header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lucht- en ruimtevaartrobotica markt zal meer vaart krijgen door toenemende ruimte-exploratie en satellietproductie

Aug 23, 2023 9:00 AM ET

Marktbereik voor ruimtevaartrobotica & Overzicht

Volgens de analyse van SNS Insider heeft de Aerospace Robotics-markt in 2022 een waarde van 4,14 miljard USD bereikt en vertoont deze een verwachte escalatie tot 10,34 miljard USD in 2030. Deze groei zal naar verwachting een robuuste CAGR van 12,1% volgen van 2023 tot 2030.

Aerospace Robotics is een multidisciplinair vakgebied dat geavanceerde robotica-technologie combineert met de unieke uitdagingen van luchtvaarttechniek. De toepassingen omvatten ruimteverkenning, vliegtuigbouw, onderhoud en planeetonderzoek. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, zal Aerospace Robotics een cruciale rol spelen bij het ontsluiten van nieuwe grenzen, waardoor we verre werelden kunnen verkennen en een revolutie teweeg kunnen brengen in de manier waarop we navigeren en de kosmos begrijpen.

Marktanalyse

De Aerospace Robotics-markt maakt een opmerkelijke groei door, gedreven door een convergentie van technologische vooruitgang, industriële eisen en marktdynamiek. De lucht- en ruimtevaartsector vereist de productie van ingewikkelde en nauwkeurige componenten. Robots blinken uit in het uitvoeren van repetitieve taken met hoge precisie, waardoor ze ideaal zijn voor taken als lassen, verven en het assembleren van complexe onderdelen. Dit vermogen om complexe bewerkingen uit te voeren zorgt voor een consistente kwaliteit van alle productieprocessen in de lucht- en ruimtevaart. Additive manufacturing, of 3D-printen, wint terrein in de lucht- en ruimtevaart. Robots worden gebruikt om additive manufacturing processen te automatiseren en te optimaliseren, waardoor de productie van complexe onderdelen met minder materiaalverspilling en kortere doorlooptijden mogelijk wordt. De integratie van kunstmatige intelligentie (AI) en automatiseringstechnologieën met Aerospace Robotics ontsluit nieuwe mogelijkheden.

Ontvang een voorbeeldrapport van Aerospace Robotics Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1092

Belangrijke spelers zijn
– Kuka AG
– ABB Groep
– FANUC Corporation
– Yaskawa electric corporation
– Kawasaki Heavy Industries, Ltd, en andere spelers.

Impact van recessie

Hoewel recessies zeker van invloed kunnen zijn op de Aerospace Robotics-markt door tijdelijke verstoringen en vertragingen te veroorzaken, stimuleren ze ook aanpassingsmaatregelen die uiteindelijk bijdragen aan de veerkracht en evolutie van de industrie. Het cyclische karakter van de lucht- en ruimtevaartindustrie, in combinatie met de toewijding aan innovatie, suggereert dat de markt zal blijven opveren en bloeien, zelfs in het licht van economische uitdagingen. Als de industrie uit elke recessie komt, zal ze de lessen die ze heeft geleerd en de technologische vooruitgang die ze in die moeilijke tijden heeft geboekt, blijven doorgeven.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:
Naar oplossing
– Traditionele robots
– Samenwerkende robots

Op component
– Regelaar
– Sensor
– Aandrijving
– Eindeffector

Door toepassing
– Boren & Bevestigen
– Niet-destructief onderzoek & Inspectie
– Lassen & solderen
– Afdichten & doseren
– Verwerking
– Behandeling
– Montage & demontage

Op laadvermogen
– tot 16,00 kg
– 16.01-60.00 kg
– 60,01-225,00 kg
– Meer dan 225,00 kg

