header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor laboratoriumapparatuur is naar verwachting goed voor 7,40% CAGR en zal tegen 2030 USD 84,79 miljard bedragen

Aug 24, 2023 9:08 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor laboratoriumapparatuur Informatie per producttype (incubatoren, centrifuges, spectrometers, scopen, sonificatoren, autoclaven en andere), per toepassing (biochemie, endocrinologie, microbiologie, genetische tests en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

De wereldwijde markt voor laboratoriumapparatuur zal van 2022 tot 2030 naar verwachting USD 84,79 miljard bereiken met een CAGR van 7,40%. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de toenemende onderzoeksactiviteit in de farmaceutische en biotechnologische sectoren, de groeiende behoefte aan effectieve en tijdige diagnose van ziekten en de stijgende investeringen en overheidsfinanciering van onderzoek ter ondersteuning van biomedische onderzoeksactiviteiten.

Het onderhoud en de kalibratie van laboratoriumapparatuur is ook belangrijk. Apparatuur moet regelmatig worden onderhouden om ervoor te zorgen dat deze goed werkt. Kalibratie is het proces dat ervoor zorgt dat een instrument nauwkeurig en precies is. Het is belangrijk om laboratoriumapparatuur regelmatig te kalibreren om ervoor te zorgen dat de geproduceerde resultaten betrouwbaar zijn.

De markt voor laboratoriumapparatuur is een dynamische en groeiende markt. Er wordt verwacht dat de markt de komende jaren aanzienlijk zal groeien als gevolg van de bovengenoemde factoren. De belangrijkste spelers in de markt richten zich op het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten om aan de groeiende vraag van de klanten te voldoen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8365

Vooruitzichten voor de concurrentie

De toonaangevende bedrijven in de MRFR-studie zijn BD (VS), Eppendorf AG (Duitsland), Thermo Fisher Scientific Inc. (VS), Bio-Rad Laboratories, Inc. (VS), Hoffmann LA-Roche AG (Zwitserland), Agilent Technologies, Inc. (VS), Shimadzu Corporation (Japan), Bruker (VS), Beckman Coulter, Inc. (VS), Waters (VS), PerkinElmer Inc. (VS) en meer.

Marktsegmentatie:

De markt voor laboratoriumapparatuur kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, eindgebruik en geografie.

Op basis van producttype kan de markt worden gesegmenteerd in: Analytische instrumenten: Dit omvat instrumenten zoals chromatografiesystemen, massaspectrometers en spectroscopiesystemen.

Algemene apparatuur: Hieronder vallen laboratoriumovens, incubators, koelkasten en vriezers.

Speciale apparatuur: Dit omvat gespecialiseerde apparatuur zoals microscopen, centrifuges en histologieapparatuur.

Verbruiksartikelen en reagentia: Dit omvat laboratoriumverbruiksartikelen en reagentia zoals pipetten, reageerbuizen en chemicaliën.

Op basis van eindgebruik kan de markt worden onderverdeeld in: Gezondheidszorg: Hieronder vallen ziekenhuizen, klinieken en diagnoselaboratoria.

Farmaceutica en biotechnologie: Hieronder vallen farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven en onderzoeksinstituten.

Voeding en dranken: Hieronder vallen voedsel- en drankverwerkende bedrijven en onderzoeksinstituten.

Academische en onderzoeksinstellingen: Hieronder vallen academische en onderzoeksinstituten, universiteiten en hogescholen.

Op basis van geografie kan de markt worden onderverdeeld in: Noord-Amerika: Dit omvat de Verenigde Staten en Canada.

Regionale analyse:

De omvang van de wereldwijde markt voor laboratoriumapparatuur is regionaal geanalyseerd voor Noord- en Zuid-Amerika, APAC/Azië-Pacific, MEA of het Midden-Oosten & Afrika en Europa.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over laboratoriumapparatuur: https://www.marketresearchfuture.com/reports/laboratory-equipment-market-8365

Noord- en Zuid-Amerika is momenteel de marktleider, met de VS en Canada in de voorhoede gewapend met hun goed ontwikkelde laboratoria met geavanceerde apparatuur en instrumenten. De robuuste aanwezigheid van verschillende biofarmaceutische en farmaceutische bedrijven die actief deelnemen aan O&O-activiteiten dragen ook bij aan de aantrekkelijkheid van de markt. Andere factoren die de groei van de markt in de regio bevorderen, zijn het stijgende aantal subsidies zoals NIH/National Institute of Health, wat onderzoeksactiviteiten helpt bevorderen.

APAC is naar verluidt de snelst groeiende markt voor laboratoriumapparatuur, dankzij de toenemende last van infectieziekten zoals AIDS, hepatitis, tuberculose en meer, die effectieve laboratoriumtests en uiteindelijk geavanceerde laboratoriumapparatuur vereisen. De stijgende gevallen van verschillende soorten kanker zouden de APAC-markt in de komende periode ook ten goede kunnen komen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Antistolling Marktonderzoeksrapporten Wereldwijde voorspelling tot 2030

Downstream Processing marktonderzoeksrapporten Wereldwijde voorspellingen tot 2032

Farmaceutische steriliteitstesten marktonderzoeksrapporten Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Laboratory Equipment Market,Laboratory Equipment Market Size,Laboratory Equipment Market Share,Laboratory Equipment Market Trends,Laboratory Equipment Market Insights,Laboratory Equipment Market Overview,Laboratory Equipment Market Outlook,Laboratory Equipment Market Growth,Laboratory Equipment Market Research,Laboratory Equipment Market Report