header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ultrabreedbandmarkt zal naar verwachting USD 4,717 miljard bereiken met een CAGR van 21,60% tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 23, 2023 7:00 PM ET

Marktoverzicht

De omvang vande markt voor ultrabrede banden werd in 2022 geschat op USD 1,2 miljard. De markt voor ultrabrede banden zal naar verwachting groeien van USD 1,4 miljard in 2023 tot USD 4,717 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 21,60% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030). Investeringen in R & D nemen toe, wat de weg vrijmaakt voor innovaties, en elektronica wordt vaker geproduceerd zijn de belangrijkste marktfactoren die de groei van de markt bevorderen.

De toenemende digitalisering in zowel de gezondheidszorg als de detailhandel genereert een aanzienlijke toename van digitale gegevens. Deze toename biedt veelbelovende vooruitzichten voor de ultrabreedbandmarkt in de nabije toekomst. Dit wordt voornamelijk gedreven door de toenemende vraag naar technologie die zorgt voor een naadloze overdracht van gegevens, ongehinderd door obstakels. Bijgevolg speelt deze technologische behoefte een centrale rol in de expansie van de markt.

Belangrijkste spelers

Dominante spelers op de Ultra-Wideband Markt zijn:

  • Taiyo Yuden Co Ltd. (Japan)
  • 5D Robotics Inc. (VS)
  • Pulse LINK Inc. (VS)
  • Alereon Inc. (VS)
  • Johanson Technology Inc. (VS)
  • Nanotron Technologies GmbH (Duitsland)
  • DecaWave Ltd. (Ierland)
  • Fractus Antennas S.L. (Spanje)
  • BeSpoon SAS (Frankrijk)
  • Zebra Technologies Corporation (VS)

Klik hier voor het Premiumrapport

Omvang van het rapport – Ultra-Wide Band Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2030

USD 4,717 miljard

CAGR tijdens 2023-2030

21.60%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2030

Segmentatie

De wereldwijde ultrabreedbandmarkt kan worden onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van type, systeemtype, technologie, toepassing, service en eindgebruiker.

Wat het type betreft, is het segment van de impulsradio het belangrijkste segment dat de marktgroei tijdens de prognoseperiode aanjaagt. Dit segment biedt robuuste en draaggolfvrije datatransmissies, waardoor het de voorkeur geniet.

Binnen de categorie van systeemtypes zullen beeldvormingssystemen de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode. Ze bieden het hoogste frequentiebereik en vinden uitgebreide toepassingen in verschillende industrieën.

Het technologiesegment dat de leiding zal nemen is de korte-afstandstechnologie, voornamelijk vanwege de groeiende rol die deze speelt bij het faciliteren van digitale gegevensoverdracht tussen gebruikers.

Op het gebied van toepassingen zullen beeldverwerkingssystemen het grootste marktaandeel veroveren. Dit wordt toegeschreven aan de stijgende vraag naar beeldvormingssystemen in klinische toepassingen.

Bij de diensten zullen locatiegebaseerde diensten tijdens de prognoseperiode de overhand krijgen. Deze diensten vormen een aanvulling op realtime volgsystemen en dragen bij aan robuuste groeicijfers.

Tot slot wordt verwacht dat binnen de eindgebruikerscategorie de luchtvaartsector het grootste marktaandeel zal hebben. Dit wordt gedreven door de toenemende vraag naar draadloze communicatie in de luchtvaart, wat zich vertaalt in lagere onderhoudskosten.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

USP van de markt exclusief opgenomen:
Markt Drivers

De stijgende vraag naar RTLS-toepassingen is de drijvende kracht achter de marktgroei De toenemende behoefte aan ultrabreedbandtechnologie in toepassingen voor realtime-locatiesystemen (RTLS) zal de marktgroei in de komende jaren stimuleren. RTLS wordt gebruikt voor het live volgen en traceren van personen en activa met behulp van radiofrequentiesignalen.

Degroei van de markt wordt gehinderd door complexiteit bij de kanaalschatting Complexiteit bij de kanaalschatting kan de groei van de markt tijdens de prognoseperiode mogelijk beperken. Bovendien kan interferentie van andere draadloze smalbandsystemen de uitbreiding van de markt belemmeren.

Uitdagingen voor de markt als gevolg van lage netwerklatentie De markt wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen, waaronder lage netwerklatentie, beperkte doorvoer, beperkt bereik, hoge prijs van UWB-technologie en de noodzaak voor uitgebreide frequentietechnologie.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Ultra-Wide Band Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/ultra-wideband-market-2367

Regionale analyse

Noord-Amerika neemt het voortouw in de ultrabreedbandmarkt

Noord-Amerika zal tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk een leidende rol spelen in de ultrabreedbandmarkt. Verschillende factoren dragen bij aan deze dominantie, waaronder de significante aanwezigheid van belangrijke ultrabreedbandcomponenten in de regio, een robuuste acceptatiegraad van ultrabreedbandgebaseerde bedrijven, vooruitgang in realtime locatiediensten, wijdverspreide toepassing van ultrabreedband voor realtime locatiediensten in industriële processen, de mogelijkheid om de kanaalcapaciteit te verbeteren via gedeeld frequentiespectrum vanwege de ruime beschikbaarheid van bandbreedte, een sterke focus in de VS en Canada op het leveren van snelle en nauwkeurige gegevensoverdracht tussen terminals, de concentratie van toonaangevende marktspelers in zowel Canada als de VS en het uitgebreide gebruik van ultrabreedband-gebaseerde draadloze sensornetwerken (WSN) en realtime-locatiesystemen (RTLS) in de gezondheidszorg en de detailhandel. Al deze factoren samen stimuleren de groei van de wereldwijde ultrabreedbandmarkt in de Noord-Amerikaanse regio.

Gerelateerde rapporten:

Incident and Emergency Management Market – De Incident and Emergency Management Market zal naar verwachting 201,5 miljard dollar bereiken tegen 2030 met een CAGR van 7% tijdens de voorspellingsperiode 2021-2030.

Mass Notification System Market – De markt voor massameldingssystemen zal tegen 2030 naar verwachting 45,95 miljard dollar bereiken met een CAGR van 21,00% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030.

Markt voor multichannelmarketing – de markt voor multichannelmarketing zal tegen 2030 naar verwachting 28,6 miljard dollar bereiken met een CAGR van 22,3% tijdens de prognoseperiode 2023-2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Ultra-Wide Band Market,Ultra-Wide Band Market Share,Ultra-Wide Band Market Trends,Ultra-Wide Band Market Insights,Ultra-Wide Band Market Growth,Ultra-Wide Band Market Report,Ultra-Wide Band Market Research