header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde condensatormarkt zal tegen 2032 USD 61,1 miljard waard zijn, met een CAGR van 6,20% van 2023 tot 2032

Aug 23, 2023 3:42 PM ET

De condensatormarkt zal de komende jaren naar verwachting een opmerkelijke omzetgroei laten zien. De aanzienlijke expansie van de consumentenelektronica-industrie zou de marktgroei stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de waarde van de wereldwijde condensatormarkt escaleren van 35,6 miljard USD in 2022 tot 61,1 miljard USD in 2032, met een groei van 6,20% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Condensatoren worden op grote schaal gebruikt in draadloze telecommunicatie, krachtige lasers en regeneratieve remsystemen van elektrische voertuigen. De uitgebreide toepassing van condensatoren in de energiesector, consumentenelektronica, industrie en auto-industrie stimuleert de groei van de markt. Daarnaast draagt het groeiende gebruik van smartphones, tablets, draagbare technologie en andere elektronische apparaten bij aan de omvang van de condensatormarkt.

De toenemende toepassingen van condensatoren in draagbare elektronische medische apparaten is een belangrijke drijvende kracht achter de groei van de markt. Andere factoren die de groei van de markt ondersteunen, zijn de toenemende behoefte aan energiebesparing en de vraag naar krachtige condensatoren vanuit de automobielsector. Evoluerende technologieën voor energieopslag ondersteunen de inkomsten van de condensatormarkt uitstekend.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11905

Marktspelers

De marktleiders op het gebied van condensatoren zijn

  • Maxwell Technologies, Inc.
  • Murata Manufacturing Co.
  • Samsung Elektromechanica
  • TDK Corporation
  • Nippon Chemi-Con Corporation
  • AVX Corporation
  • CAP-XX Limited
  • Kyocera Corporation
  • Taiyo Yuden Co., Ltd.
  • Yageo Corporation
  • Panasonic
  • KEMET Corporation
  • Darfon Electronics
  • Vishay Intertechnology
  • Johanson

Wereldwijde condensatormarkt – Segmentatie

Het rapport is onderverdeeld in typen, voltage, eindgebruiksectoren en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in keramiek, aluminium, tantaal, papier, kunststoffen en supercondensatoren. Het spanningssegment is onderverdeeld in laagspanning en hoogspanning. Het segment eindgebruik is onderverdeeld in telecom, computers, consumentenelektronica, auto’s, industrie en andere. Per regio is de condensatormarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Wereldwijde condensatormarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde condensatormarkt vanwege de ontwikkeling van condensatoren met een kleine vormfactor voor draagbare elektronische gadgets. Daarnaast zorgen de toename in de productie van elektrische voertuigen en de implementatie van geavanceerde technologieën voor een grote vraag naar condensatoren. De snelle groei in de auto-industrie en de consumentenelektronica draagt bij aan de inkomsten van de condensatormarkt.

Bovendien wordt de regionale markt gestimuleerd door de groeiende vraag naar meer O&O-activiteiten en strenge regelgeving met betrekking tot milieuvriendelijke technologieën. Door de aanwezigheid van grote elektronicafabrikanten en de stijgende vraag naar digitale technologieën zijn de VS en Canada de landen die het meest bijdragen aan de groei van de regionale markt.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11905

De Europese condensatormarkt biedt een enorm potentieel voor het genereren van inkomsten. De groeiende energieopwekkingscapaciteit, de stijgende vraag naar elektronische gadgets en de vooruitgang in autotechnologieën stimuleren de omvang van de condensatormarkt. Bovendien draagt de ontluikende elektronica-industrie, vooral in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, bij aan het marktaandeel van condensatoren in deze regio.

APAC is de snelst groeiende markt voor condensatoren. De stijgende vraag naar consumentenelektronica en de snelle industrialisatie in de regio leiden de markt. Daarnaast zorgen overheidsprogramma’s ter ondersteuning van hernieuwbare energie en toenemende infrastructurele investeringen voor een escalatie van de marktwaarde van condensatoren in de regio. De gestage groei van de consumentenelektronica en de auto-industrie is de drijvende kracht achter de regionale markt.

China, Japan en India zijn belangrijke condensatormarkten door de aanwezigheid van veel fabrikanten van elektronische apparaten in deze landen. De beschikbaarheid van krachtige technologieën tegen veel betaalbaardere kosten is een trend die zich de komende jaren waarschijnlijk zal voortzetten, wat de regionale markt naar verwachting zal helpen een aanzienlijke inkomstenpocket te genereren tijdens de verwachte periode.

Wereldwijde condensatormarkt – Analyse van de concurrentie

De condensatormarkt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van talrijke gevestigde spelers. Strategische stappen zoals innovatie, fusies & en merkversterking ondersteunen de groei- en expansieplannen van de belangrijkste spelers.

Deze spelers investeren aanzienlijk in O&O om betrouwbare, toonaangevende producten en diensten te leveren. Deze bedrijven zijn sterk gericht op het uitbreiden van hun productportfolio’s met de nieuwste technologieën en volgen organische en anorganische groeibenaderingen, waarbij ze zich bezighouden met productontwikkeling. De concurrentie op de markt zou verder toenemen met nieuwkomers en productlanceringen.

Bekijk korting op https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11905

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

09 aug, 2023 — TDK Corporation heeft een nieuwe ultracompacte snap-in condensatorserie met een extreem hoge capaciteitsdichtheid gelanceerd. De nieuwe condensator serie, EPCOS B43657, is een aluminium elektrolytische condensator serie met snap-in terminals. Deze nieuwe condensatoren hebben een levensduur van minstens 2000 uur en werken bij een maximumtemperatuur van 105 °C. Ze dekken een spanningsbereik van 450 V DC tot 475 V DC met capaciteitswaarden van 120 µF tot 1250 μF.

Gerelateerde rapporten:

Uninterruptible Power Supply (UPS) Market Research Report per producttype, per toepassing – voorspelling voor 2030

Sensor marktonderzoeksrapport: Per Type, Per Component, Per Technologie, Per Verticaal – Voorspelling tot 2030

3D XPoint-technologie markt, per opslagtype, per eindgebruiker – voorspelling 2027

Persoonlijke service robotica markt, per component, per toepassing – prognose 2030

Markt voor hardwarebeveiligingsmodules (HSM), per type, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)


Keywords:  Capacitor Market,Capacitor Market Size,Capacitor Market Share,Capacitor Market Trends,Capacitor Market Scope