header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor mobiele augmented reality laat een veelbelovende groei zien door de opkomst van AR in e-commerce en de alomtegenwoordige 5G-connectiviteit

Aug 24, 2023 9:00 AM ET

Mobile Augmented Reality Markt Scope & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider werd de markt voor mobiele augmented reality in 2022 geschat op 13,2 miljard dollar. De markt zal naar verwachting aanzienlijk groeien tot 115,18 miljard USD in 2030, met een opmerkelijke CAGR van 31,1% in de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

Mobiele augmented reality (AR) is een geavanceerde technologie die de digitale en fysieke wereld naadloos in elkaar laat overvloeien en onze perceptie van de werkelijkheid verbetert door het gebruik van smartphones of tablets. Deze dynamische technologie heeft aan populariteit gewonnen dankzij haar vermogen om alledaagse ervaringen om te zetten in interactieve en boeiende ontmoetingen.

Marktanalyse

De markt voor mobiele augmented reality is bezig aan een opwindende reis, gevoed door een convergentie van factoren die zich uitstrekken over technologische, industriële en maatschappelijke domeinen. De uitrol van 5G-netwerken heeft een nieuw tijdperk van connectiviteit ingeluid, met ongekende snelheid en lage latentie. Deze snelle netwerkomgeving is een game-changer voor mobiele AR, die real-time streaming van complexe augmented reality-ervaringen mogelijk maakt. Met 5G hebben gebruikers naadloos toegang tot gegevensintensieve AR-content vanuit de cloud, wat deuren opent naar rijkere, interactievere toepassingen die voorheen werden gehinderd door connectiviteitsbeperkingen. De mobiele game-industrie heeft de kracht van augmented reality gebruikt om boeiende en interactieve game-ervaringen te creëren. Titels als Pokémon GO en Minecraft Earth hebben het enorme potentieel van mobiele AR-games aangetoond. Naarmate gameontwikkelaars blijven innoveren en nieuwe AR-gebaseerde spelmechanismen introduceren, neemt de vraag naar AR-ready apparaten toe, wat de groei van de markt verder stimuleert.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport van de markt voor mobiele augmented reality @ https://www.snsinsider.com/sample-request/3190

De belangrijkste spelers in het Mobile Augmented Reality marktrapport zijn:

boogie (VS), FITC (VS), Apple (VS), Wikitude (Oostenrijk), Samsung Electronics (Zuid-Korea), Blippar (VK),MAXST (Zuid-Korea), Magic Leap VS), Upskill (VS),Atheer (VS), Marxent Labs (VS), Inglobe Technologies(Italië), Augment (Frankrijk), Niantic (VS), NEXT/NOW (VS), 8ninths (VS), Groove Jones (VS), VironIT (VS),Scope AR (VS), EON Reality (VS), INDE (VK), Zappar (VK), HQSoftware (Estland), Talespin (VS), Scanta (VS), Craftars (Roemenië), Appentus Technologies (India) en BidOn Games Studio (Oekraïne).

Impact van de recessie

Hoewel een recessie uitdagingen kan introduceren in verschillende industrieën, is de impact op de mobiele augmented reality markt genuanceerd. Consumentgerichte toepassingen kunnen een tijdelijke terugval ondervinden als gevolg van lagere consumentenbestedingen, wat gevolgen heeft voor de verkoop van apparaten en het gebruik van AR-apps. Zoals de geschiedenis heeft aangetoond, kunnen periodes van recessie leiden tot zowel kortetermijnaanpassingen als langetermijntransformaties in verschillende sectoren, en de mobiele AR-markt zal waarschijnlijk veerkrachtig en aangepast door deze veranderingen navigeren.

Segmentatie analyse

Terwijl de mobiele augmented reality markt versnelt, zullen het Smartphones Segment en het MAR Software Segment een pad van innovatie blijven smeden, waarbij ze elkaars groei aanvullen en katalyseren. Deze samenwerking is klaar om niet alleen het technologielandschap vorm te geven, maar ook de manier waarop we de wereld om ons heen waarnemen en ermee omgaan. Terwijl deze segmenten de grenzen verleggen van wat mogelijk is, krijgt de maatschappij een transformatief venster op de toekomst – een waar realiteit en verbeelding samenkomen in een betoverende harmonie.

