header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor mobiele augmented reality zal naar verwachting groeien met USD 29,2 miljard tegen een CAGR van 17,76% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 23, 2023 1:00 AM ET

Mobile Augmented Reality Marktoverzicht:

Market Research Future heeft overtuigende inzichten onthuld in de wereldwijde mobiele augmented reality (AR) markt. De Mobile Augmented Reality-markt zal naar verwachting groeien met USD 29,2 miljard tegen 2030 met een CAGR van 17,76% tijdens de voorspellingsperiode van 2020 – 2030. Deze technologie, bekend als mobiele augmented reality, zit in de lift en maakt innovatieve vorderingen, vooral in het revolutioneren van de consumentenervaring door het toevoegen van een interactieve en meeslepende dimensie. AR integreert naadloos met de natuurlijke omgeving en biedt realtime perceptuele verbeteringen die tegemoet komen aan een breed scala aan consumentenervaringen. Verwachte resultaten suggereren dat de wereldwijde markt voor mobiele augmented reality een hoge vlucht zal nemen en mogelijk een waarde van ongeveer 29,2 miljard dollar zal bereiken tegen het einde van 2030.

De snelle vooruitgang in de IT- en technologiesector heeft een revolutie ontketend in verschillende sectoren. De huidige smartphones en tablets beschikken over geavanceerde mobiele technologie, waaronder geavanceerde sensoren en componenten die naadloze augmented reality (AR) ervaringen mogelijk maken. AR geeft een nieuwe vorm aan de manier waarop consumenten omgaan met bedrijven en verbetert hun interacties op innovatieve manieren. Het landschap van AR is aanzienlijk uitgebreid met de komst van technologieën van de volgende generatie, zoals het Internet of Things (IoT) en kunstmatige intelligentie (AI).

Bedrijven in de detailhandel, auto-industrie, gezondheidszorg, entertainment, gaming en andere sectoren zijn actief op zoek naar manieren om deze next-gen technologieën te integreren in hun activiteiten. Ze proberen de operationele efficiëntie te verhogen en meeslepende klantervaringen te creëren om te voldoen aan de voortdurende vraag naar geavanceerde technologische innovaties. Augmented reality (AR) springt eruit als een technologie in de voorhoede van deze transformatie, die de vraag sterk doet toenemen.

De huidige ontwikkeling van AR heeft het potentieel om meer interactie en betrokkenheid te stimuleren bij zowel werknemers als consumenten. De wijdverspreide toepassing van smartphones en persoonlijke elektronische apparaten speelt een cruciale rol bij het stimuleren van de wereldwijde markt voor mobiele augmented reality. Daarnaast heeft de toegenomen verkoop van draagbare en handsfree apparaten het groeitraject van de markt verder versterkt.

Klik hier voor een Premium rapport

Belangrijkste spelers

Deze Mobile Augmented Reality marktspelers gebruiken verschillende strategieën om de concurrentie een stap voor te blijven. De ontwikkeling van AR-technologie, de ontdekking van nieuwe toepassingen voor de technologie en fusies & overnames zijn enkele van de belangrijkste marktstrategieën van de bovengenoemde marktspelers.

  • Apple Inc.
  • Qualcomm Inc.
  • Blippar
  • Infinity Augmented Reality
  • Google Inc.
  • CORDIS
  • SAP SE
  • DAQRI
  • Intel
  • HCL Technologies Limited
  • Elsevier
  • Catchoom technologieën
  • Microsoft
  • Samsung

en anderen zijn de belangrijke marktspelers die door MRFR zijn geanalyseerd op hun rol in het concurrentielandschap.

Omvang van het rapport – Mobile Augmented Reality Market:

Report Metrics

Details

Marktomvang in 2030

USD 29,2 miljard

CAGR tijdens 2020-2030

17.76%

Basisjaar

2019

Prognose

2020-2030

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

MRFR’s segmentanalyse van de wereldwijde mobiele AR-markt is uitgevoerd op basis van component, toepassingen, eindgebruikers en regio.

Per component is de markt voor mobiele augmented reality verdeeld in hardware en software. Het hardwaresegment is onderverdeeld in GPS-systemen, 3D grafische systemen, draadloze netwerken, sensoren, displays en andere.

Per toepassing is de markt onderverdeeld in smartphones, draagbare apparaten, slimme brillen, tablets, spelconsoles en persoonlijke digitale assistenten.

Naar eindgebruiker is de markt onderverdeeld in gaming & entertainment, telecommunicatie, ondernemingen, publieke sectoren en andere. Ondernemingen worden verder onderverdeeld in reclame, gezondheidszorg en e-commerce. Publieke sectoren zijn onderverdeeld in militair, onderwijs en overheid.

De markt is ook gesegmenteerd op basis van regio, waardoor de wereldwijde AR-markt wordt verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Mobile Augmented Reality Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-augmented-reality-market-1048

Industrie Nieuws

Jaunt Inc. is verheugd om de triomfantelijke overname van Personify aan te kondigen, een bedrijf dat bekend staat om zijn baanbrekende “teleporter”-technologie op het gebied van augmented reality (AR) 3D-streaming. Deze strategische manoeuvre is zorgvuldig georkestreerd om de evolutie van AR-technologie te bevorderen, met als uiteindelijke doel het leveren van een diep meeslepende ervaring aan consumenten.

Ondertussen is er in het charmante stadje Fairborn in de Verenigde Staten een dynamische samenwerking ontstaan. De lokale autoriteiten hebben hun krachten gebundeld met het gewaardeerde softwareontwikkelingsbedrijf Mile Two om een aantrekkelijke mobiele AR-game te maken. Deze innovatieve creatie is klaar om te dienen als een katalysator voor het stimuleren van toerisme in het gebied, en belooft een spannend en interactief avontuur voor zowel bezoekers als de lokale bevolking.

Gerelateerde rapporten:

Video Streaming Software Market – De Video Streaming Software Market zal naar verwachting 12,68 miljard USD bereiken tegen 2032 met een CAGR van 11,02% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Markt voor diametersignalering – De markt voor diametersignalering zal tegen 2032 naar verwachting USD 3,455 miljard bereiken met een CAGR van 8,20% tijdens de prognoseperiode 2023-2032.

Markt voor kwaliteitsmanagementsoftwareDe markt voor kwaliteitsmanagementsoftware zal tegen 2030 naar verwachting 16,10 miljard USD bereiken met een CAGR van 10,40% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

COVID19 Analyse

De vergrendeling heeft een andere impact op zowel de industrieën als de mensen. Werken in AR stelt mensen in staat om te winkelen, te praten en te socialiseren via verschillende platforms. Het heeft mensen zeker eerder in staat gesteld om verbonden te blijven met behulp van het internet.

Deze technologieën zijn gemakkelijk beschikbaar en betaalbaar, wat resulteert in de groei van de markt en het sociaal verbinden van mensen. De nieuwe technologieën zijn draagbaar en handsfree. De erkenning van dergelijke apparaten maakt ze niet alleen populair onder de consumenten, maar verhoogt ook de verkoop en groei.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Mobile Augmented Reality Market,Mobile Augmented Reality Market Analysis,Mobile Augmented Reality Market Insights,Mobile Augmented Reality Market Trends,Mobile Augmented Reality Market Report,Mobile Augmented Reality Market Overview,Mobile Augmented Reality Market Share,Mobile Augmented Reality Market Size