header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme irrigatie zal sterk groeien als gevolg van de toenemende nadruk op datagestuurde besluitvorming in combinatie met technologische vooruitgang en connectiviteit

Aug 23, 2023 9:00 AM ET

Markt voor slimme irrigatie Toepassingsgebied & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider had de markt voor slimme irrigatie in 2022 een waarde van ongeveer 1,24 miljard dollar. De markt zal naar verwachting stijgen tot ongeveer USD 3,79 miljard in 2030, met een CAGR van 15% in de verwachte periode van 2023 tot 2030.

Slimme irrigatie betekent een grote sprong voorwaarts op het gebied van waterbeheer en landbouw. Door sensortechnologie, gegevensanalyse, automatisering en connectiviteit te combineren, geeft het boeren en landbeheerders de middelen om weloverwogen beslissingen te nemen over watergebruik, hulpbronnen te besparen en oogstopbrengsten te verhogen.

Marktanalyse

Een van de belangrijkste katalysatoren voor de groei van de markt voor slimme irrigatie is het toenemende probleem van waterschaarste. Snelle bevolkingsgroei, verstedelijking en klimaatverandering hebben de watervoorraden onder druk gezet, waardoor voorzichtige strategieën voor waterbeheer nodig zijn. Slimme irrigatiesystemen, uitgerust met realtime monitoring en data-analyse, stellen boeren in staat om het vochtgehalte in de bodem en de gewasbehoeften nauwkeurig te meten. Deze datagestuurde aanpak zorgt voor een optimale waterdistributie, minder waterverspilling en een efficiënter gebruik van hulpbronnen. De basis van slimme irrigatie ligt bij het verzamelen en analyseren van gegevens. Geavanceerde sensoren leggen een reeks datapunten vast, zoals weersomstandigheden, bodemvochtniveaus en indicatoren voor de gezondheid van planten. Deze gegevensgestuurde besluitvorming verbetert de opbrengst en kwaliteit van de gewassen, waardoor slimme irrigatie een aantrekkelijke investering wordt voor boeren die hun winstgevendheid willen verhogen.

Download gratis een verslag van de markt voor slimme irrigatie @ https://www.snsinsider.com/sample-request/3380

De belangrijkste spelers in het Smart Irrigation marktrapport zijn:

Belangrijke spelers op de markt voor slimme irrigatie zijn Rain Bird Corporation (VS), The Toro Company (VS), Hunter Industries (VS), Netafim (Israël), HydroPoint (VS), Manna Irrigation (Israël), Stevens Water Monitoring Systems (VS), Galcon (Israël), Rachio (VS), Weathermatic (VS) en andere spelers.

Impact van recessie

De impact van een recessie op de markt van slimme irrigatie is veelzijdig. Het omvat uitdagingen in verband met lagere consumentenbestedingen, financieringsbeperkingen, operationele aanpassingen en veranderde marktdynamiek. Het is echter belangrijk om te erkennen dat elke uitdaging ook een kans biedt. Naarmate de wereldeconomie zich herstelt en industrieën zich aanpassen, kan de nadruk op efficiënt gebruik van hulpbronnen en duurzaamheid de vraag naar slimme irrigatiesystemen katalyseren. De sleutel voor bedrijven in deze sector is om zich aan te passen, veerkrachtig te blijven en klaar te staan om gebruik te maken van het veranderende landschap om door de rimpelingen van de recessie te navigeren.

Segmentatie analyse

De markt voor slimme irrigatie staat aan de vooravond van een transformatief tijdperk, met de sensorgebaseerde en landbouwsegmenten als dominante spelers. Door sensorgestuurde precisie en innovatieve landbouwpraktijken herdefiniëren deze segmenten de traditionele irrigatiemethoden. Door gebruik te maken van technologie en duurzame landbouwtechnieken ontwikkelt het slimme irrigatielandschap zich om de uitdagingen van de moderne wereld aan te gaan – voedselzekerheid, waterbehoud en ecologische duurzaamheid voor de komende generaties waarborgen.

De segmentatie van de markt voor slimme irrigatie is als volgt:

Per component
Regelaars
(Evapotranspiratie) ET-gebaseerd
Op bodemsensor gebaseerde
Sensoren
Bodemvochtigheidssensoren
Temperatuursensoren
Regen/vriessensoren
Sensoren voor bemesting
Overige
Waterstroommeters
Overige (inclusief gateways, routers en draadloze communicatieapparatuur)

Naar systeemtype
Op weer gebaseerd
Op sensor gebaseerd

Naar toepassing
Landbouw
Kassen
Open velden
Niet-agrarisch
Woon
Gras & Landschap
Golfbanen
Overige

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/3380

Analyse regionale status &

In Noord-Amerika floreert de markt voor slimme irrigatie door een combinatie van factoren. De regio heeft te maken met wisselende klimatologische omstandigheden en sommige gebieden, zoals Californië, hebben te maken met waterschaarste. Dit heeft geleid tot een toegenomen interesse in waterefficiënte technologieën. Bovendien hebben een technisch onderlegde bevolking en een sterke neiging tot duurzame praktijken geleid tot een wijdverspreide toepassing van slimme irrigatiesystemen. De regio Azië-Pacific biedt een uniek landschap voor de markt. Snel groeiende bevolkingen, verstedelijking en veranderende dieetvoorkeuren vergroten de vraag naar landbouwproducten.

Conclusie

De toekomstperspectieven van de markt zijn veelbelovend en veelzijdig. Met de convergentie van precisielandbouw, IoT-ontwikkelingen, duurzaam waterbeheer en datagestuurde besluitvorming zijn slimme irrigatiesystemen klaar om een centrale rol te spelen in de aanpak van de wereldwijde uitdagingen van voedselzekerheid, waterschaarste en ecologische duurzaamheid. Terwijl innovatie blijft bloeien, zullen belanghebbenden in landbouw, technologie en milieubehoud samenwerken om een groenere, productievere toekomst vorm te geven die wordt aangedreven door slimme irrigatie.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor slimme irrigatie, per component
9. Marktsegmentatie slimme irrigatie, per systeemtype
10. Slimme irrigatie marktsegmentatie, per toepassing
11. Regionale analyse
12. Bedrijfsprofielen
13. Concurrentielandschap
14. Conclusie

PDF voor één gebruiker kopen @ https://www.snsinsider.com/checkout/3380

Vaak gestelde vragen

Q1. Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor slimme irrigatie?

ANS: De wereldwijde markt zal tegen 2030 meer dan USD 3,79 miljard bedragen, met een CAGR van 15% in de verwachte periode van 2023 tot 2030.

Q1. Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor slimme irrigatie beïnvloeden?

ANS: De markt bevindt zich op een golf van transformatieve groei, aangedreven door een synergie van factoren variërend van waterschaarste en technologische vooruitgang tot datagestuurde besluitvorming en milieuoverwegingen.

Q1. Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor slimme irrigatie?

ANS: Rain Bird Corporation (VS), Galcon (Israël), Rachio (VS), Netafim (Israël), HydroPoint (VS), Manna Irrigation (Israël), The Toro Company (VS), Hunter Industries (VS), Stevens Water Monitoring Systems (VS), Weathermatic (VS).

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Smart Irrigation Market,Smart Irrigation Market Size,Smart Irrigation Market Share,Smart Irrigation Market Growth,Smart Irrigation Market Trends,Smart Irrigation Market Analysis,Smart Irrigation Industry