en Thailand. De markt groeit ook in India en China, waar de vraag naar medicijnen op basis van cannabis toeneemt.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten is gesegmenteerd naar type voedingsstof, categorie en toepassingswijze.

Op basis van het type voedingsstof is de markt onderverdeeld in Macronutriënten en Micronutriënten.

Op basis van de categorie is de markt onderverdeeld in conventioneel en organisch.

Op basis van de toepassingswijze is de markt onderverdeeld in besproeiing, fertigatie en bladbemesting.

Lees meer over dit rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cannabis-plant-nutrients-market-10963

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn CF Industries Holdings, Inc, Sociedad Química y Minera de Chile, Nutrien Ltd, EuroChem Group, Zuari Agro Chemicals Ltd , PJSC PhosAgro, Haifa Chemicals Ltd, The Mosaic Company, Israel Chemicals Limited en Yara International ASA.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

North America Cannabis Market Size, Share, Industry Analysis Information, by Derivatives (Marijuana/Flowers, Industrial Hemp, Other Concentrates/Products), by application type (Applications of Marijuana, Applications of Hemp) – Forecast from 2021 to 2030

CBD huidverzorgingsproducten marktonderzoek rapport informatie per producttype (maskers & serums, lotion & crèmes, bad & zeep, olie, en anderen), per bron (hennep en marihuana), en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Cannabis Plant Nutrients Market,Cannabis Plant Nutrients Market Size