header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor spelmonitoren: omvang, aandeel, analyse, vraag en groei met een CAGR van 6,80% in 2032.

Aug 22, 2023 2:26 PM ET

De wereldwijde markt voor gaming monitoren vertoont een aanzienlijk groeipotentieel voor de komende jaren als gevolg van de bloeiende gamingindustrie. Ook het toenemende gebruik van deze monitoren en het aantal gamers zou de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor gamingmonitoren zal escaleren van USD 9,5 miljard in 2022 tot USD 17,2 miljard in 2032, met een CAGR van 6,80% tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Gamingmonitoren zijn uitgerust met de nieuwste technologie om de game-ervaring van gebruikers te verbeteren. De hoge vernieuwingsfrequentie zorgt ervoor dat consumenten meer uitgeven aan de nieuwste gamingmonitortechnologie. Gamingmonitoren hebben veel voordelen, zoals een laag energieverbruik, beelden met een hoge resolutie, snellere verversingsfrequenties, een bredere kijkhoek en meer contrast en helderheid.

Gezien de snelgroeiende populariteit van pc-gaming en esports maken fabrikanten geavanceerde monitoren met bliksemsnelle schermen om de snelle bewegingen van de spelers te evenaren. Fabrikanten van gaming monitoren richten zich op het premium gaming segment, met esports-grade specificaties en gamer-centric technologieën om aan de behoeften van gaming enthousiastelingen te voldoen.

Een toename in het gebruik van progressieve functies door spelers uit de topindustrie en gamers, naast een betere toegankelijkheid van internet, beïnvloedt de vraag op de markt voor gamingmonitoren. Snelle technologische vooruitgang en ontwikkelingen in beeldschermtechnologieën stimuleren de omvang van de markt voor gaming monitoren. Aan de andere kant belemmeren de hoge prijzen van deze monitoren de groei van de markt. Ook het gebrek aan bewustzijn van de voordelen van gaming monitoren beperkt de groei van de markt.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11883

Markt voor gamingmonitoren – Analyse van de concurrentie

De markt voor spelmonitoren lijkt zeer competitief en gefragmenteerd, met verschillende volwassen en kleine spelers die een competitief landschap vormen. Strategische partnerschappen, uitbreidingen, overnames, productlanceringen en samenwerkingsverbanden zijn belangrijke strategieën van marktspelers om concurrentievoordeel te behalen.

Op 07 augustus 2023 lanceerde LG Electronics India bijvoorbeeld twee nieuwe monitoren in de reeks UltraGear OLED-monitoren voor gaming. Deze nieuwe monitoren, met de namen UltraGear OLED 27GR95QE en 45GR95QE, zijn ontworpen om een naadloze game-ervaring te bieden. Beide monitoren hebben een snelle reactietijd, betere kleuren en verbeterde prestaties en zijn voorzien van gebogen schermen, een verversingssnelheid van 240 Hz, & hoogteverstelling en meer. De LG 27GR95QE en 45GR95QE gaming monitoren zijn verkrijgbaar in online en offline winkels en ondersteunen Advanced Gaming Luminance Range (AGLR), waardoor contrast en helderheid worden verbeterd voor betere gaming prestaties.

Toonaangevende spelers op de markt voor gaming monitoren zijn.

  • LG Electronics,
  • Samsung Electronics Co,
  • Dell Inc,
  • GIGA-BYTE Technology Co,
  • ASUSTek Computer Inc,
  • AOC Global,
  • CORSAIR, Micro-Star INT’L CO., LTD.
  • BenQ Corporation

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11883

Markt voor spelmonitoren segmenten

Het marktrapport voor gaming monitoren is onderverdeeld in paneeltypen, schermformaten, verkoopkanalen, eindgebruikers en regio’s. Het segment paneeltype is onderverdeeld in IPS-panelen, TN-panelen en VA-panelen. Het segment schermgrootte is onderverdeeld in minder dan 27 inch, 27-32 inch en meer dan 32 inch. Het segment verkoopkanaal is onderverdeeld in online en offline winkels. Het segment eindgebruikerstype is onderverdeeld in commercieel en consumenten. Per regio is de markt voor gaming monitoren onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Markt voor gamingmonitoren – Geografische analyse

De Noord-Amerikaanse regio domineert de wereldwijde markt voor gaming monitoren met een aanzienlijk marktaandeel. Factoren zoals een hogere adoptie van gamingplatforms en de sterke aanwezigheid van grote aanbieders van gamingplatforms onderbouwen de groei van de markt voor gamingmonitoren. Daarnaast stimuleert de sterke aanwezigheid van professionele gamers en gaming-enthousiastelingen de omvang van de markt voor gaming monitoren.

Verhoogde overheidsinvesteringen in computer & gerelateerde technologieën en de toenemende penetratie van high-speed internet zijn enkele van de belangrijkste trends op de markt voor gaming monitoren in de regio. De markt in de regio wordt geleid door de VS, gesteund door zijn aanzienlijke aandeel in de gamingmarkt, wat een positieve invloed heeft op de marktgroei.

Bekijk Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11883

Europa is een andere lucratieve markt voor gaming monitoren op het wereldwijde platform. De regio is getuige van een enorme vraag naar high-end gaming monitoren, die naar verwachting ook sterk zal blijven in de komende jaren. Bovendien zal de groeiende gamingindustrie in de regio de vraag naar gamingmonitoren naar verwachting aanzienlijk beïnvloeden. Duitsland is goed voor de grootste, terwijl het Verenigd Koninkrijk de snelst groeiende markt voor gaming monitoren is.

De markt voor spelmonitoren in de regio Azië-Pacific heeft een sterk groeipotentieel. De snelle digitalisering in het digitale ecosysteem in de afgelopen jaren ondersteunt het marktaandeel van de regio. Daarnaast stimuleert de groeiende online gamingcultuur in veel APAC-landen de inkomsten uit de markt voor gamingmonitoren. China is de grootste, terwijl India de snelst groeiende markt voor gaming monitoren is.

Gerelateerde rapporten:

Uninterruptible Power Supply (UPS) Market Research Report per producttype, per toepassing – voorspelling voor 2030

Sensor marktonderzoeksrapport: Per Type, Per Component, Per Technologie, Per Verticaal – Voorspelling tot 2030

3D XPoint-technologie markt, per opslagtype, per eindgebruiker – voorspelling 2027

Persoonlijke service robotica markt, per component, per toepassing – prognose 2030

Markt voor hardwarebeveiligingsmodules (HSM), per type, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)


Keywords:  Gaming Monitors Market,Gaming Monitors Market Size,Gaming Monitors Market Share,Gaming Monitors Market Scope,Gaming Monitors Market Trends