header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor datamanagementplatforms zal tussen 2023 en 2032 een CAGR van 14,1% realiseren en een waarde bereiken van ongeveer USD 7,0 miljard Rapport van MRFR

Aug 25, 2023 3:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de Data Management Platform Markt naar verwachting groeien van USD 3,1 miljard in 2023 tot USD 7,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,1% tijdens de voorspelde periode (2023-2032). Er is een sterke toename van de vraag naar gedetailleerde klanteninformatie, zodat producten en diensten kunnen worden afgestemd op de voorkeuren, keuzes en acties van de beoogde consument.

Marktsamenvatting

De markt voor datamanagementplatforms (DMP’s) heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt omdat bedrijven steeds meer de waarde inzien van datagestuurde besluitvorming. Een datamanagementplatform dient als een gecentraliseerde oplossing voor het verzamelen, organiseren en analyseren van enorme hoeveelheden gegevens uit verschillende bronnen om uitgebreide klantprofielen en inzichten te creëren. In het tijdperk van digitale marketing en gepersonaliseerde klantervaringen spelen DMP’s een cruciale rol doordat ze bedrijven in staat stellen inzicht te krijgen in consumentengedrag, voorkeuren en trends. De groei van deze markt wordt gestimuleerd door de explosie van digitale gegevens die worden gegenereerd door online interacties, sociale media, mobiele apps en andere bronnen. Organisaties in verschillende sectoren maken gebruik van DMP’s om hun marketinginspanningen te optimaliseren, de doelgerichtheid te verbeteren en op maat gemaakte inhoud aan klanten te leveren, waardoor de betrokkenheid en conversieratio’s verbeteren.

Download het onderzoeksvoorbeeld met inzichten uit de sector:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4573

De toename van DMP’s wordt gedreven door de noodzaak om inzicht te krijgen in het enorme en complexe gegevenslandschap. Bedrijven vertrouwen in toenemende mate op DMP’s om de kloof tussen ongelijksoortige gegevensbronnen te overbruggen en ruwe gegevens om te zetten in bruikbare inzichten die leiden tot weloverwogen strategieën. Naarmate de bezorgdheid over privacy toeneemt, passen DMP’s zich ook aan om naleving van de regelgeving voor gegevensbescherming te garanderen, de gegevensbeveiliging te verbeteren en tools aan te bieden voor anonimisering en toestemmingsbeheer. De DMP-markt wordt gekenmerkt door een concurrerend landschap waarin leveranciers voortdurend innoveren om functies te bieden zoals realtime gegevensanalyse, integratie met reclametechnologieën en AI-ondersteunde voorspellende analyses. Met het steeds toenemende volume en belang van data in het moderne bedrijfsleven, is de markt voor datamanagementplatforms klaar voor aanhoudende groei omdat organisaties de kracht van data willen inzetten voor strategisch voordeel.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Data Management Platform-industrie zijn onder andere

 • Oracle Corporation
 • Adobe Systems Inc
 • KBM groep LLC
 • Raketbrandstof INC
 • Crux digitaal INC
 • Lotame oplossingen inc
 • Turn INC
 • Neustar INC
 • SAS instituut
 • SAP SE
 • Cloudera INC

Koop dit onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4573

Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

De datamanagementplatform (DMP) markt wordt gedreven door verschillende belangrijke factoren die het belang van datagestuurde inzichten in het hedendaagse zakelijke landschap onderstrepen. De exponentiële groei van digitale gegevens uit bronnen zoals sociale media, websites, mobiele apps en IoT-apparaten heeft geleid tot een dringende behoefte aan effectieve oplossingen voor datamanagement. DMP’s bieden bedrijven de mogelijkheid om deze gegevens samen te voegen, te segmenteren en te analyseren, waardoor ze dieper inzicht krijgen in het gedrag, de voorkeuren en trends van klanten. Deze informatie is essentieel voor het opzetten van gerichte marketingcampagnes, het optimaliseren van klantervaringen en het nemen van strategische beslissingen die de bedrijfsgroei stimuleren. Naarmate bedrijven streven naar concurrentievoordeel in het digitale tijdperk, blijft de vraag naar DMP’s stijgen. Organisaties erkennen dat het benutten van de kracht van data cruciaal is om relevant te blijven en in te spelen op de behoeften van klanten in een snel veranderend marktlandschap.

