header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De rijkdom van morgen smeden: Kansen ontdekken in de mijnbouw voor basismetalen

Aug 24, 2023 8:00 PM ET

Markt

De mijnbouwmarkt voor onedele metalen wordt gekenmerkt door zijn belangrijke bijdrage aan de wereldeconomie en zijn diverse toepassingen. Koper is bijvoorbeeld een cruciaal element in elektrische bedrading, sanitair en elektronica. Zink wordt verwerkt in gegalvaniseerd staal, waardoor corrosie wordt verminderd en de levensduur van constructies wordt verlengd. Nikkel is essentieel voor de productie van roestvrij staal en wordt steeds belangrijker in de groeiende markt van elektrische voertuigen vanwege het gebruik in batterijen. Deze metalen zijn niet alleen essentieel voor bestaande industrieën, maar spelen ook een sleutelrol in opkomende sectoren zoals hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit.

De omvang van de mijnbouwmarkt voor basismetalen werd in 2022 geschat op USD 91,6 miljard. De mijnbouwindustrie voor basismetalen zal naar verwachting groeien van 109,9 miljard USD in 2023 tot 472,6 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,2% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De wereldwijde basismetaalmijnbouwmarkt heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de markt ondersteunt, is de kosteneffectiviteit van deze metalen, gezien hun overvloedige beschikbaarheid.


Download hier de link naar het gratis voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7775

Drivers van de markt

De wereldwijde mijnbouwmarkt voor basismetalen heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de markt ondersteunt, is de kosteneffectiviteit van deze metalen, gezien hun overvloedige beschikbaarheid. Bovendien staan metalen bekend om hun vele toepassingsgebieden in de bouwsector. De snel groeiende bouwsector over de hele wereld zal dus waarschijnlijk ook de prestaties van de markt stimuleren. Bovendien zullen factoren zoals de snelgroeiende vraag naar deze basismetalen, de toename van het aantal bouwactiviteiten, de ontwikkeling van de infrastructuur en de toenemende verstedelijking naar verwachting de groei van de markt in de komende jaren katalyseren. Daarnaast wordt verwacht dat de expansie van de automobielsector de ontwikkeling van de markt in de beoordelingsperiode positief zal beïnvloeden. Regeringen wereldwijd nemen initiatieven om de productie en mijnbouw te stimuleren, wat naar verwachting ook de marktprestaties zal stimuleren.

Segmentanalyse

Van alle producten zal het nikkelsegment naar verwachting de toppositie innemen in de wereldwijde mijnbouwmarkt voor basismetalen tijdens de beoordelingsperiode. Het element wordt massaal gebruikt bij de productie van roestvrij staal. De soorten roestvrij staal, zoals martensitisch, austenitisch en ferritisch, vereisen dat nikkel in verschillende verhoudingen wordt toegevoegd tijdens de productie. Het belangrijkste aspect dat een toename in het segment veroorzaakt, is de expansie van de auto-industrie. Anderzijds wordt voorspeld dat het zinksegment de komende jaren de grootste groei zal vertonen.

Van alle eindgebruiksectoren zal het bouwsegment naar verwachting de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor basismetaalmijnbouw tijdens de evaluatieperiode. Het belangrijkste aspect dat zorgt voor een toename van de groei in dit segment is de opkomst van groene gebouwen. Anderzijds wordt voorspeld dat het automobielsegment de komende jaren de grootste groei zal vertonen.


Koop nu Rapport Link hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7775

Belangrijkste spelers

De catalogus van de belangrijkste deelnemers op de wereldmarkt voor basismetaalmijnbouw omvat bedrijven zoals:

CODELCO (Chili)

Vedanta Resources Plc (India)

United States Steel Corporation (VS)

Antofagasta PLC (VK)

BHP Billiton Limited (Australië)

Rio Tinto (VK)

Alcoa Corporation (VS)

Glencore (Zwitserland)

First Quantum Minerals Ltd (Canada)

Norilsk Nickel (Rusland)

Vale S.A (Brazilië)

Anglo American Plc (VK)

Freeport-McMoRan (VS)

Southern Copper Corporation (VS)

Onder andere.


Regionale analyse

Volgens de MRFR-analyserapporten zal de regio Azië-Pacific de komende jaren naar verwachting de leidende positie innemen op de wereldmarkt voor basismetaalmijnbouw. De groeiende industrialisatieactiviteiten worden beschouwd als de belangrijkste reden voor een opleving van de prestaties van de regionale markt. Bovendien zal de vraag op de automobielmarkt de groei van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk ook katalyseren.

De Noord-Amerikaanse regionale basismetaalmijnbouwmarkt zal de komende jaren naar verwachting een aanzienlijke ontwikkeling laten zien. De groeiende investeringen in auto’s en auto’s worden beschouwd als het belangrijkste aspect dat een opleving van de prestaties van de regionale markt veroorzaakt.

Technologische innovaties:

De mijnbouwindustrie voor basismetalen omarmt technologische innovaties om een aantal van haar uitdagingen aan te pakken. Van geavanceerde exploratietechnieken die de impact op het milieu minimaliseren tot geautomatiseerde mijnbouwoperaties die de veiligheid van arbeiders verbeteren: technologie geeft de industrie een nieuwe vorm.

Lees meer over gerelateerde rapporten

Lithium en lithiummineralen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/lithium-minerals-market-for-non-battery-application-11945

Balsahoutmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/balsa-wood-market-4473

Lithiumhydroxidemarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/lithium-hydroxide-market -988

Silicaspecialiteitenmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/specialty-silica-market-2159

Staalproducten markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-products-market-8240

Markt voor purgeermiddelen https://www.marketresearchfuture.com/reports/purging-compound-market-4696

Beschermende stoffen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/protective-fabrics-market-876

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Base Metals Mining Market,Base Metals Mining Market share,Base Metals Mining Market size,Base Metals Mining Market trends,Base Metals Mining Market analysis,Base Metals Mining Market overview,Base Metals Mining Market forecast,Base Metals Mining Market demand,Base Metals Mining Market growth,Base Metals Mining industry,Base Metals Mining Market revenue