header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voeding stimuleren: Global Compound Feed Market Set to Reach USD 767.12 Billion by 2032 with a Strong 4.85% CAGR

Aug 22, 2023 9:00 AM ET

Samengesteld voeder marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor mengvoeders van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 4,85% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 767,12 miljard vertegenwoordigen.

Animal Feed Market 2

Mengvoer, ook wel bekend als gemengd voer, is een mengsel van verschillende voederingrediënten zoals granen, graan en eiwitbronnen die zijn samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van dieren. De wereldwijde mengvoermarkt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende vraag naar vlees- en zuivelproducten, de groei van de veehouderij en de behoefte aan duurzame en efficiënte veevoederpraktijken.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5384

Regionale analyse

Azië-Pacific is momenteel de grootste markt voor mengvoeders en neemt een aanzienlijk deel van de wereldmarkt voor zijn rekening. De regio herbergt enkele van de grootste bevolkingen ter wereld en naarmate de vraag naar vlees- en zuivelproducten toeneemt, neemt ook de vraag naar mengvoer toe. Daarnaast is de regio de thuisbasis van enkele van de grootste producenten van mengvoer, waaronder China en India.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor mengvoeders, waarbij de vraag wordt gestimuleerd door de groei van de veehouderij en de behoefte aan duurzame en efficiënte veevoederpraktijken. In Noord-Amerika lopen de Verenigde Staten en Canada voorop, terwijl Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk belangrijke markten zijn in Europa.

Marktsegmentatie

De wereldwijde mengvoermarkt is onderverdeeld in ingrediënten, supplementen en vee.

Op basis van het ingrediënt is de markt onderverdeeld in granen, graanbijproducten, meel van oliezaden, oliën, melasse, supplementen en andere.

Op basis van het supplement is de markt onderverdeeld in vitaminen, antibiotica, antioxidanten, aminozuren, enzymen, verzuurmiddelen en andere.

Op basis van de veestapel is de markt onderverdeeld in herkauwers, aquacultuur, pluimvee, varkens en andere.

Lees meer over rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/compound-feed-market-5384

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Smithfield, Nutrition N.V., BIOMIN Holding GmbH,Cargill, Novus International Inc., BASF SE, DSM, Addcon Group GmbH, Tyson, Kemin Industries Inc., Adisseo France S.A.S en Elanco Animal Health Inc.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Landbouw, door Market Research Future:

Poultry Feed Market Analysis & Grootte, Aandeel Onderzoeksrapport: Informatie per pluimveetype (vleeskuikens, leghennen, kalkoenen en andere), vorm (brij, pellets, kruimels en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde diervoedermarkt per vorm (korrels en kruimels), per soort (gevogelte en aquacultuur) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Compound Feed Market,Compound Feed Market Size,Compound Feed Market Share,Compound Feed Market Trends,Compound Feed Market Research,Compound Feed Market Report,Compound Feed Market Growth,Compound Feed Market Analysis