header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Op stap voor betere voeding: Wereldwijde markt voor insecteiwitten zal naar verwachting USD 6.986,56 miljoen bereiken tegen 2030 met een opmerkelijke 23,28% CAGR

Aug 24, 2023 9:00 AM ET

Insecteiwit marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor insecteiwitten van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 23,28% laten zien en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 6.986,56 miljoen vertegenwoordigen.

De insecteneiwitmarkt is een groeiende industrie die zich bezighoudt met de productie en consumptie van insecten als duurzame eiwitbron voor menselijke en dierlijke consumptie. Insecten zoals krekels, meelwormen en sprinkhanen zijn rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen, waardoor ze een voedzaam alternatief vormen voor traditionele eiwitbronnen zoals rundvlees, varkensvlees en gevogelte.

Insect Protein Market

De markt voor insecteneiwit wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende vraag naar duurzame eiwitbronnen, de stijgende populariteit van alternatieve eiwitproducten en het groeiende bewustzijn van de milieu-impact van de traditionele veeteelt. Daarnaast wordt insecteneiwit gezien als een meer ethische en humane bron van eiwit, omdat insecten minder land, water en voer nodig hebben om te produceren in vergelijking met traditionele veeteelt en niet in dezelfde mate broeikasgassen uitstoten.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6094

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse regio is een van de grootste markten voor insecteneiwit, gedreven door de toenemende vraag naar alternatieve eiwitbronnen en duurzame voedselproductie. De Verenigde Staten zijn een belangrijke speler op de markt, met verschillende bedrijven die insecteneiwitproducten produceren en verkopen.

De Europese regio is ook een belangrijke markt voor insecteneiwit, door het toenemende consumentenbewustzijn en de vraag naar duurzame voedingsproducten. Landen als Nederland, België en Frankrijk zijn belangrijke spelers op de markt.

De regio Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor insecteneiwit, gedreven door factoren zoals bevolkingsgroei, toenemende verstedelijking en een stijgende vraag naar eiwitrijk voedsel. Landen als China, Thailand en Japan leiden de marktgroei in de regio.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor insecteiwitten is onderverdeeld in insectensoorten en toepassingen.

Op basis van het type insect is de markt onderverdeeld in krekels, meelwormen, sprinkhanen, mieren, bijen, termieten, zwarte soldaatvliegen, zijderupsen, huisvliegen, krekels, & anderen.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in humane & diervoeding.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/insect-protein-market-6094

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn NextProtein,EnviroFlight LCC,Thailand Unique,Proti-Farm Holding NV,Chapul LLC,Cricket Flours LLC,Crik Nutrition,Seek Food LLC,Entomo Farms,Haocheng Mealworms Inc.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

Proteïne-ingrediënten marktonderzoek per product (plantaardige eiwitten, dierlijke/zuivel eiwitten, microbiële eiwitten, en anderen), per toepassing (voeding, & dranken, zuigelingenvoeding, klinische voeding, diervoeding, en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Milk Protein Market Research Report Information Per Type (Melkeiwitconcentraat, Melkeiwitisolaat [MPI], Melkeiwithydrolysaten, Caseïne; Caseïnaten, Wei-eiwitconcentraat, Wei-eiwitisolaat en andere), in vorm (droog en vloeibaar), in toepassing (zuivelproducten, diepvriesdesserts, zuigelingenvoeding, voedingssupplementen, bakkerijproducten, snoepgoed, dranken, zoete en hartige snacks en andere) en in regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Insect Protein Market,Insect Protein Market Size,Insect Protein Market Share,Insect Protein Market Trends,Insect Protein Market Growth,Insect Protein Market Analysis