header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de cloud PBX-markt zal 71,75364509 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 21,43% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 24, 2023 8:00 PM ET

Overzicht Cloud PBX-markt:

Cloud PBX is in feite het proces waarbij de belasting van het beheer van telefoongesprekken en andere telefonie naar de cloud wordt verplaatst, waardoor het een VoIP-netwerk (Voice over Internet Protocol) wordt. Het gebruik van een internetgebaseerd telefoonsysteem heeft drie voordelen voor eindgebruikers. De eerste zijn de lage aanloopkosten van het installeren van cloud PBX-systemen in bestaande bedrijfsinfrastructuur en de kostenvoordelen van het niet hoeven onderhouden en upgraden van telefoonlijnen. De tweede bestaat uit het gemak van het beheren van telefonienetwerken met behulp van cloud PBX, omdat het de beschikbare telefoonnetwerken vereenvoudigt en de complexiteit vermindert. Last but not least is het vermogen van cloud PBX om meerdere virtuele netwerken te hosten zonder de noodzaak van scheiding of isolatiemethoden, wat de efficiëntie en kostenbesparingen verder bevordert.

De Cloud PBX-markt zal naar verwachting groeien van USD 15,17875 miljard in 2023 tot USD 71,75364509 miljard in 2032, met een CAGR van 21,43% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Belangrijkste spelers:

  • Microsoft Corporation (Skype) (V.S.)
  • Nextiva Inc.
  • RingCentral Inc. (V.S)
  • Avaya Inc.
  • Barracuda Networks Inc. (CudaTel) (VS)
  • Vonage America Inc.(V.S), Cisco system Inc.(V.S)
  • D-Link System Inc. (Taiwan)
  • Allworx Corporations (V.S.)
  • BullsEye Telecom Inc (VS)
  • Mitel Networks Inc. (Canada)


Gratis proefexemplaar aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3153

Cloud PBX-markt

Rapportgegevens

Details

Omvang Cloud PBX-markt in 2032

71,75364509 miljard USD (2032)

Cloud PBX-markt CAGR in 2023-2032

21.43%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Analyse van de concurrentie:

Toonaangevende spelers in de wereldwijde cloud PBX-markt zijn onder andere Panasonic Corporation, NEC Corporation, MegaPath Inc., Mitel Networks Inc., BullsEye Telecom Inc., Allworx Corporations, D-Link System Inc., Cisco System Inc., Vonage America Inc., Barracuda Networks Inc. (Cudatel), Avaya Inc., RingCentral Inc., Nextiva Inc. en Skype (Microsoft).

In juni 2019 heeft Windstream, een toonaangevende leverancier van spraak- en datanetwerken en beheerdiensten, zijn Virtual PBX for Hospitality opnieuw gelanceerd. Het programma is gekoppeld aan de bestaande beheeroplossingen van het betreffende hotel, waardoor installatie en integratie een fluitje van een cent zijn.

Dezelfde maand kondigde CBTS de lancering aan van een nieuwe cloud calling-oplossing van Cisco, genaamd Cloud Calling by CBTS.

Koop dit Premium rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3153

Segmentatie:

De wereldwijde Cloud PBX-markt is gesegmenteerd op basis van service, organisatiegrootte, eindgebruiker en regio.

Op basis van dienstverlening wordt de wereldwijde cloud PBX-markt gesegmenteerd in beheerde diensten, professionele diensten, netwerkdiensten en IT- en clouddiensten. Professionele diensten zullen waarschijnlijk de wereldwijde cloud PBX-markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van organisatiegrootte wordt de cloud PBX-markt ingedeeld in kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) en grote ondernemingen. Grote ondernemingen zullen waarschijnlijk de wereldwijde cloud PBX-markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de hogere behoefte aan cloud bellen in grote ondernemingen. Het segment voor grote ondernemingen zal naar verwachting een robuuste CAGR van 23,65% vertonen tijdens de prognoseperiode van 2017 tot 2023, waardoor de waarde tegen 2023 zal stijgen tot USD 3.699,61 miljoen.

Per eindgebruik is de cloud PBX-markt onderverdeeld in BFSI, gezondheidszorg, detailhandel, overheid, vastgoed en overige. De gezondheidszorg zal waarschijnlijk de dominante eindgebruiker zijn van cloud PBX-diensten tijdens de voorspellingsperiode.

Blader door het rapport @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-pbx-market-3153

Regionale analyse:

Noord-Amerika zal waarschijnlijk de wereldwijde cloud PBX-markt domineren tijdens de voorspellingsperiode als gevolg van de wijdverspreide invoering van cloud-technologie en de wijdverspreide installatie van cloud-infrastructuur, waardoor ontwikkelaars vrij spel hebben om het potentieel van cloud-technologie te benutten in een aantal uiteenlopende industriële en commerciële toepassingen. De aanwezigheid van veel grote ondernemingen in de VS en Canada zal waarschijnlijk ook een belangrijke drijfveer zijn voor de cloud PBX-markt in de regio gedurende de prognoseperiode. Noord-Amerika had in 2017 een aandeel van 40,8% in de wereldwijde cloud PBX-markt en zal naar verwachting de snelste CAGR vertonen tijdens de prognoseperiode.

Azië-Pacific zal zich tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk ook ontpoppen als een leidende regionale markt voor cloud PBX-oplossingen, aangevoerd door China. De toenemende vraag naar geavanceerde telecommunicatietechnologie in opkomende economieën in de regio zal waarschijnlijk een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de cloud PBX-markt in Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode.

Gerelateerde artikelen:

Digital Payment Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Robuuste handheld apparaten markt per type, groei, trend en overzicht – 2030 | MRFR

Monochrome Display Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud PBX Market,Global Cloud PBX Market,Cloud PBX Market Size,Cloud PBX Market Share,Cloud PBX Market Demand,Cloud PBX Market Growth