header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Clickstream Analytics-markt ter waarde van USD 1,3 miljard, groeit met 11% CAGR tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 24, 2023 11:00 PM ET

Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoek uitgevoerd door Market Research Future (MRFR), getiteld “Forecast 2030: Clickstream Analytics Market Analysis by Type, Applications, and End-User,” wordt verwacht dat de clickstream analytics-markt tussen 2021 en 2030 een aanzienlijke groei zal doormaken. Deze groei zal naar verwachting plaatsvinden met een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van ongeveer 11%, wat zal resulteren in een geschatte marktwaarde van ongeveer USD 1,3 miljard tegen het einde van 2030.

Belangrijkste spelers:

  • Oracle Corporation (VS)
  • Splunk (VS)
  • Talend (VS)
  • Adobe Systems (VS)
  • Verto Analytics (Finland)
  • SAP SE (Duitsland)
  • AT Internet (VS)
  • Google (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Webtrends Corporation (VS)
  • Vlocity Inc (VS)
  • Connexity (VS)
  • Hewlett Packard Enterprise (VS),
  • Jumpshot (VS)
  • Microsoft Corporation (VS).

Klik hier voor een Premium-rapport

Omvang van het rapport – Clickstream Analytics Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2030

USD 1,3 miljard

CAGR tijdens 2021-2030

11%

Basisjaar

2020

Prognose

2021-2030

Markt Segmentatie

De wereldwijde clickstream analytics-markt is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, toepassingen en type.

Per type zal software de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zal klantanalyse de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per eindgebruiker zal de detailhandel de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Drivers

Toenemende toepassing van sociale media om de marktgroei te stimuleren

De vraag naar clickstreamanalyse groeit snel als gevolg van de toename van ondoorzichtige clickstreamgegevens door diverse platforms zoals Facebook, Twitter, Snapchat en Google. Door ruwe gegevens te verwerken, op te schonen, & te vertalen in een bruikbare structuur, kan clickstream analytics gegevens verfijnen en ze gemakkelijker en nauwkeuriger analyseren. Belangrijke sociale mediaspelers zoals Facebook en Google hebben clickstream analytics ingevoerd als gevolg van deze mogelijkheid.

Kansen

Toenemend gebruik van mobiele technologie biedt grote kansen

Het wijdverbreide gebruik van mobiele apparaten, die enorme hoeveelheden gegevens van verschillende aard produceren, zal naar verwachting de expansie van de markt stimuleren. Dit kan worden toegeschreven aan mobiele technologie, die gedetailleerde inzichten biedt in het gedrag van consumenten via online activiteiten. Ook maken mensen over de hele wereld steeds meer gebruik van smartphones vanwege hun gemak, wat een van de elementen is die de groei van de markt voor clickstreamanalyse ondersteunt.

COVID-19 Analyse

De wereldwijde lockdown tijdens de COVID-19 pandemie heeft de IT- en communicatiesector niet verstoord, waardoor het clickstreamgebruik stabiel bleef. Clickstream, een reeks methoden voor het analyseren en verzamelen van gegevens voor visueel aantrekkelijke resultaten, werd voornamelijk toegepast in de IT- en telecommunicatiesector, waar het tijdens de pandemie op grote schaal werd gebruikt. Veel e-commercebedrijven waren afhankelijk van clickstreamanalyse om te profiteren van deze toename in online activiteit. Het was in deze periode een essentieel hulpmiddel voor het beoordelen van het klantsentiment en het formuleren van strategische langetermijnplannen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Clickstream Analytics Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/clickstream-analytics-market-3113

Regionale analyse

APAC leidt de markt voor Clickstream Analytics

Azië-Pacific heeft zich ontpopt als een centrale speler in het dynamische retaillandschap, dankzij de sterke opkomst van startups op het gebied van e-commerce. Marktleider op het gebied van e-commerce in China is Alibaba, dat onlangs een pop-up store onthulde in Australië, symbolisch voor de “phygital” trend, waarbij digitale verbeteringen worden gecombineerd met offline ervaringen. Clickstreamanalyse speelt een cruciale rol bij het beoordelen van het succes van dergelijke ondernemingen. De regio Azië-Pacific (APAC) is opmerkelijk divers, met een rijke schakering aan culturen, tradities, talen en een zeer geavanceerd digitaal ecosysteem. Om hun marketingstrategieën effectief op maat te maken, moeten merken zich een weg banen door deze variaties. Hier spelen clickstreamtechnologieën een rol, die merken helpen hun diensten af te stemmen op elke individuele klant door het consumentengedrag te evalueren.

Prognoses plaatsen de APAC-markt in de voorhoede van de wereldwijde groei van de industrie. Deze stijging is nauw verbonden met overheidsinitiatieven in de APAC-landen, waaronder China en India, die de ontwikkeling van slimme steden en de toenemende toepassing van slimme technologie en e-commerce omvatten. De regio Azië-Pacific is daarentegen klaar voor een aanzienlijke expansie tijdens de prognoseperiode, ondersteund door de versnelde invoering van e-commerce, slimme technologie en een reeks door de overheid gesteunde projecten, zoals de oprichting van slimme steden in APAC-landen. Gezien de toename van investeringen in big data-technologie wordt verwacht dat de markt in de nabije toekomst snel zal groeien.

Noord-Amerika kent een bewonderenswaardige groei in de Clickstream Analytics-markt

Noord-Amerika is klaar om een sterke positie in de markt te behouden dankzij de consistente toepassing van opkomende technologie. Deze groei wordt gestimuleerd door robuuste investeringen in onderzoek en ontwikkeling in verschillende industrieën, evenals de aanwezigheid van talloze serviceproviders. De markt in de regio bloeit dankzij toenemende investeringen in e-commerce en digitale betalingen. Noord-Amerika onderscheidt zich door de snelle toepassing van geavanceerde technologieën zoals cloud computing, het internet der dingen, big data, kunstmatige intelligentie en machine learning. Het fungeert als een hub voor grote spelers in de sector die nieuwe producten introduceren. Daarnaast wordt de dominantie van de regio op het gebied van clickstreamanalyse versterkt door de aanwezigheid van toonaangevende bedrijven en hun aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling.

Gerelateerde rapporten:

Artificial Intelligence in Education Market – De markt voor kunstmatige intelligentie in het onderwijs zal naar verwachting 23,82 miljard USD bereiken tegen 2030 met een CAGR van 38,00% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2030.

TV Analytics-markt – De TV Analytics-markt zal tegen 2030 naar verwachting USD 11,32 miljard bereiken met een CAGR van 17,80% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030

Mobiele cloudmarkt – De mobiele cloudmarkt zal naar verwachting 126,46 miljard USD bereiken in 2030 met een CAGR van 21,38% tijdens de prognoseperiode 2020-2030.

Over Market Research Future:
Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.
Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.
Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Clickstream Analytics Market,Clickstream Analytics Market Share,Clickstream Analytics Market Trends,Clickstream Analytics Market Insights,Clickstream Analytics Market Growth,Clickstream Analytics Market Research