Segmentatie analyse

De segmenten collaboratieve robots en sensoren zijn klaar om het traject van de Aerospace Robotics-markt te bepalen, door innovatie en efficiëntie in productie- en onderhoudsprocessen te bevorderen. Het samenwerkende karakter van robots en de gegevensgestuurde inzichten van sensoren vormen samen een revolutie in de lucht- en ruimtevaartindustrie en zorgen voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid, veiligheid en productiviteit. Naarmate deze segmenten zich blijven ontwikkelen, kunnen fabrikanten en operators een toekomst tegemoet zien waarin geavanceerde robotica naadloos worden geïntegreerd in elk facet van de lucht- en ruimtevaartactiviteiten, waardoor de industrie naar nieuwe hoogten van succes wordt getild.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1092

Regionale statusanalyse &

Noord-Amerika blijft een grootmacht in de Aerospace Robotics-markt, voornamelijk dankzij de sterke lucht- en ruimtevaartindustrie en de robuuste onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten. Vooral de Verenigde Staten zijn de thuisbasis van enkele van ‘s werelds toonaangevende lucht- en ruimtevaartbedrijven en onderzoeksinstellingen. De Europese markt is beïnvloed door de groeiende inzet van het continent voor duurzaamheid en milieubehoud. De Aziatisch-Pacifische regio heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt in Aerospace Robotics, aangedreven door een sterke groei in de commerciële luchtvaart, initiatieven voor ruimteverkenning en de opkomst van technisch geavanceerde economieën.

Conclusie

De markt staat aan de vooravond van transformatieve ontwikkelingen die de industrie op ongekende wijze zullen veranderen. Van het revolutioneren van productieprocessen en het mogelijk maken van autonome inspecties tot het stimuleren van ruimteverkenning en het verbeteren van stedelijke luchtmobiliteit, robotica is klaar om nieuwe dimensies van efficiëntie, veiligheid en innovatie te ontsluiten.

Vaak gestelde vragen

Q1] Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de Aerospace Robotics-markt?

Ans- De wereldwijde markt zal tegen 2030 de 10,34 miljard USD overschrijden. Deze groei zal naar verwachting een robuuste CAGR van 12,1% volgen van 2023 tot 2030.

Q2] Wat zijn de belangrijkste factoren die de Aerospace Robotics-markt beïnvloeden?

Ans- De marktgroei zal naar verwachting toenemen door de opkomst van additive manufacturing, de vraag naar ruimteverkenning, kostenoverwegingen en de synergie tussen robotica en AI.

Q3] Wie zijn de toonaangevende spelers in de Aerospace Robotics Market?

Ans- Kuka AG, FANUC Corporation, Yaskawa Electric Corporation, ABB Group, Kawasaki Heavy Industries, Ltd. (VS).

Koop de volledige PDF van het verslag over de markt voor Aerospace Robotics @ https://www.snsinsider.com/checkout/1092

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten
1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie
5. Waardeketenanalyse
6. Het 5-krachtenmodel van Porter
7. PEST-analyse
8. Luchtvaart- en ruimtevaartrobotica markt, per oplossing
9. Luchtvaart- en ruimtevaartrobotica markt, per component
10. Luchtvaart- en ruimtevaartrobotica-markt, per toepassing
11. Luchtvaart- en ruimtevaartrobotica-markt, naar nuttige last
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Onze medewerkers zijn toegewijd aan het geven van betrouwbare informatie aan onze klanten en met onze expertise in de meeste industriële sectoren zijn we er trots op dat we erkend worden als een van de beste marktonderzoekbureaus ter wereld. We kunnen snel relevante onderzoeksprogramma’s ontwerpen en implementeren, waaronder enquêtes en focusgroepen, en we beschikken over de middelen en de competentie om met klanten in vrijwel elke bedrijfssector om te gaan.

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Aerospace Robotics Market,Aerospace Robotics Market Size,Aerospace Robotics Market Share,Aerospace Robotics Market Growth,Aerospace Robotics Market Trends,Aerospace Robotics Market Forecast,Aerospace Robotics Market Report