header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De LPG-tankermarkt zal een sterke groei vertonen door de stijgende vraag naar energie en de opkomst van LPG als grondstof

Aug 23, 2023 9:00 AM ET

De LPG-tankermarkt zal een sterke groei vertonen door de stijgende vraag naar energie en de opkomst van LPG als grondstof

Marktbereik & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider was de LPG-tankermarkt in 2022 185,22 miljoen USD waard. De prognoses geven aan dat de markt zal groeien tot 282,10 miljoen USD in 2030, met een CAGR van 5,4% in de geprojecteerde periode van 2023 tot 2030.

LPG-tankers spelen een cruciale rol in de wereldwijde energieketen door vloeibaar petroleumgas veilig en efficiënt te vervoeren. Hun gespecialiseerde ontwerpen en veiligheidsmaatregelen garanderen een betrouwbare levering van LPG aan verschillende markten en dragen bij aan de energiebehoeften van talloze huishoudens en industrieën over de hele wereld.

Ontvang een voorbeeldrapport van de LPG-tankermarkt op https://www.snsinsider.com/sample-request/3284

De belangrijkste spelers zijn:

  • BW Groep
  • Dorian LPG Ltd.
  • EXMAR
  • Hyundai Heavy Industries Co.Ltd.
  • Kawasaki Heavy Industries Ltd.
  • Mitsubishi Heavy Industries Ltd.
  • Namura Shipbuilding Co.Ltd.
  • PT Pertamina (Persero)
  • StealthGas Inc.
  • The Great Eastern Shipping Co. Ltd.
  • Andere

Marktanalyse

De LPG-tankermarkt wordt beïnvloed door een groot aantal factoren die de groei en expansie stimuleren. Regeringen en industrieën wereldwijd schakelen over op schonere energiebronnen om milieudoelstellingen te halen en de koolstofuitstoot te verminderen. LPG, een schonere fossiele brandstof, wordt gezien als een tijdelijke energiebron. Deze verschuiving in de energiemix zal naar verwachting de investeringen in LPG-productie en transportinfrastructuur stimuleren, wat vervolgens zal leiden tot een grotere vraag naar LPG-tankers. De opkomst van e-commerce heeft geleid tot een grotere vraag naar LPG in magazijnen en distributiecentra waar het wordt gebruikt voor verwarming en het van brandstof voorzien van apparatuur. Bovendien draagt de groei van distributienetwerken voor de detailhandel en hypermarkten die LPG nodig hebben voor verwarming en koeling, bij aan de vraag naar efficiënt transport via LPG-tankwagens.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar scheepsgrootte

  • Zeer grote gastankers (VLGC)
  • Grote gastankers (LGC)
  • Middelgrote gastankers (MGC)
  • Kleine gastankers (SGC)

Door koeling & Drukregeling

  • Ethyleen
  • Volledig gekoeld
  • Halfgekoeld
  • Volledig onder druk

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de LPG-tankermarkt is veelzijdig en wordt beïnvloed door een complex samenspel van economische, geopolitieke en marktspecifieke factoren. Hoewel een lager energieverbruik, volatiliteit van de olieprijzen, veranderingen in handelspatronen, verstoringen van de toeleveringsketen, financiële beperkingen en volatiliteit van de tarieven samen de markt kunnen beïnvloeden, zal de omvang van deze gevolgen afhangen van de ernst en de duur van de economische neergang. Rederijen en belanghebbenden in de LPG-sector moeten deze uitdagingen het hoofd bieden door zich aan te passen aan de veranderende marktdynamiek, innovatieve oplossingen te verkennen en een langetermijnperspectief op het herstel van de sector te behouden.

