header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Terry Selb, vermaard Amerikaans belastingdeskundige, zegeviert over lasterlijke rechtszaken die zijn onberispelijke reputatie en integriteit bevestigen

Aug 22, 2023 10:12 AM ET

Los Angeles, CA – [21 augustus] – Terry Selb, algemeen erkend als een van Amerika\’s toonaangevende belastingexperts, en zijn gewaardeerde bedrijf, American Tax Solutions, hebben met succes twee lasterlijke rechtszaken tegen hen weerlegd. Deze overwinningen in de rechtszaal stellen Selb en zijn bedrijf volledig vrij van alle aantijgingen en versterken hun gewaardeerde positie in de branche.

De rechtszaken, die door juridische experts werden beschreven als \’wulps\’, \’lichtzinnig\’ en ongegrond, probeerden de reputatie van Selb en American Tax Solutions aan te tasten. De waarheid zegevierde echter en de uitspraak van de rechtbank is een bewijs van hun onberispelijke professionele gedrag en onaantastbare integriteit.

“Het is verheugend om te zien dat het recht zijn loop heeft”, zei Terry Selb in een verklaring na de uitspraak. “Deze ongegronde beschuldigingen waren niet alleen een aanval op mijn persoonlijke karakter, maar ook op het hardwerkende team van American Tax Solutions en het onberispelijke werk dat we door de jaren heen voor onze klanten hebben gedaan. Deze overwinning is niet alleen voor mij, maar voor elk individu en elke entiteit die gelooft in het belang van waarheid, gerechtigheid en de waarde van een goede reputatie.”

American Tax Solutions is onder Selb\’s leiding een baken van professionaliteit geweest en heeft talloze particulieren en bedrijven geholpen bij het navigeren door complexe belastingkwesties. Deze overwinning tegen ongegronde rechtszaken bevestigt hun niet aflatende toewijding aan klanten en de belastingindustrie in het algemeen.

Het kantoor is dankbaar voor de uitstorting van steun van zijn trouwe klanten, partners en collega\’s tijdens deze beproeving. Selb concludeerde: “We blijven toegewijd aan onze missie om ongeevenaarde fiscale expertise te bieden en zullen onze klanten blijven bedienen met de toewijding en professionaliteit die ze van ons verwachten.”

Voor meer informatie, interviews of opmerkingen kunt u contact opnemen met

Sean Stewart, Directeur Marketing E-mail: [email protected] Telefoon: (855) 707-2229

Over Terry Selb Terry Selb wordt beschouwd als een titaan in de belastingindustrie, die bekend staat om zijn diepgaande kennis, expertise en toewijding aan ethische praktijken. Zijn decennialange carriere heeft zijn positie als vooraanstaand belastingexpert in de VS verstevigd. Hij helpt zowel particulieren als bedrijven door de fijne kneepjes van de belastingwetgeving te navigeren en zorgt voor naleving.

Over American Tax Solutions American Tax Solutions is opgericht door Terry Selb en loopt voorop in het leveren van belastingadvies en nalevingsdiensten in de VS. Met een team van toegewijde professionals biedt het kantoor uitgebreide belastingoplossingen op maat van individuele en zakelijke behoeften, zodat klanten de beste begeleiding en vertegenwoordiging krijgen in alle belastinggerelateerde zaken.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States