header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor pindasmaakstoffen zal 5.423,66 miljoen dollar bereiken in 2030 – Exclusief rapport van Market Research Future

Aug 23, 2023 6:58 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde pindasmaakmarkt naar verwachting een CAGR van 6,23% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 5.423,66 miljoen in 2030.

De pindasmaakmarkt heeft een lange weg afgelegd ten opzichte van de traditionele pindakaas en snacks. Vandaag de dag worden consumenten getrakteerd op een breed scala aan producten met pindasmaak die verder gaan dan het alledaagse. Van smakelijke spreads tot hartige kruiden en zelfs onverwachte combinaties met fruit en kruiden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze evolutie wordt gevoed door de ingenieuze inspanningen van voedingswetenschappers, culinaire ambachtslieden en visionaire merken.

Gezond verwennen met voedingsstoffen

Gezondheidsbewuste consumenten willen smaken die niet alleen in de smaak vallen, maar ook in lijn zijn met hun welzijnsdoelen. Pinda’s zijn van nature rijk aan eiwitten, gezonde vetten en essentiële voedingsstoffen, waardoor ze een ideale kandidaat zijn voor smaakinnovatie. Merken profiteren van dit aspect door pindasmaken te introduceren in proteïnerepen, shakes en zelfs plantaardige vleesalternatieven, voor mensen die op zoek zijn naar zowel smaak als voeding.

Download een voorbeeld van een PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11041

Peanut Flavor Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Firmenich, Nature’s Flavours, Abelei, S-World Flavor & Fragrance, Weber, Stringer Flavoured, Flavour so good Company, Lionel Hitchens, Fuxiong Flavours & Fragrances, en Northwestern Extract.

Markt Segmentatie

De wereldwijde pindasmaakmarkt is onderverdeeld in smaak, product, toepassing en distributiekanaal.

Op basis van de smaak is de markt onderverdeeld in chocolade en karamel.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in snacks, hapjes, spreads, koekjes en tabletten.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in bakkerijproducten, zoetwaren, boterspijs en zuivelproducten.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/peanut-flavor-market-11041

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor pindaroma’s vanwege de hoge consumptie van op pinda’s gebaseerde producten in de regio. De Verenigde Staten is de grootste markt in Noord-Amerika, met een aanzienlijke vraag naar pindaroma’s in de snack-, zoetwaren- en bakkerij-industrie.

Europa is een andere belangrijke markt voor pindaroma’s, gedreven door de groeiende vraag naar natuurlijke en biologische voedingsproducten. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn de belangrijkste markten in Europa, met een grote vraag naar pindaroma’s in de snack-, bakkerij- en zoetwarenindustrie.

Azië-Pacific is ook een belangrijke markt voor pindaroma’s, vanwege de grote bevolking en hoge consumptie van op pinda’s gebaseerde producten in de regio. China, India en Japan zijn de belangrijkste markten in Azië-Pacific, met een aanzienlijke vraag naar pindaroma’s in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde notenbotermarkt informatie per producttype (pinda, amandel, cashewnoot, hazelnoot en andere), per categorie (conventioneel en biologisch), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

OnderzoeksrapportVoedingsreep Informatie Per Type (Eiwitrepen, Snackrepen, Whole Foods Car, Maaltijdvervangers, en Anderen), Per Smaak (Chocolade, Pindakaas, Fruit, Kruiden, en Anderen), Per Distributiekanaal (Winkel-Based en Non-Store-Based), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Peanut Flavor Market,Peanut Flavor,Peanut Flavor Industry,Peanut Flavor Market Size,Peanut Flavor Market Share,Peanut Flavor Market Demand,Peanut Flavor Market Trends,Peanut Flavor Market Analysis,Peanut Flavor Market Growth,Global Peanut Flavor Market