header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor machinaal leren zal 106,52 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 38,76% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 23, 2023 7:00 PM ET

Hoogtepunten van de markt

Hetmarktaandeel vanMachine Learning zal naar verwachting 106,52 miljard bedragen in 2030, met een CAGR van 38,76% tijdens de voorspellingsperiode 2020-2030.

Het groeiende belang van AI genereert een overvloed aan kansen voor het bevorderen van de machine learning-industrie. Market Research Future, een gerenommeerde bron voor inzicht in de informatie- en communicatietechnologiesector, heeft rapporten uitgebracht waarin markttrends en potentiële expansiemogelijkheden worden geanalyseerd. Prognoses suggereren een indrukwekkende Compound Annual Growth Rate (CAGR), wat duidt op substantiële groeivooruitzichten voor deze markt.

Het gebruik van machine learning op verschillende gebieden, zoals gezichtsherkenning, belooft ongekende mogelijkheden voor vooruitgang in de nabije toekomst. Daarnaast wordt verwacht dat de toenemende toepassing van cloud-gebaseerde diensten de groei van de markt voor machinaal leren de komende jaren verder zal stimuleren. Bovendien zal een toename van de wereldwijde investeringsactiviteit naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de wereldwijde expansie van de machine learning-industrie.

Concurrentie

De markt voor machinaal leren is wereldwijd in alle regio’s snel gegroeid. De laatste jaren betreden verschillende industrieën de markt en bieden nieuwe technologieën en technieken om wereldwijd betere voorzieningen te bieden. Verschillende belangrijke spelers op de markt voor machinaal leren gaan echter goed door en dragen bij aan de groei van de markt in deze sector over de hele wereld. Enkele van de belangrijkste spelers die de markt bedienen met hun innovatieve ideeën en diensten zijn de volgende:

  • Google (Verenigde Staten)
  • Amazon.com (Verenigde Staten)
  • Intel Corporation (Verenigde Staten)
  • Facebook Inc (Verenigde Staten)
  • Microsoft Corporation (Verenigde Staten)
  • IBM Corporation(Verenigde Staten)
  • Baidu Inc (China)
  • Wipro Limited (Verenigde Staten)
  • Nuance Communications (Verenigde Staten)
  • Apple Inc (Verenigde Staten)
  • Cisco Systems Inc (Verenigde Staten)

Klik hier voor een Premium-rapport

Omvang van het rapport – Machine Learning Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2030

USD 106,52 miljard

CAGR tijdens 2020-2030

38.76%

Basisjaar

2021

Prognose

2020-2030

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Segmentatie:

De markt voor machinaal leren wordt beoordeeld door middel van een segmentgebaseerde benadering, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende factoren zoals componenten, organisatiegrootte, verticale segmenten en geografische regio’s.

In termen van componenten is de markt onderverdeeld in twee belangrijke segmenten: hardware en software. Wat de organisatiegrootte betreft, wordt de markt verder onderverdeeld in kleine ondernemingen, grote ondernemingen en middelgrote ondernemingen.

De markt wordt ook geanalyseerd op basis van verticale sectoren, zoals media en entertainment, auto-industrie, BFSI, telecommunicatie, onderwijs, detailhandel en e-commerce, overheid en defensie, gezondheidszorg en andere industrieën.

Tot slot wordt de markt voor machinaal leren geografisch gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere wereldwijde regio’s voor een uitgebreide evaluatie.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (166 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Machine Learning Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-learning-market-2494

Regionale analyse

De evaluatie van de markt voor machine vision wordt uitgevoerd in verschillende regio’s, waaronder Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en andere wereldwijde gebieden. De markt voor machine vision kent een robuuste groei in deze regio’s, gedreven door de jaarlijkse toename in gezamenlijke toepassingsgebieden en technologische vooruitgang. Deze trend bevordert de expansie van de markt voor machine vision op wereldwijde schaal.

Met name de regio Azië-Pacific leidt de markt en verovert een marktaandeel van meer dan 30%, terwijl Europa opkomt als een belangrijke markt, gedreven door een aanzienlijke vraag in de auto-industrie en de gezondheidszorg. De Noord-Amerikaanse markt volgt op de voet en is ook goed op weg om een aanzienlijk marktaandeel te verwerven, waardoor het na Azië-Pacific en Europa een belangrijke speler wordt in de algehele progressie van de markt.

Gerelateerde rapporten:

ZigBee Market- De ZigBee-markt zal naar verwachting USD 12,9 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 6,69% tijdens de prognoseperiode 2023-2030.

Geospatial Analytics Market – Geospatial Analytics Market zal tegen 2032 naar verwachting USD 209,81 miljard bereiken, met een CAGR van 12,99% tijdens de prognoseperiode 2023-2032

Platform-as-a-Service-markt – Platform-as-a-Service-markt zal tegen 2030 naar verwachting 290,2 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 21,16% tijdens de prognoseperiode 2023-2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Machine Learning Market,Machine Learning Market Share,Machine Learning Market Trends,Machine Learning Market Insights,Machine Learning Market Growth,Machine Learning Market Demand,Machine Learning Market Analysis