header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor e-mailbeveiliging zal tegen 2030 naar verwachting USD 11,3 miljard bedragen met een CAGR van 13,1% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 24, 2023 6:00 PM ET

Markt voor e-mailbeveiliging:

Door de versnelde digitale transformatie en de wereldwijde overstap naar cloud e-maildiensten moeten organisaties hun architectuur voor e-mailbeveiliging en hun technologiestapel reorganiseren. Omdat organisaties steeds meer bezig zijn met het consolideren van technologieleveranciers, groeit de markt voor e-mailbeveiliging enorm. Daarnaast ondersteunen de stijgende vraag naar ongeëvenaarde phishing intelligence en de inzet van e-mailbeveiligingsplatforms in ondernemingen wereldwijd de groei van de markt voor e-mailbeveiliging. De markt voor e-mailbeveiliging zal groeien met een CAGR van 13,1% en een waarde van USD 11,3 miljard in 2030.

De belangrijkste spelers op de markt voor e-mailbeveiliging zijn:

  • Cisco Systems, Inc (VS),
  • Dell, Inc (VS), Fortinet (VS)
  • McAfee, Inc (VS)
  • Symantec Corporation (VS)
  • Appriver (VS), Apptix (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Mimicast (VK)
  • SAP SE (VS)
  • BAE Systems (VK)
  • Sophos (VK)
  • Egress Software (VK)
  • Entrust Datacard (VS)
  • FireEye
  • Cryptzone (VS)

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3120

Email Security Market Report Scope:

Rapportgegevens

Details

Omvang van de markt voor e-mailbeveiliging in 2030

USD 11,3 miljard (2030)

Markt voor e-mailbeveiliging CAGR in 2020-2030

13.1%

Basisjaar

2019

Prognose

2020-2030

Marktdrivers:

Voortdurende toezeggingen van verschillende organisaties om het MSP-ecosysteem te verbeteren om het phishing-probleem op te lossen en e-mailbeveiliging naar een hoger niveau te tillen, stuwen de marktgroei verder. Ook de groeiende vraag naar geavanceerde oplossingen voor e-mailbeveiliging die kunnen voldoen aan de zakelijke vereisten van MSP’s, creëert aanzienlijke marktkansen. De komst van geavanceerde AI en automatiseringsmogelijkheden hebben een positieve invloed op de marktgroei.

Er wordt geschat dat de markt wereldwijd aanzienlijk zal groeien. Nu e-mailsystemen in elk bedrijfssysteem zijn geïntegreerd en de digitalisering toeneemt, groeit ook de behoefte aan e-mailbeveiliging.

Beveiligingsproviders streven ernaar one-stop-oplossingen te bieden voor de behoeften van organisaties op het gebied van e-mailbeveiliging, zodat er geen dure en traag te implementeren legacy-oplossingen meer nodig zijn. Ze kijken uit naar het verbeteren van de detectie van phishing en de reactiemogelijkheden om de markt voor e-mailbeveiliging te ontwrichten. Ze leggen de basis om hun klanten te ondersteunen en oplossingen van hoge kwaliteit te onderhouden.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3120

Segmentatie van de markt waarop het onderzoek betrekking heeft:

De markt voor e-mailbeveiliging is onderverdeeld in typen, componenten, implementaties, organisatiegrootte, verticale sectoren en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in boundary e-mail encryptie, end-to-end e-mail encryptie, gateway e-mail encryptie, hybride e-mail encryptie en client plugins.

Het componentsegment is onderverdeeld in oplossingen en diensten. Het subsegment service is verder onderverdeeld in support & onderhoud en training & opleiding. Het segment organisatiegrootte is onderverdeeld in kleine & middelgrote ondernemingen (MKB) en grote ondernemingen.

Het segment implementatietype is onderverdeeld in cloud en on-premise. Het verticale segment is onderverdeeld in BFSI, overheid, IT & telecom, gezondheidszorg, detailhandel, productie, energie & nutsbedrijven en andere. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC en de Rest van de Wereld.

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor e-mailbeveiliging voornamelijk door de vooruitgang in e-mailbeveiligingstechnologieën. Daarnaast wordt de groei van de markt gestimuleerd door de aanwezigheid van grote aanbieders van oplossingen en een gevestigde IT-infrastructuur. Aanzienlijke investeringen door verschillende organisaties om hun e-mailbeveiligingsplatforms en daarmee de bedrijfsproductiviteit te verbeteren, stimuleren de groei van de regionale markt.

Bovendien stimuleert de ruime beschikbaarheid van verbeterde marketingtechnieken, zoals e-mailmarketing en het toenemende aantal mobiele telefoongebruikers, het marktaandeel van de regio. De Noord-Amerikaanse markt voor e-mailbeveiliging zal naar verwachting zijn dominante positie gedurende de prognoseperiode behouden.

Europa staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor e-mailbeveiliging. De groei van de markt wordt gedreven door de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers en grote implementaties van e-mailbeveiligingsplatforms in marketing. Daarnaast zorgt het stijgende aantal kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen met aanzienlijke investeringen voor een belangrijke stimulans voor de groei van de markt in deze regio.
Bovendien stimuleert de hoge adoptie van cloudtechnologieën in e-mailmarketingoplossingen die worden gebruikt door het groeiende aantal retailers de groei van de regionale markt. Er wordt voorspeld dat de Europese markt voor e-mailbeveiliging tijdens de beoordelingsperiode een aanzienlijke inkomstenbron zal creëren.

De markt voor e-mailbeveiliging in Azië-Pacific groeit snel. Factoren zoals de toenemende toepassing van e-mailmarketingplatforms voor het genereren van leads stimuleren de groei van de regionale markt. De toenemende toepassing van AI-technologie en cloudimplementaties door grote en kleine en middelgrote ondernemingen om de klantervaring en operationele prestaties te verbeteren, stimuleren de ontwikkeling van de regionale markt. De APAC-markt voor e-mailbeveiliging zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de prognoseperiode.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de markt voor e-mailbeveiliging:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/email-security-market-3120

Industriële trends:

AI-gebaseerde e-mailbeveiliging en multifactorauthenticatie zijn belangrijke trends in de markt. In de huidige thuiswerkomgeving moeten beleidsregels met betrekking tot apparaten van werknemers en BYOD-werkscenario’s uitgebreid genoeg zijn om e-mailinbreuken en -bedreigingen te voorkomen. Ook de introductie van biometrische verificatie op e-mail encryptieplatforms die beveiligde verificatieopties zonder wachtwoord mogelijk maken, is een van de belangrijkste trends in de sector.

Veel organisaties verschuiven hun gegevensopslag steeds meer naar de cloud, waardoor ze behoefte hebben aan hoogbeveiligde diensten. Daarnaast zijn de hoge adoptie van cloud-gebaseerde technologie door overheidsinstanties en BFSI-, gezondheidszorg- en productiesectoren en de proliferatie van digitale transformatie megatrends die de marktgroei positief beïnvloeden. De groei van de markt voor e-mailbeveiliging wordt echter beperkt door het toenemende gebruik van voorheen onbekende kwetsbaarheden op het gebied van cyberbeveiliging om in te breken in netwerken van slachtoffers.

Gerelateerde artikelen:

Video on Demand Market Research Report – Wereldwijdevoorspelling tot 2032

NFT marktonderzoek wereldwijdvoorspeld tot 2032

Locatiegebaseerde diensten marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Email Security Market,Global Email Security Market,Email Security Market Size,Email Security Market Share,Email Security Market Demand