header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De IoT-beveiligingsmarkt zal groeien met een CAGR van 21,1% tot 2030 Rapport van MRFR

Aug 25, 2023 1:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) is de IoT-beveiligingsmarkt de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Tegen 2030 zal de markt naar verwachting 1.27.768,8 miljoen USD bereiken, met een groei van 23,7% tussen 2022 en 2030. Noord-Amerika domineert de markt met een aandeel van 40,73%, gevolgd door Europa en Azië-Pacific met elk 24,76% en 18,74%. De Aziatisch-Pacifische markt groeit als gevolg van de stijgende behoefte aan IoT-beveiliging in de detailhandel, productie, gezondheidszorg, transport, energie & nutsbedrijven, IT & Telecommunicatie, BFSI en andere sectoren.

Marktsamenvatting

De IoT-beveiligingsmarkt heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt als gevolg van de snelle verspreiding van Internet of Things (IoT)-apparaten in verschillende sectoren. Omdat organisaties steeds meer gebruik maken van IoT-apparaten om de operationele efficiëntie te verbeteren en waardevolle gegevens te verzamelen, is de behoefte aan robuuste beveiligingsmaatregelen van het grootste belang geworden. De groei van deze markt wordt gedreven door zorgen over de kwetsbaarheid van onderling verbonden apparaten voor cyberaanvallen en ongeautoriseerde toegang. Vanwege de potentiële risico’s, zoals datalekken, privacyschendingen en zelfs fysieke schade in kritieke sectoren zoals de gezondheidszorg en industriële automatisering, investeren bedrijven fors in IoT-beveiligingsoplossingen.

Download het onderzoeksvoorbeeld met inzichten uit de sector:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2256

Verschillende factoren dragen bij aan de expansie van de IoT-beveiligingsmarkt. De toenemende bewustwording onder bedrijven over de potentiële bedreigingen die gepaard gaan met ontoereikende IoT-beveiliging, in combinatie met strenge overheidsvoorschriften die gegevensbescherming verplicht stellen, heeft bedrijven ertoe aangezet aanzienlijke middelen uit te trekken om hun IoT-ecosystemen te beveiligen. Bovendien vraagt de veranderende aard van cyberbedreigingen om voortdurende innovatie in beveiligingsoplossingen, waardoor een divers aanbod is ontstaan, waaronder encryptietechnologieën, systemen voor identiteits- en toegangsbeheer, inbraakdetectiesystemen en veilige communicatieprotocollen op maat voor IoT-apparaten. Naarmate de markt zich verder ontwikkelt, zal de integratie van AI en machine learning in IoT-beveiligingsoplossingen naar verwachting een cruciale rol spelen bij het identificeren van anomalieën en het dwarsbomen van geavanceerde aanvallen, wat de groei van deze markt verder zal stimuleren.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de IoT-beveiligingsindustrie zijn onder andere

  • PTC
  • Symantec Corporation
  • Infineon Technologies AG
  • Trustwave Holdings, Inc. (Singtel)
  • Check Point Software Technologies Ltd.
  • IBM Corporation
  • CISCO SYSTEMEN, INC.
  • Thales
  • AT & T Inc.
  • Trend Micro Inc.
  • DigiCert
  • Intel Corporation
  • Algemeen Electric
  • Verizon
  • Sophos Ltd.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2256

Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

De IoT-beveiligingsmarkt wordt voornamelijk gedreven door een samenloop van factoren die de kritieke behoefte aan beveiliging van onderling verbonden apparaten en netwerken onderstrepen. Door de exponentiële groei van IoT-implementaties in verschillende sectoren, van slimme huizen tot industriële automatisering en gezondheidszorg, is de bezorgdheid over de kwetsbaarheid van deze diverse en onderling verbonden systemen voor cyberbedreigingen toegenomen. De toenemende frequentie en geavanceerdheid van cyberaanvallen gericht op IoT-apparaten, in combinatie met de mogelijkheid van aanzienlijke financiële verliezen, datalekken en zelfs fysieke schade, hebben organisaties ertoe aangezet om prioriteit te geven aan robuuste beveiligingsmaatregelen. Bovendien is de regelgeving sterk geëvolueerd: overheden en industriële organisaties over de hele wereld vaardigen strenge regels uit voor gegevensbescherming en cyberbeveiliging, waardoor de implementatie van robuuste IoT-beveiligingsoplossingen verplicht wordt. Dit heeft geleid tot een verhoogd bewustzijn onder bedrijven over de mogelijke juridische, financiële en reputatiegevolgen van inadequate beveiliging, waardoor de vraag naar uitgebreide IoT-beveiligingsoplossingen die encryptie, authenticatie, toegangscontrole en anomaliedetectie omvatten om de integriteit en privacy van IoT-ecosystemen te waarborgen, verder is toegenomen.

