header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Aviation Blockchain-markt zal een exponentiële groei registreren, gedreven door de opkomst van nieuwe bedrijfsmodellen en de integratie van slimme contracten voor operaties

Aug 24, 2023 9:00 AM ET

Luchtvaart Blockchain Markt Toepassingsgebied & Overzicht

De Aviation Blockchain Market, zoals aangegeven in het rapport van SNS Insider, vertoonde in 2022 een waarde van 770,06 miljoen dollar. De markt zal naar verwachting 3829 miljoen dollar bereiken in 2030, met een robuuste CAGR van 22,2% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

In de afgelopen jaren heeft de fusie van luchtvaart- en blockchaintechnologie geleid tot een innovatief en transformatief concept: Aviation Blockchain. Deze baanbrekende integratie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de luchtvaartindustrie door de operationele efficiëntie, veiligheid en transparantie in het hele ecosysteem van de luchtvaart te verbeteren.

Marktanalyse

De luchtvaartindustrie is sterk afhankelijk van de nauwkeurigheid en veiligheid van gegevens in verschillende processen, waaronder onderhoudsgegevens, vluchtlogboeken en passagiersinformatie. De cryptografische algoritmen en gedistribueerde grootboektechnologie van Blockchain zorgen ervoor dat gegevens onvervalsbaar blijven, waardoor het vertrouwen tussen belanghebbenden toeneemt en het risico op onbevoegde toegang of datalekken afneemt. Slimme contracten, zelfuitvoerende contracten met vooraf gedefinieerde voorwaarden, hebben het potentieel om verschillende luchtvaartactiviteiten te stroomlijnen, zoals het leasen van vliegtuigen, het plannen van onderhoud en vrachtafhandeling. Deze contracten kunnen processen automatiseren, papierwerk verminderen, geschillen minimaliseren en transacties versnellen. De gedecentraliseerde aard van Blockchain maakt het mogelijk om gegevens veilig te delen en interoperabel te zijn tussen verschillende belanghebbenden, zelfs met ongelijksoortige systemen. Dit kan leiden tot betere samenwerking, gestroomlijnde processen en verbeterde communicatie binnen het hele ecosysteem van de luchtvaart. Al deze factoren bevorderen de groei van de Aviation Blockchain Market.

Ontvang een voorbeeldrapport van Aviation Blockchain Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1923

Belangrijke spelers zijn
– Zamna Technologies
– Aeron Labs
– Wikkelboom
– Volantio Inc
– Gloeidraad
– Infosys
– Insolar Technologieën
– LeewayHertz Technologieën
– Moog Inc.
– IBM
– Microsoft Corporation, en andere spelers.

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de luchtvaart Blockchain markt is een mix van uitdagingen en kansen. Terwijl budgettaire beperkingen en onzekerheid het tempo van de invoering van blockchain kunnen belemmeren, kan de verhoogde focus op operationele efficiëntie, vertrouwen en samenwerking de verkenning en implementatie van blockchainoplossingen katalyseren. De langetermijneffecten zullen waarschijnlijk afhangen van de ernst en duur van de recessie, evenals de bereidheid van de sector om zich aan te passen en te innoveren in het licht van tegenspoed.

Segmentatie analyse

Het segment luchtvaartmaatschappijen heeft de transformerende kracht van blockchaintechnologie snel onderkend. Door gebruik te maken van de gedecentraliseerde en veilige aard ervan, zijn luchtvaartmaatschappijen bezig met het revolutioneren van verschillende facetten van hun activiteiten. In een tijdperk waarin zorgen over identiteitsdiefstal en ongeautoriseerde toegang van het grootste belang zijn, onderscheidt het Passenger Identity Management Segment zich als een voorhoede van veiligheid en efficiëntie. Traditionele processen voor identiteitsverificatie zijn niet alleen tijdrovend, maar ook gevoelig voor inbreuken. Blockchain introduceert een nieuwe benadering door versleutelde identiteiten van passagiers op te slaan in een gedistribueerd grootboek. Dit geeft passagiers de controle over hun persoonlijke informatie en maakt naadloze maar veilige uitwisseling met autoriteiten en luchtvaartmaatschappijen mogelijk.

