header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor groene waterstof zal een opmerkelijke groei vertonen vanwege de toenemende bezorgdheid over het klimaat en de doelstellingen voor koolstofneutraliteit

Aug 24, 2023 9:00 AM ET

Groene waterstof markt Toepassingsgebied & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider was de markt voor groene waterstof in 2022 156 miljard dollar waard. Prognoses geven een stijging aan tot 385 miljard USD in 2030, met een CAGR van 11,98% in de geprojecteerde periode van 2023 tot 2030.

In een wereld die zich steeds meer richt op decarbonisatie en duurzame energiebronnen, is groene waterstof naar voren gekomen als een lichtend baken van hoop. Groene waterstof, vaak hernieuwbare waterstof genoemd, is een veelbelovende oplossing om de milieuproblemen van conventionele fossiele brandstoffen aan te pakken.

De belangrijkste spelers zijn:

  • linde pc
  • Engie
  • Nel asa
  • bloei energie
  • vloeibare lucht
  • lucht producten Inc.
  • Cummins
  • Engie
  • Andere

Vraag een voorbeeldverslag aan van de markt voor groene waterstof @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2790

Marktanalyse

De markt voor groene waterstof maakt een opmerkelijke groei door, gedreven door een samenloop van factoren die de toekomst van duurzame energiesystemen vormgeven. De vooruitgang van de elektrolysetechnologie is een belangrijke drijfveer achter de groei van de markt. Onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen zijn gericht op het verbeteren van de efficiëntie en kosteneffectiviteit van elektrolyzers, die essentiële onderdelen zijn in de productie van groene waterstof. Doorbraken in materialen, katalysatoren en celontwerpen verminderen de energie-input die nodig is voor elektrolyse, waardoor de productie van groene waterstof economisch haalbaarder wordt. Investeringen van zowel de publieke als de private sector stromen binnen voor onderzoek, ontwikkeling en toepassing van groene waterstoftechnologieën. Regeringen bieden stimulansen, subsidies en premies om de toepassing van groene waterstof te versnellen. Tegelijkertijd gaan particuliere bedrijven partnerschappen aan en investeren ze in projecten voor de productie, infrastructuur en het gebruik van waterstof.

Segmentatie en subsegmentatie van de markt zijn:

Naar toepassing:

  • Energieopwekking
  • Vervoer
  • Productie van methanol

Per technologie:

  • Alkalische elektrolyt
  • Polymeer elektrolyt Membraan

Op distributiekanaal:

  • Pijpleiding
  • Vracht

Op eindgebruiker:

  • Chemische
  • Stroom
  • Medisch
  • Auto
  • andere

Impact van Recessie

Hoewel economische recessies zeker obstakels kunnen vormen voor de groei van de groene waterstofmarkt, bieden ze ook kansen voor reflectie, innovatie en aanpassing. De veerkracht van de industrie en haar vermogen om door deze uitdagingen te navigeren zullen haar traject in het tijdperk na de recessie bepalen. Overheden, bedrijven en investeerders zullen een cruciale rol spelen bij het bepalen van de mate waarin de markt zich blijft ontwikkelen in de richting van een schonere energietoekomst.

Hebt u vragen over de markt voor groene waterstof? Vraag het nu aan @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2790

Segmentatie-analyse

De sector Energieopwekking staat in de voorhoede van de groene waterstofrevolutie. Door gebruik te maken van hernieuwbare bronnen zoals zonne-, wind- en waterkracht, speelt dit segment een cruciale rol bij de productie van de elektriciteit die nodig is voor het elektrolyseproces, waarmee groene waterstof wordt gegenereerd. Tegelijkertijd zal de chemische sector een aanzienlijke impact hebben op de markt voor groene waterstof. Waterstof is een veelzijdig element dat wordt gebruikt als grondstof voor de productie van een breed scala aan chemicaliën, waaronder ammoniak, methanol en verschillende vormen van synthetische brandstoffen.

Regionale statusanalyse &

In Noord-Amerika wordt de markt voor groene waterstof gedreven door een combinatie van factoren. De overvloed aan hernieuwbare energiebronnen, zoals wind- en zonne-energie, in combinatie met ondersteunend beleid en toenemende investeringen, heeft de productie van groene waterstof in de regio gestimuleerd. Europa heeft zich ontpopt als koploper op de markt, met een uitgebreide strategie om tegen 2050 koolstofneutraal te zijn. Het robuuste regelgevingskader van de Europese Unie en belangrijke financieringsinitiatieven hebben de ontwikkeling van elektrolyzerprojecten en installaties voor hernieuwbare energie versneld. De regio Azië-Pacific, waar enkele van de grootste economieën ter wereld gevestigd zijn, is getuige van een toename in de belangstelling voor groene waterstof. Landen als Japan, Zuid-Korea en Australië richten zich op importgerichte strategieën vanwege de beperkte binnenlandse hernieuwbare bronnen.

Conclusie

De toekomstperspectieven van de markt zijn onmiskenbaar rooskleurig. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, de kosten dalen en het beleid meer wordt ondersteund, is groene waterstof klaar om een transformerende rol te spelen in het wereldwijde energielandschap. De groeiende toepassingen in verschillende sectoren, in combinatie met toenemende investeringen en samenwerkingsinspanningen, stimuleren de verschuiving naar een duurzamere en koolstofneutrale toekomst.

Vaak gestelde vragen

  • Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor groene waterstof?
  • De wereldwijde markt zal tegen 2030 385 miljard dollar overschrijden, met een CAGR van 11,98% in de geprojecteerde periode van 2023 tot 2030.
  • Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor groene waterstof beïnvloeden?
  • Het samenkomen van klimaatvereisten, technologische doorbraken, uitbreiding van hernieuwbare energie, veelzijdige toepassingen, investeringen, waterstofeconomieën en ondersteunend beleid creëert een dynamisch ecosysteem voor de verspreiding van groene waterstof.
  • Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor groene waterstof?
  • Air liquid, air products Inc, linde pc, Engie, Nel asa, bloom energy, Cummins.

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Marktdynamiek
  4. Impactanalyse
    • COVID-19 impactanalyse
    • Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
    • Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
  5. Waardeketenanalyse
  6. Porter’s 5 krachten model
  7. PEST-analyse
  8. Segmentatie van de markt voor groene waterstof, naar toepassing
  9. Segmentatie van de markt voor groene waterstof, per technologie
  10. Segmentatie van de markt voor groene waterstof, naar distributiekanaal
  11. Segmentatie van de markt voor groene waterstof, per eindgebruiker
  12. Regionale analyse
  13. bedrijfsprofiel
  14. Concurrentielandschap
  15. Gebruikersgevallen en beste praktijken
  16. Conclusie

Koop PDF van het rapport over de markt voor groene waterstof voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/2790

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die de marktonderzoekindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op:

Akash Anand – Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie

[email protected]

Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND)

Website: https://www.snsinsider.com

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Green Hydrogen Market,Green Hydrogen Market Size,Green Hydrogen Market Share,Green Hydrogen Market Growth,Green Hydrogen Market Trends,SNS Insider,Green Hydrogen Market Analysis