Beperkingen van de markt:

Ondanks de veelbelovende groeivooruitzichten heeft de markt voor IoT-beveiliging te maken met een aantal beperkingen die de expansie kunnen beïnvloeden. Een belangrijke uitdaging is de complexiteit van het beveiligen van het enorme en diverse landschap van IoT-apparaten, elk met unieke specificaties en kwetsbaarheden. Het grote aantal apparaten, variërend van legacysystemen tot geavanceerde technologieën, maakt het moeilijk om overal dezelfde beveiligingsmaatregelen te implementeren. Bovendien kunnen de beperkte middelen van veel IoT-apparaten, zoals beperkte verwerkingskracht en geheugen, de implementatie van robuuste beveiligingsprotocollen belemmeren, waardoor ze gevoelig zijn voor aanvallen. Daarnaast kunnen de kosten die gepaard gaan met het implementeren en onderhouden van uitgebreide IoT-beveiligingsoplossingen een afschrikmiddel zijn voor sommige organisaties, met name kleinere ondernemingen. Naarmate de markt zich verder ontwikkelt, zal het aanpakken van deze uitdagingen essentieel zijn om ervoor te zorgen dat de voordelen van IoT-connectiviteit niet teniet worden gedaan door potentiële beveiligingsrisico’s.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-security-market-2256

COVID 19 Analyse

De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de IoT-beveiligingsmarkt. Omdat bedrijven snel overschakelden op modellen voor werken op afstand en digitale oplossingen zochten om hun activiteiten te ondersteunen, steeg de vraag naar IoT-apparaten in verschillende sectoren zoals gezondheidszorg, productie en logistiek. Deze toegenomen toepassing heeft echter ook de kwetsbaarheid van onderling verbonden systemen blootgelegd, waardoor de behoefte aan robuuste IoT-beveiligingsmaatregelen is toegenomen. De door de pandemie veroorzaakte cyberbeveiligingsdreigingen, waaronder een toename van phishing-aanvallen en ransomware-incidenten, hebben het cruciale belang onderstreept van de beveiliging van IoT-ecosystemen om datalekken en verstoringen te voorkomen. De pandemie heeft de toepassing van IoT-technologieën versneld, maar heeft ook de urgentie aangetoond van uitgebreide beveiligingsstrategieën die apparaatverificatie, gegevensversleuteling en regelmatige updates omvatten. Terwijl organisaties hun strategieën herijken in de nasleep van de pandemie, zal IoT-beveiliging een centraal aandachtspunt blijven om de veerkracht en betrouwbaarheid van onderling verbonden systemen te garanderen.

Regionale inzichten

De markt voor IoT-beveiliging vertoont verschillende regionale trends die worden beïnvloed door factoren zoals technologische vooruitgang, het industriële landschap en regelgevende kaders. In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten, wordt de markt gedreven door de aanwezigheid van een goed gevestigd IoT-ecosysteem en een hoge concentratie van technisch onderlegde industrieën. Strengere regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en een groter bewustzijn van cyberbedreigingen hebben ook bijgedragen aan de adoptie van robuuste IoT-beveiligingsoplossingen in sectoren zoals gezondheidszorg, smart cities en productie. Ook in Europa is een aanzienlijke groei te zien als gevolg van strenge regelgeving op het gebied van gegevensprivacy, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR), die de bescherming van persoonlijke en gevoelige informatie die door IoT-apparaten wordt verzameld verplicht stelt. De nadruk die de regio legt op industriële automatisering en slimme infrastructuur heeft de vraag naar geavanceerde beveiligingsmaatregelen om kritieke activiteiten te beschermen verder gestimuleerd.

Azië-Pacific, aan de andere kant, biedt een unieke mix van kansen en uitdagingen. De snelle economische groei van de regio, de ontluikende productiesector en de invoering van slimme stadsinitiatieven hebben een omgeving gecreëerd die bevorderlijk is voor de expansie van het ivd. Landen als China, Japan en Zuid-Korea lopen voorop met IoT-innovatie en integreren apparaten in sectoren variërend van productie en landbouw tot transport en gezondheidszorg. Het diverse technologische landschap en de verschillende niveaus van bewustzijn op het gebied van cyberbeveiliging in de verschillende landen hebben echter ook geleid tot een reeks kwetsbaarheden op het gebied van beveiliging. Het vinden van een balans tussen het omarmen van IoT-gedreven vooruitgang en het implementeren van uitgebreide beveiligingsmaatregelen blijft een belangrijk aandachtspunt in de Aziatisch-Pacifische markt voor IoT-beveiliging.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  iot security market,iot security market size,iot security market shaare,iot security market trends,iot security market analysis