header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vorm uw toekomst thuis: De wereldwijde markt voor thuisfitnessapparatuur zal naar verwachting USD 8,62 miljard bereiken in 2030 met een CAGR van 4,80%.

Aug 23, 2023 9:00 AM ET

Inzichten in de markt voor Home Gym Equipment

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Home Gym-apparatuur van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 4,80% laten zien en in 2030 een waarde van meer dan USD 8,62 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor fitnessapparatuur voor thuisgebruik verwijst naar de industrie die fitnessapparatuur voor thuisgebruik produceert en verkoopt. Deze apparatuur omvat loopbanden, hometrainers, elliptische toestellen, krachttrainingsapparatuur en andere fitnessaccessoires.

Home Gym Equipment Market

De markt voor fitnessapparatuur voor thuisgebruik wordt gedreven door de groeiende vraag naar gemakkelijke en toegankelijke fitnessopties, met name in de nasleep van de COVID-19 pandemie, waardoor veel mensen de voorkeur geven aan training thuis boven een bezoek aan een fitnesscentrum. Daarnaast heeft de toenemende prevalentie van levensstijlgerelateerde ziekten zoals obesitas en diabetes ook bijgedragen aan de groei van de markt voor fitnessapparatuur voor thuisgebruik.

Ontvang een voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8482

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor thuisfitnessapparatuur, met een aanzienlijke vraag in landen als de Verenigde Staten en Canada. De markt in deze regio wordt gedreven door de toenemende belangstelling voor fitness en de groeiende trend om thuis te trainen, met name in de nasleep van de COVID-19 pandemie.

Europa is ook een belangrijke markt voor fitnessapparatuur voor thuisgebruik, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk die een aanzienlijke vraag naar deze producten zien. De markt in deze regio wordt gedreven door de toenemende belangstelling voor fitness en de groeiende trend om thuis te trainen.

De regio Azië-Pacific is ook een belangrijke markt voor thuisfitnessapparatuur, met landen als China, Japan en Australië waar de vraag aanzienlijk groeit. De markt in deze regio wordt gedreven door het groeiende bewustzijn van het belang van regelmatige lichaamsbeweging voor gezondheid en welzijn, de toenemende belangstelling voor fitness en welzijn en de groeiende beschikbaarheid van betaalbare thuisfitnessapparatuur.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8482

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor Home Gym-apparatuur is onderverdeeld in Type apparatuur en Distributiekanaal.

Op basis van het type apparatuur is de markt onderverdeeld in cardiovasculaire trainingsapparatuur en krachttrainingsapparatuur.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelapparatuur en niet-winkelapparatuur.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/home-gym-equipment-market-8482

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Cybex International Inc., Impulse, Health Tech Co. Ltd, Kettle, Limited, Fitness EM LLC., Tunturi New Fitness B.V., DHZ Fitness Group GmbH, Hammer Sport AG, HOIST Fitness Systems Inc., Vectra Fitness Parts LLC., True Fitness Technology Inc., Amer Sports OYJ, Johnson Health Tech. Co. Ltd, Technogym SPA, Nautilus, Inc., Icon Health & Fitness Inc.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Fitnessapparatuur Home & Gym Training Market Research Report: Informatie per toepassing (residentieel en commercieel), producttype (cardiovasculaire trainingsapparatuur en krachttrainingsapparatuur), demografie (mannen, vrouwen, uniseks en kinderen), prijsstelling (premium/luxe en massa), eindgebruiker (recreatief en professioneel) distributiekanaal (supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken, online en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika) – voorspelling tot 2030

Connected Gym Equipment Market Research Report Information Per Apparatuurtype (Cardiovasculaire Trainingsapparatuur, Krachttraining Apparatuur, en anderen), Per Type Connectiviteit (Bluetooth, Wi-Fi, Ethernet, RFID/NFC, en anderen), Per Distributiekanaal (Online en Offline), Per Eindgebruiker (Residentieel, Gyms en Health Clubs, en Commercieel), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Home Gym Equipment Market,Home Gym Equipment Market Size,Home Gym Equipment Market Share,Home Gym Equipment Market Trends,Home Gym Equipment Market Growth,Home Gym Equipment Market Analysis