header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde HVDC-condensatormarkt bereikt USD 16,7 miljard in 2032 | Analyse per producttype, technologie, toepassing en regio

Aug 22, 2023 3:32 PM ET

De wereldwijde markt voor HVDC-condensatoren groeit snel. De voordelen van HVAC-condensatortechnologie drijven de vraag op de markt. Bovendien zorgt het toenemende stimuleringsbeleid van de overheid voor de ontwikkeling van geavanceerde HVDC-condensatorsystemen voor een escalatie van de marktomvang. De snelle toepassing van deze systemen in elektriciteitstransmissie en hernieuwbare energie bevordert het marktaandeel.

De toepassing van HVDC-transmissiesystemen om de netwerkinfrastructuur te verbeteren en elektriciteit op grotere schaal beschikbaar te maken, is een belangrijke drijfveer om de vraag naar HVDC-condensatoren op de markt te vergroten. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde HVDC-condensatormarkt zal escaleren van USD 4,9 miljard in 2022 tot USD 16,7 miljard in 2032, met een groei van 14,60% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

HVDC-condensatortechnologie biedt een verbeterde stabiliteit en stroomregeling, waardoor de flexibiliteit, betrouwbaarheid en veerkracht van het elektriciteitsnet worden verbeterd. Daarom worden deze condensatoren gebruikt in HVDC-transmissiesystemen. Deze condensatoren zijn ontworpen om hoge stroompulsen aan te kunnen, zoals in HVDC-transmissiesystemen. De toenemende behoefte om energieverliezen te beperken bij de distributie van elektriciteit, de toename in de opwekking van hernieuwbare energie en de toenemende toepassing van omvormers voor zonne-energie en industriële omvormers stimuleren de omvang van de HVDC-condensatorenmarkt.

Bovendien wordt de groei van de markt ondersteund door de toegenomen aandacht voor het vermijden van overbelasting door het verbeteren van de energiestroom tussen parallelle lijnen. De groeiende behoefte aan verbeterde stabiliteit van transmissiesystemen verhoogt de toepassing van vermogenscondensatoren. Ook de toenemende vraag naar ononderbroken stroomvoorziening stimuleert de toepassing van HVDC-systemen in datacenters en elektrische voertuigen.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11890

Grote spelers:

De spelers die de HVDC condensator markt leiden zijn onder andere

  • ABB Ltd.
  • Eaton Corporation PLC
  • RTDS Technologies Inc.
  • Maxwell Technologies Inc.
  • Alstom SA
  • Sieyuan Electric Co. Ltd.
  • Siemens AG
  • Vishay Intertechnology Inc.
  • AVX Corporation (Kyocera Corporation)
  • TDK Corporation

Wereldwijde HVDC-condensatormarkt – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in producttypes, technologieën, installatietypes, toepassingen en regio’s. Het producttype segment is onderverdeeld in plastic filmcondensatoren, aluminium elektrolytische condensatoren, keramische condensatoren, tantaal condensatoren en andere. Het technologiesegment is onderverdeeld in lijngecodeerde converter (LCC) en spanningsbronconverter (VSC).

Het segment installatietype is onderverdeeld in open rekcondensatorbanken, gesloten rekcondensatorbanken en op palen gemonteerde condensatorbanken. Het toepassingssegment is onderverdeeld in commercieel, industrieel, lucht- en ruimtevaart, defensie en andere. Per regio is de HVDC-condensatormarkt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11890

Wereldwijde markt voor HVDC-condensatoren – Geografische analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde HVDC-condensatormarkt. De snelle invoering van HVDC-transmissiesystemen en de grote investeringen in de ontwikkeling van HVDC-systemen zijn belangrijke groeidrijvers. Daarnaast stimuleert het toenemende gebruik van HVDC-condensatoren om de transmissiecapaciteit en netwerkstabiliteit te vergroten de groei van de markt. Met de snelle toepassing van HVDC-condensatoren in residentiële, commerciële en industriële omgevingen, heeft de VS de leidende positie, terwijl Canada op de tweede plaats staat in de Noord-Amerikaanse HVDC-condensatorenmarkt.

Europa neemt een aanzienlijk deel van de wereldwijde HVDC-condensatormarkt voor zijn rekening. Door de toename van HVDC-transmissiesystemen in verschillende Europese landen neemt de toepassing van HVDC-condensatoren toe. Bovendien escaleren de toenemende overheidsinitiatieven om meer offshore windmolenparken te ontwikkelen in de regio de vraag op de markt. Ook de toenemende druk om energieverlies tijdens langeafstandstransmissie te verminderen en de regelbaarheid te verbeteren verhoogt de waarde van de HVDC-condensatorenmarkt. Duitsland is de grootste, terwijl het Verenigd Koninkrijk de snelst groeiende markt voor HVDC-condensatoren in Europa is.

APAC is ook een aanzienlijk groeiende markt voor HVDC-condensatoren en kent een brede opkomst van systemen voor groene energieopwekking. De toename van elektriciteitscentrales en installaties voor hernieuwbare energie in de regio stimuleren de omvang van de markt. Bovendien ondersteunen factoren zoals de stijgende productie van hernieuwbare energieopwekking onder leiding van overheidsinitiatieven de groei van de regionale markt.

De toenemende focus op het minimaliseren van de kosten voor energieopwekking en aanzienlijke investeringen in hernieuwbare energiecentrales stimuleren de groei van de regionale markt. De toenemende vraag van eindgebruikerssectoren ondersteunt het marktaandeel van de regio. De uitbreiding van de energie-infrastructuur in verschillende APAC-landen biedt tal van kansen voor marktdeelnemers.

Bekijk Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11890

HVDC-condensatormarkt – Analyse van de concurrentie

De HVDC-condensatormarkt is een markt met veel concurrentie en veel grote en kleine spelers. Strategische initiatieven zoals overname, uitbreiding, samenwerking en productlancering blijven de belangrijkste trends om een groter concurrentievoordeel te behalen. Het concurrentielandschap van de markt is gebaseerd op de marktdeelnemers, de productiecapaciteiten, de toeleveringsketen en het genereren van inkomsten.

Gerelateerde rapporten:

Digital Mobile Radio (DMR) Marktonderzoeksrapport: Per Niveau, Per Industrie Verticaal en Regio – Voorspelling tot 2030

Markt voor USB-apparaten: Informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – voorspelling tot 2030

Draadloze koptelefoonmarkt, per technologie, per verkooppunt, per toepassingen – prognose 2030

Markt voor hybride batterij-energieopslagsystemen, per technologie – Prognose 2030

Fotovoltaïsch (PV) marktonderzoek per type, component, toepassing en regio – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  HVDC Capacitor Market,HVDC Capacitor Market Size,HVDC Capacitor Market Share,HVDC Capacitor Market Scope,HVDC Capacitor Market Trends