header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor digitale werkplekken groeit naar 235,5 miljard USD in 2032, met 21,2% CAGR van 2023 tot 2032

Aug 23, 2023 3:45 PM ET

De markt voor digitale werkplekken is sterk gegroeid als gevolg van technologische vooruitgang en de toenemende toepassing van externe omgevingen in bedrijven. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde markt voor digitale werkplekken zal stijgen van USD 34,1 miljard in 2022 tot USD 235,5 miljard in 2032, met een groei van 21,2% CAGR gedurende de beoordelingsperiode (2023-2032).

Organisaties voeren steeds vaker digitale transformaties door op hun werkplek om te zorgen voor meer tevredenheid onder hun werknemers en een hogere productiviteit. Factoren zoals de veranderende aard van werkplekken, processen die worden ondersteund door organisatorische herstructurering en reorganisatie, en verlaging van de operationele uitgaven zijn belangrijke drijfveren achter de groei van de markt voor digitale werkplekken.

Ook de toenemende adoptie van Bring Your Own Device (BYOD) samen met mobiliteitsoplossingen voor bedrijven & diensten escaleert de markt op het wereldwijde platform. Andere factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn de constante vraag naar flexibele, soepele functionaliteit van bedrijfsprocessen en de toepassing van digitale systemen in de belangrijkste eindgebruikerssectoren.

De toenemende toepassing van cloud-gebaseerde implementaties voor werken op afstand ondersteunt de omvang van de markt voor digitale werkplekken. De proliferatie van cloud-gebaseerde oplossingen en de inzet van digitale werkplekdiensten zijn een stimulans voor de groei van de markt. Bovendien bevorderen verbeterende economische omstandigheden, toenemende globalisering en investeringen de groei van de markt.

Ook wordt verwacht dat de toenemende penetratie van slimme, aangesloten apparaten de marktgroei tijdens de beoordelingsperiode zal ondersteunen. Aan de andere kant wordt verwacht dat factoren zoals een gebrek aan technische expertise de marktgroei tijdens de prognoseperiode zullen belemmeren. Desondanks zal de verwachte technologische vooruitgang in de afgelopen jaren, door middel van onderzoek en ontwikkeling, waarschijnlijk oplossingen en handleidingen bieden om deze problemen aan te pakken.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11941

De belangrijkste spelers op de markt voor digitale werkplekken

Toonaangevende spelers op de Digital Workplace markt zijn onder andere.

  • IBM Corporation
  • Total IT Global
  • Microsoft
  • VMware Inc.
  • Alphabet Inc.
  • LumApps SaaS
  • ATOS SE
  • Hewlett Packard Development LP.
  • Cognizant, Asana Inc.
  • Infosys Limited
  • Slack Technologies LLC
  • Kissflow Inc.
  • Interact
  • MangoApps Inc.
  • com
  • Powell Software

Wereldwijde markt voor digitale werkplekken – Segmenten

Deze markt is onderverdeeld in componenten, organisatiegrootte, implementatiemodellen, verticale segmenten en regio’s. Het segment van de componenten is onderverdeeld in oplossingen en diensten. Het segment organisatiegrootte is onderverdeeld in MKB en grote ondernemingen. Het segment van het implementatiemodel is onderverdeeld in cloud en on-premises. Het verticale segment is onderverdeeld in BFSI, IT & telecommunicatie, detailhandel & e-commerce, gezondheidszorg, productie, overheid & publieke sector, en anderen. Per regio is de markt voor digitale werkplekken onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, APAC en de rest van de wereld.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11941

Wereldwijde markt voor digitale werkplekken – Regionale analyse

Wereldwijd neemt Noord-Amerika het grootste marktaandeel in digitale werkplekken voor zijn rekening. Factoren zoals de grote technologische vooruitgang en de toenemende digitalisering bij bedrijven in de regio stimuleren de groei van de markt. Bovendien stimuleert de aanwezigheid van aanbieders van digitale werkplekoplossingen & en gevestigde infrastructuren de inkomsten van de markt voor digitale werkplekken, waardoor een gunstige omgeving ontstaat voor de ontwikkeling en implementatie van technologieën.

Vanwege de snelgroeiende automobielsector en gezondheidszorg zal de Europese markt voor digitale werkplekken naar verwachting een snelle groei doormaken in de prognoseperiode. De opkomende telecommunicatie & IT-industrie in deze regio ondersteunt de groei van de markt gunstig. Daarnaast wordt de groei van de regionale markt gestimuleerd door de hoge mate van gebruik van digitale werkplekdiensten door de overheid en het bedrijfsleven.

De regio Azië-Pacific ontwikkelt zich snel als een veelbelovende markt voor digitale werkplekoplossingen. Ontluikende industrieën zoals BFSI, IT & telecommunicatie, media & entertainment en gezondheidszorg helpen de markt alom te groeien. Groeiende markten voor digitale werkplekken in landen als China, Japan, Korea en India ondersteunen de groei van de markt, waardoor de vraag naar en het gebruik van deze digitale werkplekdiensten toeneemt.

Marktspelers richten zich op de ontwikkeling van avontuurlijke oplossingen om aan de toenemende eisen van klanten te voldoen, waardoor de marktomvang toeneemt. De APAC markt voor digitale werkplekken zal waarschijnlijk groeien met een constante CAGR gedurende de prognoseperiode.

Wereldwijde markt voor digitale werkplekken – Analyse van de concurrentie

De wereldwijde markt voor digitale werkplekken is zeer concurrerend. Gevestigde spelers maken gebruik van overnames, samenwerking, partnerschappen, uitbreiding en de lancering van technologie om een concurrentievoordeel te behalen.

Bekijk Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11941

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

25 juli 2023 — AvePoint, een geavanceerd platform voor het optimaliseren van SaaS-activiteiten en beveiligde samenwerking, heeft verbeteringen aangekondigd in zijn Confidence Platform-updates om de digitale werkplekmogelijkheden te verbeteren. Het verbeterde AvePoint Confidence Platform stimuleert digitale transformatie op de werkplek, inclusief datamigratie en cloudadoptie. De nieuwe mogelijkheden van AvePoint helpen organisaties bij het moderniseren van data, het bijscholen van personeel en het meten van transformatie-inspanningen, terwijl ze de digitale werknemerservaring proberen te verbeteren.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportkoptelefoon- en hoofdtelefoonmarkt: per type per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toegangscontrole, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, marktsegmenten – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operatie, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Digital Workplace Market,Digital Workplace Market Size,Digital Workplace Market Share,Digital Workplace Market Trends,Digital Workplace Market Analysis