Hebt u vragen over de LPG-tankermarkt? Vraag het nu aan @

https:// www.snsinsider.com/enquiry/3284

Segmentatie analyse

De segmenten ethyleen en grote gastankers (LGC) zijn koplopers op de LPG-tankermarkt. Hun rol in de ondersteuning van de kunststof- en chemische industrie, gekoppeld aan hun aanpassingsvermogen aan veranderende energielandschappen, hebben hun dominantie gestimuleerd. Bovendien zorgt hun inzet voor duurzame praktijken ervoor dat ze relevant en veerkrachtig blijven in een tijdperk waarin milieubewustzijn hoog in het vaandel staat. Naarmate de mondiale dynamiek zich verder ontwikkelt, zijn deze segmenten klaar om een koers uit te zetten die niet alleen voldoet aan de vraag van de markt, maar ook in lijn ligt met een groenere en duurzamere toekomst voor maritiem transport.

Analyse van de regionale status &

De regionale dynamiek van de LPG-tankermarkt is een complex samenspel van leveringsbronnen, vraagpatronen, infrastructuurinvesteringen en geopolitieke invloeden. De unieke kenmerken van elke regio bepalen haar rol in de wereldwijde LPG-handel. De verschuiving in de energiedynamiek, zoals de schaliegasrevolutie in Noord-Amerika en het groeiende LPG-verbruik in Azië, heeft de markt aanzienlijk beïnvloed. Aangezien de energielandschappen en marktomstandigheden blijven evolueren, moeten belanghebbenden in de markt wendbaar blijven en inspelen op veranderingen om de uitdagingen en kansen van deze regionale dynamiek het hoofd te kunnen bieden.

Conclusie

De toekomstperspectieven voor de markt worden bepaald door een combinatie van factoren die zowel de dynamiek van vraag als aanbod beïnvloeden. Naarmate het mondiale energielandschap zich ontwikkelt, blijft LPG (vloeibaar petroleumgas) een centrale rol spelen bij het voldoen aan de energiebehoeften en de overgang naar schonere brandstoffen. De vraag naar LPG zal de komende jaren naar verwachting toenemen vanwege zijn veelzijdigheid als schoonbrandende brandstof voor huishoudelijke, commerciële, industriële en agrarische toepassingen. Naarmate zich ontwikkelende economieën zich uitbreiden en verstedelijken, zal de behoefte aan LPG als brandstof om te koken en te verwarmen naar verwachting toenemen.

Vaak gestelde vragen

  • Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de LPG-tankwagenmarkt?
  • De wereldwijde markt zal 282,10 miljoen USD bereiken tegen 2030, met een CAGR van 5,4% in de geprojecteerde periode van 2023 tot 2030.
  • Wat zijn de belangrijkste factoren die de LPG-tankwagenmarkt beïnvloeden?
  • Nu de wereld evolueert in de richting van schonere energiebronnen en duurzame praktijken, positioneren de veelzijdigheid en voordelen van LPG LPG als een vitaal onderdeel van de energiemix, wat de vraag naar LPG-tankers en de algemene groei van de markt stimuleert.
  • Wie zijn de belangrijkste spelers op de LPG-tankermarkt?
  • BW Group, Dorian LPG Ltd., Hyundai Heavy Industries Co., Ltd., Namura Shipbuilding Co., Ltd., Kawasaki Heavy Industries, Ltd., Mitsubishi Heavy Industries, Ltd., The Great Eastern Shipping Co. Ltd.

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Marktdynamiek
  4. Impactanalyse
    • COVID-19 Impactanalyse
    • Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
    • Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
  5. Waardeketenanalyse
  6. Porter’s 5 krachten model
  7. PEST-analyse
  8. LPG-tankermarktsegmentatie, naar scheepsgrootte
  9. LPG-tankermarktsegmentatie, naar koeling & drukvulling
  10. Regionale analyse
  11. Bedrijfsprofiel
  12. Landschap van concurrenten
  13. Gebruikersgevallen en beste praktijken
  14. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker van het LPG-tankermarktrapport @ https://www.snsinsider.com/checkout/3284

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die de marktonderzoekindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op:

Akash Anand – Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie

[email protected]

Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND)

Website: https://www.snsinsider.com

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  LPG Tanker Market,LPG Tanker Market Size,LPG Tanker Market Share,LPG Tanker Market Growth,LPG Tanker Market Trends,SNS Insider,LPG Tanker Market Report,LPG Tanker Market Industry