header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nippend succes: De wereldwijde Crystal Boba-markt zal naar verwachting 94,50 miljoen USD bereiken in 2030 met een CAGR van 6,47%.

Aug 23, 2023 9:00 AM ET

Crystal Boba marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Crystal Boba-markt naar verwachting een CAGR van 6,47% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 94,50 miljoen in 2030.

Crystal Boba Market is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van boba, een populaire Taiwanese drank die meestal bestaat uit thee, melk en zachte tapiocaballetjes. Ze kunnen ook andere drankjes en snacks aanbieden en meerdere locaties in een bepaald gebied hebben.

Crystal Boba Market

Bubbelthee, ook wel boba-thee genoemd, is een drank van Taiwanese oorsprong. De thee wordt gemaakt met gekoelde melk, boba, suiker en andere smaakstoffen. Vanwege de superieure textuur en smaak en als alternatief voor traditionele dranken is bubble tea populair geworden door verschillende beïnvloeders op sociale media. Dit heeft de Gen Z-bevolking aangezet tot de wereldwijde consumptie van bubbelthee, waardoor de vraag naar crystal baba in de verwachte periode toeneemt.

Vraag een gratis brochure aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11424

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific heeft veel groei gekend, vooral in landen als China waar Bubble thee populair is. Daarnaast is het gebruik van internet hoog en groeiend met een gerapporteerde penetratiegraad van 94%. Deze trend zal zich naar verwachting de komende jaren voortzetten.

Markt segmentatie

De wereldwijde Crystal Boba-markt is onderverdeeld in smaak, toepassing en distributiekanalen.

Op basis van de smaak is de markt onderverdeeld in Thee en Smoothies

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in supermarkten & hypermarkten, buurtwinkels, speciaalzaken en online.

Krijg toegang tot de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/crystal-boba-market-11424

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Fokus Inc, Leadway International, Inc, Bubbly Boba Co, Fanale Drinks, Berxonic en Leamaxx International Co, Ltd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

Flavored Tea Market Research Report Informatie per type (zwarte thee, groene thee, witte thee en andere), per smaak (fruit, kruiden, specerijen en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio – voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor Smoothies Informatie per type (Fruitgebaseerd, Zuivelgebaseerd en andere productgebaseerde types), per distributiekanaal (Supermarkten en Hypermarkten, Smoothie- Elated Bars en Convenience Stores) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Crystal Boba Market,Crystal Boba Market Share,Crystal Boba Market Size,Crystal Boba Market Trends,Crystal Boba Market Growth,Crystal Boba Market Analysis