header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor intelligente documentverwerking zal tot 2030 groeien met een CAGR van 33,5% tot een waarde van USD 14.789,7 miljoen

Aug 25, 2023 10:00 PM ET

Overzicht van de markt voor intelligente documentverwerking:

De marktomvang voor intelligente documentverwerking werd in 2021 geschat op USD 1.068,3 miljoen. Er wordt verwacht dat de markt voor intelligente documentverwerking zal groeien van USD 1.465,6 miljoen in 2022 tot USD 14.789,7 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 33,5% over de voorspellingsperiode van vijf jaar (2022-2030). De markt groeit als gevolg van de snelle digitale transformatie, waardoor de hoeveelheid gegevens in alle bedrijven toeneemt.

Ontvang gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10629

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de markt voor Intelligente Documentverwerking zijn

  • IBM (Verenigde Staten)
  • Kofax (Verenigde Staten)
  • WorkFusion (Verenigde Staten)
  • ABBYY (Verenigde Staten)
  • Automation Anywhere (Verenigde Staten)
  • Appian (Verenigde Staten)
  • UiPath (Verenigde Staten)
  • Datamatics (India)
  • Deloitte (Verenigd Koninkrijk)
  • AntWorks (Singapore)
  • OpenText (Canada)
  • Celaton (Verenigd Koninkrijk)
  • HCL Technologies (India)
  • Kodak Alaris (Verenigd Koninkrijk)

Tijdens de verwachte periode zal de markt naar verwachting aanzienlijk groeien door de integratie van RPA met IDP-oplossingen. Intelligente automatisering vereist intelligente documentverwerking als een belangrijk onderdeel. IDP en RPA werken samen om een eenvoudig maar krachtig hulpmiddel te bieden voor het automatiseren van bedrijfsprocessen.

IDP-tools zijn net zo niet-intrusief, integreerbaar en breed toepasbaar in verschillende sectoren en bedrijfsfuncties als RPA. Als gevolg hiervan kunnen de industrieën veel winnen bij de integratie van RPA en IDP. Als gevolg daarvan zouden nieuwe verkoop- en inkomstenperspectieven beschikbaar moeten komen voor marktdeelnemers.

Aan de andere kant streven bedrijven naar hoge nauwkeurigheid en snelheid bij het verwerken van documenten, omdat zelfs kleine foutjes kunnen leiden tot tijd- en geldverlies. Daarom is IDP een betrouwbare softwareoplossing geworden die complexe ongestructureerde en halfgestructureerde gegevens verwerkt met behulp van AI-technologie. Als gevolg hiervan is de vraag naar IDP snel gegroeid in bedrijven en zal deze naar verwachting nog verder toenemen in de nabije toekomst.

Marktsegmentatie:

De markt is onderverdeeld in oplossingen en diensten op basis van de component. De marktcategorie oplossingen heeft het grootste marktaandeel en zal naar verwachting blijven domineren tijdens de verwachte periode.

De markt is onderverdeeld in On-Premises en Cloud-gebaseerde op basis van de inzet. Tijdens de verwachte periode zal de cloudgebaseerde implementatiemethode naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR.

Natural Language Processing (NLP), Optical Character Recognition (OCR), Robotic Process Automation (RPA), Google Vision, Deep Learning (DL), Machine Learning (ML) en Artificial Intelligence (AI) zijn de technologie-gebaseerde marktsegmenten. De populairste categorie was machine learning (ML).

De markt is onderverdeeld in kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven op basis van de grootte van de organisatie. Kleine en middelgrote bedrijven hebben het grootste marktaandeel.

De marktsegmenten omvatten BFSI, overheid &, detailhandel en e-commerce, productie, gezondheidszorg en biowetenschappen, transport & logistiek en andere op basis van de verticale marktsegmenten. De belangrijkste sectoren die de aanzienlijke omzetgroei van de markt voor intelligente documentverwerking stimuleren, zijn de publieke sector, de BFSI, de gezondheidszorg en biowetenschappen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (99 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de markt voor intelligente documentverwerking –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/intelligent-document-processing-market-10629

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika zijn de regio’s waarin het onderzoek de markt verdeelt. Noord-Amerika was goed voor het grootste deel van de inkomsten in 2021 als gevolg van de sterke O&O-uitgaven en een aanzienlijk aantal klinische proeven op hersenapparaten die daar worden uitgevoerd. de snelle adoptie in verschillende industriële sectoren en de stijging van de IT-uitgaven. Ondernemingen hebben een zeer hoge acceptatiegraad voor technologieën als AI, ML, NLP en computer vision. Een ander belangrijk aspect dat de toepassing van intelligente documentverwerking in de regio beïnvloedt, is de aanwezigheid van bekende leveranciers, waaronder ABBYY, Kofax, IBM, WorkFusion, Parascript, Hyland, Automation Anywhere en Extract Systems. De overheid, de BFSI-sector, de logistieke en transportsector, de productiesector en de sectoren gezondheidszorg en biowetenschappen behoren tot de sectoren die het voortouw nemen bij de implementatie van intelligente documentverwerkingstechnologieën.

Gerelateerde rapporten:

Laserbekledingsmarkt

Hardwareportemonnee markt

Markt voor contactcenteranalyses

Mobiele virtualisatiemarkt

Markt voor slim speelgoed

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  intelligent document processing market,intelligent document processing vendors,intelligent document processing vendor,document processing companies,document processing company,intelligent document processing companies,processing size,intelligent document processing company,intelligent document processing,intelligent document processing solution,artificial intelligence document processing,what is document processing,intelligent document processing solutions,what is intelligent document processing,document processing machine learning,intelligent document processing platform,best intelligent document processing software,intelligent document automation