De segmentatie van de markt voor mobiele augmented reality is als volgt:

Naar type
Op marker gebaseerd (passieve marker, actieve marker)
Zonder markering (gebaseerd op modellen, beeldverwerking)
Op ankers gebaseerd

Op Aanbod
MAR Software (AR applicatieplatforms, AR SDK’s)
MAR diensten (AR ontwerp & ontwikkeling, implementatie & ondersteunende diensten)

Op apparaattype
Smartphones
Tablets
Persoonlijke digitale assistenten (PDA’s)/Handheld gameconsoles
Andere apparaten (Smartglasses, Wearables)

Per toepassing
Consumenten (Gaming, sport & Entertainment)
Lucht- en ruimtevaart & Defensie
Gezondheidszorg
Commercieel (Toerisme & Bezienswaardigheden, E-leren, E-commerce & Marketing)
Onderneming (Productie)
Overige (Architectuur & Ontwerpen van gebouwen, Geospatiale mijnbouw)

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/3190

Analyse regionale status &

Noord-Amerika blijft de koploper van de mobiele augmented reality-markt vanwege de vroege toepassing van technologische innovaties en de aanwezigheid van techgiganten die veel investeren in AR-onderzoek en -ontwikkeling. Azië-Pacific is een regio met een immens marktpotentieel voor mobiele AR, voornamelijk vanwege de snelle verstedelijking, ontluikende middenklasse en de integratie van AR in verschillende aspecten van het dagelijks leven. Landen als China, Zuid-Korea en Japan hebben mobiele AR omarmd voor games, sociale media en e-commerce, wat heeft geleid tot een bloeiend ecosysteem voor virtuele handel.

Conclusie

De markt staat aan de vooravond van een transformatief tijdperk. Met de uitbreiding van het toepassingslandschap, bedrijfsintegratie, hardwareontwikkelingen, 5G-connectiviteit, sociale AR en de noodzaak van gegevensbeveiliging is de weg vrij voor exponentiële groei. Omdat innovatieve geesten de grenzen van het mogelijke blijven verleggen, zal mobiele AR ongetwijfeld industrieën hervormen, gebruikers meer mogelijkheden geven en de manier waarop we de wereld om ons heen waarnemen en ermee omgaan herdefiniëren.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor mobiele augmented reality, per type
9. Segmentatie van de markt voor mobiele Augmented Reality, per aanbod
10. Segmentatie van de markt voor mobiele Augmented Reality, per apparaattype
11. Segmentatie van de markt voor mobiele Augmented Reality, per toepassing
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

PDF voor één gebruiker kopen @ https://www.snsinsider.com/checkout/3190

Vaak gestelde vragen

Q1. Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de mobiele augmented reality-markt?

ANS: De wereldwijde markt zal tegen 2030 115,18 miljard USD bereiken, met een opmerkelijke CAGR van 31,1% in de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

Q2. Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor mobiele augmented reality beïnvloeden?

ANS: De voortdurende integratie van AR in de gezondheidszorg zal zowel de technologische vooruitgang als de marktexpansie stimuleren.

Q3. Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor mobiele augmented reality?

ANS: boogie (VS), FITC (VS), Apple (VS), Samsung Electronics (Zuid-Korea), Blippar (VK), MAXST (Zuid-Korea), Marxent Labs (VS), Augment (Frankrijk), Niantic (VS), NEXT/NOW (VS), VironIT (VS), Scope AR (VS), EON Reality (VS), INDE (VK), Craftars (Roemenië), Appentus Technologies (India).

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Mobile Augmented Reality Market,Mobile Augmented Reality Market Size,Mobile Augmented Reality Market Share,Mobile Augmented Reality Market Growth,Mobile Augmented Reality Market Trends,Mobile Augmented Reality Market Analysis,Mobile Augmented Reality Industry