header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor plantaardig vlees is tegen 2030 $12,69 miljard waard met een CAGR van 15,56% : Market Research Future

Aug 23, 2023 6:59 PM ET

De wereldwijde markt voor plantaardig vlees zal naar verwachting een sterke 15,56% CAGR laten zien in de prognoseperiode van 2022 tot 2030, volgens het nieuwste onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR). De wereldwijde markt voor plantaardig vlees zal naar verwachting een waarde van USD 12,69 miljard bereiken in 2030.

De markt voor plantaardig vlees heeft een ongekende groei doorgemaakt en is de niche dieetvoorkeuren ontstegen om de aandacht te trekken van de mainstream consumenten wereldwijd. Deze verschuiving wordt gedreven door een groot aantal factoren, waaronder een groeiend bewustzijn van de milieueffecten van conventionele dierlijke landbouw, bezorgdheid over gezondheid en welzijn en de dwingende ethische overwegingen die verbonden zijn aan dierenwelzijn.

Culinaire innovatie: Een wereld van smaken

Bedrijven die plantaardig vlees produceren, herschrijven het draaiboek voor voedselinnovatie en verleggen de grenzen van smaak en textuur. Van burgers die sissen en bloeden als hun dierlijke tegenhangers tot hartige worsten en verrukkelijke gehaktballen, deze producten spelen in op een breed scala aan culinaire voorkeuren. Chef-koks, thuiskoks en liefhebbers van lekker eten omarmen de creatieve mogelijkheden van plantaardig vlees om een gevarieerd aanbod aan gerechten te maken die in de smaak vallen bij consumenten over het hele spectrum.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8583

Plant-Based Meat Market

Analyse van de concurrentie:

Toonaangevende spelers in de wereldwijde markt voor plantaardig vlees zijn Amy’s Kitchen Inc., Beyond Meat, Garden Protein International Inc., Blue Chip Group Inc., MorningStar Farms LC, VBites Foods Ltd., Schouten Europe BV, Cauldron Foods Limited, Impossible Foods Inc., Maple Leaf Foods Inc., Unilever, House Foods Corporation, Vitasoy International Holdings Limited en Eden Foods Inc.

In december 2020 kondigde Beyond Meat plannen aan om in 2021 plantaardige pluimveeproducten op de markt te brengen.

In dezelfde maand voegden populaire fastfoodmerken Hardee’s en Carl’s Jr. een nieuw assortiment ontbijtproducten toe, gemaakt met Beyond Meat-producten.

In april 2021 opende Maple Leaf Foods een nieuwe fabriek voor vleesalternatieven in Shelbyville, Indiana.

Segmentatie:

De wereldwijde markt voor plantaardig vlees wordt gesegmenteerd op basis van producttype, bron, distributiekanaal en regio.

Per producttype is de wereldwijde markt voor plantaardig vlees onderverdeeld in tofu en tofu-producten, worsten, seitan, tempeh en andere.

Per bron is de wereldwijde markt voor plantaardig vlees onderverdeeld in soja, tarwe, erwten en andere. Soja is de dominante categorie in de wereldwijde markt voor plantaardig vlees vanwege het gemak waarmee soja-eiwit kan worden omgezet in vleesvervangers.

Op basis van distributiekanaal wordt de wereldwijde markt voor plantaardig vlees gesegmenteerd in winkels en niet-winkels.

Bekijk de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/plant-based-meat-market-8583

Regionale analyse:

Europa heeft het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor plantaardig vlees door de wijdverspreide acceptatie van veganisme in de regio. Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zijn de leidende regionale markten binnen de Europese markt.

Azië-Pacific zal waarschijnlijk ook een belangrijke regionale markt zijn binnen de wereldwijde markt voor plantaardig vlees tijdens de prognoseperiode vanwege de wijdverspreide populariteit van tofu, seitan, tempeh en andere plantaardige vleesalternatieven in Oost-Azië. De wijdverspreide vegetarische cultuur in India zal waarschijnlijk ook een belangrijke drijfveer zijn voor de markt van plantaardig vlees in Azië-Pacific, omdat steeds meer consumenten in dat land plantaardige vleesproducten kopen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde markt van plantaardige dranken per bron (fruit, noten, groenten, soja en zaden & bladeren), per type (RTD-thee & koffie, plantaardige melk en sappen), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport overde markt voor plantaardige snacks Informatie per producttype (vleesalternatieve snacks, graan- en graansnacks, vruchtensnoepjes, plantaardige snackrepen en andere), per categorie (conventioneel, biologisch en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Plant-based Meat Market,Plant-based Meat,Plant-based Meat Market Size,Plant-based Meat Market Share,Plant-based Meat Market Demand,Plant-based Meat Market Trends,Plant-based Meat Market Analysis,Plant-based Meat Market Forecast,Plant-based Meat Market Statistics