header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voeding voor vee: Wereldwijde markt voor distillergranen bereikt 17,7 miljard dollar in 2032 met 5,60% CAGR

Aug 23, 2023 9:00 AM ET

Inzicht inde markt voor distilleerkorrels

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor distilleerkorrels van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 5,60% registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan 17,7 miljard dollar vertegenwoordigen.

Distilleerkorrels zijn een bijproduct van het ethanolproductieproces en worden op grote schaal gebruikt als eiwitrijk voedermiddel voor vee, waaronder runderen, varkens en pluimvee. De markt voor distillatorgranen is een groeiende industrie die een alternatieve voederbron voor vee biedt die kosteneffectief, voedzaam en duurzaam is.

Distillers Grains Market

De vraag naar distilleerkorrels wordt gestimuleerd door de toenemende vraag naar kosteneffectieve en duurzame voederingrediënten, de groei van de veehouderij en de toenemende vraag naar vleesproducten van hoge kwaliteit. Het gebruik van distilleerkorrels als voeringrediënt verlaagt de kosten van de voederproductie en levert tegelijkertijd hoogwaardige eiwitten en vezels voor de dieren.

Gratis PDF-bestand aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7839

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor distilleergranen, gedreven door de grootschalige ethanolproductie in de regio en de grote vraag naar veevoer. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de groei van de markt in Noord-Amerika, met een aanzienlijke aanwezigheid van grote producenten van distilleergranen en een sterke vraag naar veevoer.

Europa is een andere belangrijke markt voor distilleergranen, gedreven door het toenemende bewustzijn over duurzame voederingrediënten en de groeiende trend van biologische en natuurlijke diervoederproducten. De regio wordt gekenmerkt door een grote vraag naar innovatieve en duurzame diervoederoplossingen en de aanwezigheid van grote distilleerdersgraanbedrijven zoals CropEnergies AG en AB Agri Ltd.

De regio Azië-Pacific zal de komende jaren naar verwachting een aanzienlijke groei laten zien, gedreven door de toenemende vraag naar vlees- en zuivelproducten, de groei van de veehouderij en het toenemende bewustzijn over duurzame voederingrediënten. Landen als China, India en Japan zullen naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de marktgroei in de regio.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor Distillers’ Grains is onderverdeeld in Type, Bron en Toepassing

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in natte distilleerkorrels, gedroogde distilleerkorrels met oplosmiddelen en gedroogde distilleerkorrels.

Op basis van de bron is de markt onderverdeeld in tarwe en maïs.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in diervoeder en overige.

Toegang rapport Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/distillers-grains-market-7839

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn ADM, Valero, Green Plains Inc., Pacific Ethanol Inc., Flint Hills Resources, Didion Milling Inc., Crop Energies AG, Purina Animal Nutrition, Husky Energy, Bunge Limited.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Landbouw, door Market Research Future:

Malt Ingredients Market Research Report Information per vorm (droog extract en vloeibaar extract), per bron (gerst, tarwe, rogge en andere), per toepassing (voeding, dranken (alcoholisch en niet-alcoholisch) en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Agrochemicals Market Research Report Information Per Type (Pesticiden en Meststoffen), Per Producttype (Kaliumhoudend, Stikstofhoudend en Fosfaathoudend), Per Gewastype (Voedselgranen, Kasgewassen, Plantagegewassen en Tuinbouwgewassen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Distillers Grains Market,Distillers Grains Market Size,Distillers Grains Market Share,Distillers Grains Market Trends,Distillers Grains Market Growth,Distillers Grains Market Analysis