Segmentatie en subsegmentatie van de markt zijn:
Naar toepassing
– Volgen van vracht en bagage
– Identiteitsbeheer van passagiers
– Beheer van vlucht- en bemanningsgegevens
– Supply Chain-beheer
– Overige

Naar eindgebruik
– Luchtvaartmaatschappijen
– Luchthavens
– Andere

Op functie
– Bijhouden van gegevens
– Transacties

Op inzet:
– Publiek
– Prive
– Hybride

Regionale status & Analyse

Noord-Amerika is een voorloper in het toepassen van blockchaintechnologie binnen de luchtvaartindustrie. De robuuste technologische infrastructuur van de regio, in combinatie met een hoog niveau van investeringen in onderzoek en ontwikkeling, heeft de weg vrijgemaakt voor innovatieve blockchainoplossingen. In Europa heeft de luchtvaartsector blockchaintechnologie omarmd met een focus op samenwerking tussen overheden, regelgevende instanties en belanghebbenden in de sector. De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle adoptie van blockchaintechnologie binnen de luchtvaart vanwege het potentieel om de operationele efficiëntie te verbeteren in deze snelgroeiende blockchainmarkt. Met het toenemende aantal vliegreizen wenden luchtvaartmaatschappijen en luchthavens zich tot blockchain voor een gestroomlijnde verwerking van passagiers, het veilig delen van gegevens en het in realtime volgen van vracht.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1923

Conclusie

In de afgelopen jaren heeft blockchaintechnologie zich ontpopt als een transformerende kracht in verschillende sectoren, en de luchtvaartsector is daarop geen uitzondering. De luchtvaartindustrie, met haar complexe netwerk van belanghebbenden, transacties en gegevensstromen, kan aanzienlijk profiteren van de integratie van blockchaintechnologie. Als we naar de toekomst kijken, zien de vooruitzichten voor de Aviation Blockchain Market er veelbelovend uit, met een scala aan potentiële voordelen die het landschap van de industrie kunnen veranderen.

Vaak gestelde vragen

Q1] Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de blockchainmarkt?

Antwoord – De wereldwijde markt zal tegen 2030 een waarde bereiken van USD 3.829 miljoen, met een robuuste CAGR van 22,2% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

Q2] Wat zijn de belangrijkste factoren die de blockchainmarkt beïnvloeden?

Ans- De markt is klaar voor substantiële groei vanwege zijn potentieel om kritieke uitdagingen aan te pakken en traditionele processen te transformeren. Nu de industrie de waarde van blockchain erkent voor het verbeteren van de veiligheid, transparantie en efficiëntie, zal de adoptie waarschijnlijk toenemen.

Q3] Wie zijn de belangrijkste spelers op de blockchainmarkt?

Ans- Zamna Technologies, Volantio Inc, Filament, Infosys, Aeron Labs, Winding Tree, Insolar Technologies, LeewayHertz Technologies, IBM, Microsoft Corporation.

Koop de volledige PDF van Aviation Blockchain Market Report @ https://www.snsinsider.com/checkout/1923

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten
1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie
5. Waardeketenanalyse
6. Het 5-krachtenmodel van Porter
7. PEST-analyse
8. Luchtvaart Blokketen Markt, per Toepassing
9. Luchtvaart Block-chain Markt, per Eindgebruik
10. Luchtvaartblokketenmarkt, per functie
11. Luchtvaart Blockchain markt, per implementatie
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Onze medewerkers zijn toegewijd aan het geven van betrouwbare informatie aan onze klanten en met onze expertise in de meeste industriële sectoren zijn we er trots op dat we erkend worden als een van ‘s werelds beste marktonderzoekbureaus. We kunnen snel relevante onderzoeksprogramma’s ontwerpen en implementeren, waaronder enquêtes en focusgroepen, en we beschikken over de middelen en de competentie om met klanten in vrijwel elke bedrijfssector om te gaan.

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Aviation Blockchain Market,Aviation Blockchain Market Size,Aviation Blockchain Market Share,Aviation Blockchain Market Growth,Aviation Blockchain Market Trends,Aviation Blockchain Market Forecast,Aviation Blockchain Market Report