Beperkingen in de markt:

Ondanks het groeipotentieel heeft de markt voor datamanagementplatforms (DMP’s) te maken met een aantal beperkingen die de groei kunnen beïnvloeden. Een belangrijke uitdaging is de toenemende focus op gegevensprivacy en naleving van regelgeving zoals de General Data Protection Regulation (GDPR) en de California Consumer Privacy Act (CCPA). Naarmate het verzamelen en analyseren van gegevens ingewikkelder wordt, moeten organisaties door een complex landschap van privacyregels navigeren om ervoor te zorgen dat ze ethisch en legaal met klantgegevens omgaan. Dit kan leiden tot strengere eisen voor het verkrijgen van toestemming van gebruikers, gegevensanonimisering en het opzetten van kaders voor gegevensbeheer, wat de gegevensverwerkingsmogelijkheden van DMP’s kan vertragen. Daarnaast dwingen zorgen over datalekken en cyberdreigingen bedrijven om te investeren in robuuste beveiligingsmaatregelen, wat een extra laag complexiteit toevoegt aan DMP-implementaties. Het in evenwicht brengen van de behoefte aan uitgebreide gegevensinzichten met strenge privacyvereisten en beveiligingsproblemen is een cruciale uitdaging die de DMP-markt moet aangaan om duurzame groei en vertrouwen van zowel consumenten als regelgevende instanties te garanderen.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-management-platform-market-4573

COVID 19 Analyse

De COVID-19 pandemie heeft de markt voor datamanagementplatforms (DMP’s) aanzienlijk beïnvloed door de behoefte aan datagestuurde besluitvorming en digitale transformatie te versnellen. Terwijl bedrijven werden geconfronteerd met verstoringen en onzekerheden, nam de afhankelijkheid van digitale kanalen en online interacties toe, wat leidde tot een grotere vraag naar nauwkeurige gegevensanalyse en inzichten. DMP’s speelden een cruciale rol in het helpen van organisaties om zich aan te passen aan veranderend klantgedrag en voorkeuren, waardoor ze marketinginspanningen konden personaliseren en hun digitale strategieën konden optimaliseren. De pandemie benadrukte echter ook het belang van gegevensbeveiliging en privacy, omdat de bezorgdheid over de omgang met gevoelige gegevens en mogelijke inbreuken toenam. Naarmate bedrijven meer op afstand gingen werken en hun prioriteiten verschoven, werd de uitdaging om te blijven voldoen aan de regelgeving voor gegevensbescherming en tegelijkertijd effectief gebruik te maken van DMP’s steeds groter. Terwijl de wereld zich richting herstel beweegt, zal de DMP-markt zich waarschijnlijk blijven ontwikkelen om de lessen die zijn geleerd van de pandemie op te vangen, waarbij het belang van flexibiliteit, beveiliging en ethische gegevenspraktijken in het digitale landschap wordt benadrukt.

Regionaal inzicht

De markt voor datamanagementplatforms (DMP’s) vertoont verschillende regionale trends die worden bepaald door factoren als technologische adoptie, regelgevende kaders en marktvolwassenheid. In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten, wordt de markt gekenmerkt door een robuuste technologische infrastructuur en een goed gevestigd digitaal ecosysteem. De prevalentie van geavanceerde marketingstrategieën en de nadruk op gepersonaliseerde klantervaringen hebben de vraag naar DMP’s gestimuleerd. Bovendien stimuleert het competitieve landschap van de reclame-industrie in de regio de behoefte aan datagestuurde inzichten om campagnes te optimaliseren en de doelgerichtheid te verbeteren. De strenge regelgeving voor gegevensprivacy in de regio, zoals de California Consumer Privacy Act (CCPA) en sectorspecifieke richtlijnen, hebben bedrijven echter gedwongen om te zorgen voor naleving terwijl ze DMP’s inzetten voor effectief gegevensbeheer.

In Europa wordt de DMP-markt beïnvloed door de General Data Protection Regulation (GDPR) en andere privacy-gerichte regelgeving die het belang van ethische datapraktijken en toestemming van gebruikers onderstreept. Dit heeft de benadering van gegevensbeheer in de regio gevormd, waarbij bedrijven zich richten op transparante gegevensverzameling en -bescherming. Ondanks de uitdagingen op het gebied van regelgeving blijft de vraag naar DMP’s groot, omdat bedrijven het potentieel inzien van het verkrijgen van klantinzichten terwijl ze zich houden aan de privacynormen. Bovendien vereist het diverse en gefragmenteerde marktlandschap van Europa een geavanceerde gegevensanalyse en segmentatie om tegemoet te komen aan verschillende talen, culturen en consumentengedrag. Omdat bedrijven een evenwicht blijven zoeken tussen de voordelen van datagestuurde inzichten en privacybelangen, zal de DMP-markt in Europa waarschijnlijk evolueren met de nadruk op verantwoord datagebruik en praktijken die aan de wet voldoen.

Belangrijkste rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data Management Platform (DMP) Market,Data Management Platform (DMP) Market Trends,Data Management Platform (DMP) Market Growth,Data Management Platform (DMP) Market Size