header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Banking Market to Register Significant Growth on Account of Rise in Mobile Adoption and Increasing Remote Work & Digital Lifestyles

Aug 23, 2023 9:00 AM ET

Digital Banking Market Scope & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de Digital Banking Market in 2022 een waarde van 18,94 miljard USD bereikt en zal deze tussen 2023 en 2030 naar verwachting groeien met een CAGR van 12,1%, om uiteindelijk in 2030 een waarde van 47,24 miljard USD te bereiken.

Digitaal bankieren, ook bekend als online bankieren of e-bankieren, is een revolutionaire financiële dienst die gebruik maakt van digitale technologie om klanten gemakkelijke en veilige toegang te bieden tot hun bankbehoeften zonder de noodzaak van fysieke interactie. Deze innovatieve aanpak heeft het traditionele banklandschap veranderd door een breed scala aan financiële diensten aan te bieden via digitale kanalen zoals websites, mobiele apps en andere elektronische platforms.

Ontvang een voorbeeld van Digital Banking Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1256

Marktanalyse

In de afgelopen jaren heeft het landschap van bancaire en financiële diensten een grondige transformatie ondergaan door de komst van digitale technologieën. Deze verschuiving heeft geleid tot de markt voor digitaal bankieren, die een opmerkelijke groei doormaakt onder invloed van een samenloop van factoren. De verspreiding van smartphones en de toenemende toegankelijkheid van snel internet hebben geleid tot een sterke toename van het gebruik van mobiele telefoons. Deze trend heeft de weg vrijgemaakt voor digitale bankoplossingen die klanten onderweg naadloos toegang bieden tot hun rekeningen, transacties en diensten, zonder dat ze fysieke bezoeken hoeven af te leggen aan fysieke kantoren. Digitaal bankieren maakt gebruik van geavanceerde gegevensanalyses om inzicht te krijgen in het gedrag, de voorkeuren en de financiële patronen van klanten. Door deze gegevens te analyseren kunnen banken hun diensten afstemmen op individuele behoeften, gerichte marketingstrategieën creëren en potentiële upselling- of cross-sellingkansen identificeren.

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– ACI Worldwide
– Microsoft Corporation
– Fiserv
– Tata Adviesdiensten
– Cor Financiële Oplossingen Ltd
– Oracle
– Temenos Groep AG
– Rockall Technologies
– EdgeVerve Systems Limited
– Overige

Invloed van de recessie

De reactie van de markt voor digitaal bankieren op een recessie is complex en biedt zowel uitdagingen als kansen. Terwijl veranderend consumentengedrag kan leiden tot een grotere adoptie van digitale bankdiensten, moeten fintech-bedrijven navigeren door financiële onzekerheden en zorgen over de veiligheid. Traditionele banken, aan de andere kant, kunnen hun digitale transformatie versnellen om concurrerend te blijven. De omvang van de impact hangt uiteindelijk af van de ernst en de duur van de recessie en van het vermogen van de sector om zich snel aan te passen aan het veranderende economische landschap.

Segmentatie analyse

Het marktlandschap voor digitaal bankieren ondergaat een diepgaande transformatie en de segmenten Informational Services en Payments lopen voorop. Door hun focus op financiële geletterdheid en geavanceerde betaaloplossingen veranderen deze segmenten de verwachtingen van klanten en dagen ze de traditionele banknormen uit. Naarmate deze segmenten zich verder ontwikkelen, belooft de toekomst van digitaal bankieren een beter geïnformeerd, mondiger en technologisch geavanceerder bancair ecosysteem te worden.

De marktsegmentatie en subsegmentatie omvatten:

Naar type:
– Informatieve diensten
– Transactionele diensten
– Communicatieve diensten

Op software:
– Software op maat
– Standaardsoftware

Naar type bank:
– Retail Banking
– Zakelijk bankieren
– Investeringsbankieren

Op Type Diensten:
– Betalingen
– Verwerkingsdiensten
– Customer & Kanaalbeheer
– Vermogensbeheer
– Overige

Regionale statusanalyse &

Noord-Amerika is een pionier op de markt voor digitaal bankieren, aangewakkerd door de aanwezigheid van technologische giganten en een hoog niveau van technische bekwaamheid bij de consument. Het gevestigde fintech-ecosysteem van de regio, in combinatie met een robuust regelgevend kader, heeft een omgeving gecreëerd die bevorderlijk is voor innovatie. De regio Azië-Pacific wordt gekenmerkt door een snelle digitale transformatie, aangewakkerd door een grote populatie van digitaal ingestelde consumenten en een toename in het gebruik van smartphones. In landen als China en India, waar de traditionele bankinfrastructuur minder diep geworteld is, heeft digitaal bankieren een grote sprong voorwaarts gemaakt, waarbij consumenten direct overstappen op mobiele bankoplossingen.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1256

Conclusie

De toekomst van de markt zit vol potentieel en innovatie. Van AI-gestuurde personalisatie tot blockchain-integratie, de financiële sector is klaar voor een revolutie die verbeterde klantervaringen, uitgebreide financiële inclusie en verhoogde veiligheid belooft. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen en de verwachtingen van de klant veranderen, zal digitaal bankieren de komende jaren een voortrekkersrol blijven spelen bij het vormgeven van het landschap van financiële dienstverlening.

Veelgestelde vragen

V1) Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor digitaal bankieren?

Ans: De wereldwijde markt zal tussen 2023 en 2030 groeien met een CAGR van 12,1% en uiteindelijk een waarde bereiken van USD 47,24 miljard in 2030.

V2) Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor digitaal bankieren beïnvloeden?

Ans: De convergentie van technologische innovatie, veranderende voorkeuren van klanten, regelgevende ondersteuning en de behoefte aan efficiëntere banktransacties stuwen de digitale bankensector naar nieuwe hoogten.

V3) Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor digitaal bankieren?

Ans: ACI Worldwide, Fiserv, Inc., Tata Consultancy Services, Microsoft Corporation, Cor Financial Solutions Ltd, Oracle Corporation, Temenos Group AG, Rockall Technologies, EdgeVerve Systems Limited.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Digital Banking marktsegmentatie, per type
9. Digital Banking marktsegmentatie, per software
10. Digital Banking marktsegmentatie, per type bank
11. Segmentatie van de Digital Banking-markt, naar type dienst
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van Digital Banking Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/1256

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Digital Banking Market,Digital Banking Market Size,Digital Banking Market Share,Digital Banking Market Growth,Digital Banking Market Trends,Digital Banking Market Analysis,Digital Banking Market Forecast,Digital Banking Market Report