header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de Indiase CRO-markt tegen 2032 een gezonde waarde zal vertegenwoordigen van USD 1,2 miljard met een CAGR van 7,50%.

Aug 22, 2023 4:00 AM ET

India CRO Market Research Report Information Per Type Dienst (Klinische Proeven, Productontwikkeling, Procesontwikkeling, Post-Marketing Surveillance en Kwaliteitsmonitoring Overige), Per Therapeutische Toepassing (Oncologie, Cardiovasculair, Neurologie, Nefrologie en Urologie, en Overige), Per Eindgebruiker (Farmaceutische/Biofarmaceutische Bedrijven, Bedrijven Medische Hulpmiddelen, en Academische Instituten), en Per Regio (India) – Marktvoorspelling tot 2032

De Indiase CRO-markt groeit snel met een CAGR van 7,50% en zal van 2023 tot 2032 USD 1,2 miljard bereiken. Deze groei wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder het toenemende aantal klinische studies dat in India wordt uitgevoerd, de groeiende pool van geschoolde CRO-professionals en de steun van de overheid voor de sector.

De Indiase CRO-markt is onderverdeeld in diensten, therapeutische gebieden en eindgebruikers. Het dienstensegment is verder onderverdeeld in klinisch onderzoek, productontwikkeling en post-marketingdiensten.

Analyse van de concurrentie

Enkele van de belangrijkste marktspelers:

  • Syngene
  • Farmaceutische Productontwikkeling
  • Siro Clinpharm
  • Clininvent Research Pvt. Ltd.
  • VIMTA
  • Bilcare Limited
  • Aizant Oplossingen voor geneesmiddelenonderzoek
  • Piramal Pharma-oplossingen
  • Synapse Labs Pvt Limited
  • Eurofins Wetenschappelijk

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbrochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2927

Marktsegmentatie

De Indiase CRO-markt is gesegmenteerd naar type, therapeutische toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in klinische tests, procesontwikkeling, postmarketingbewaking en kwaliteitscontrole en andere.

Op basis van de therapeutische toepassing is de markt onderverdeeld in oncologie, cardiovasculair, neurologie, nefrologie en urologie en andere.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in farmaceutische bedrijven, bedrijven voor medische hulpmiddelen en academische instellingen.

Regionale analyse

Volgens het rapport is de wereldwijde Indiase CRO-markt op basis van regio’s onderverdeeld in Noord-India, Oost-India, West-India en Zuid-India. De Indiase gezondheidszorgsector is opgesplitst in verschillende geografische gebieden en deelstaten. Zuid- en West-India vormen een aanzienlijk deel van de Indiase CRO-markt. De CRO-bedrijven in India zijn echter recentelijk naar het noorden verschoven.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (70 pagina’s) over India CRO: https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-cro-market-2927

De redenen voor deze verandering zijn onder andere de consolidatie van de regelgevende macht, zoals het kantoor van de Director Controller General of India (DCGI), de Indian Council of Medical Research (ICMR), het Directoraat-Generaal Buitenlandse Handel (DGFT) en het Departement Biotechnologie (DBT). Noord-India heeft ook goedkopere kosten en een meer gediversifieerde genetische pool.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Clinical Trials Market Research Report Information per Fase (Fase I, Fase II, Fase III) per Studieopzet (Interventioneel, Observationeel en Uitgebreide Toegang), Indicatie (Auto-immuun/Inflammatie) per Eindgebruiker (Medische Instellingen, Ziekenhuizen)-Voorspelling tot 2030

Medical Devices Market Research Report Information per type apparaat (hartbewaking, diagnostiek en medicijntoediening), per therapeutische toepassing (gastro-intestinale chirurgie, algemene chirurgie en diagnostische beeldvorming), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en diagnostische centra, onderzoekslaboratoria) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Informatie overde Indiase Diabetesmarkt, per type (Type 1, Type 2 en zwangerschapsdiabetes), per test (willekeurige bloedsuikertest, nuchtere bloedsuikertest, orale glucosetolerantietest, initiële glucose-uitdagingstest en andere), per apparaat (apparaten voor bloedglucosemonitoring, apparaten voor diabetesmanagement en andere), per behandeling (medicijnen, insulinetherapie, transplantatie, bariatrische chirurgie en andere) – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  India CRO Market,India CRO Market Share,India CRO Market Size,India CRO Market Overview,India CRO Market Insights,India CRO Market Outlook,India CRO Market Research,India CRO Market Analysis,India CRO Market Growth,India CRO Market Report,India CRO Market Trends