header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kunstmatige intelligentie in cyberbeveiliging zal een enorme groei laten zien als gevolg van de snelle ontwikkeling van het cyberdreigingslandschap en de integratie van AI met IoT-beveiliging

Aug 25, 2023 9:00 AM ET

Artificial Intelligence in Cybersecurity Market Scope & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de markt voor kunstmatige intelligentie in cyberbeveiliging in 2022 een waarde van 16,86 miljard dollar bereikt. Projecties wijzen op een stijging naar 83,29 miljard USD in 2030, met een verwachte CAGR van 22,1% van 2023 tot 2030.

In het steeds veranderende landschap van het digitale tijdperk is het snijvlak tussen kunstmatige intelligentie (AI) en cyberbeveiliging ontstaan als een vitaal schild tegen de toenemende geavanceerdheid van cyberbedreigingen. Deze symbiotische relatie tussen AI en cyberbeveiliging heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop organisaties hun gevoelige gegevens en digitale activa beschermen.

Ontvang een gratis sample van het Artificial Intelligence in Cybersecurity Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1993

Marktanalyse

De toename van complexe en sluipende cyberbedreigingen dwingt organisaties om geavanceerde oplossingen te implementeren. Het vermogen van AI om snel enorme hoeveelheden gegevens te analyseren en subtiele patronen te identificeren maakt het een cruciaal hulpmiddel bij het tegengaan van deze dynamische bedreigingen. Nu steeds meer organisaties hun activiteiten naar de cloud migreren, wordt AI-gestuurde cyberbeveiliging essentieel voor de beveiliging van cloudgebaseerde bedrijfsmiddelen. AI-algoritmen kunnen cloudomgevingen bewaken en beschermen en bedreigingen in gedistribueerde systemen identificeren en beperken. Door het tekort aan bekwame cyberbeveiligingsprofessionals wenden organisaties zich tot AI om het gebrek aan expertise te compenseren. AI kan routinetaken automatiseren en analisten helpen geïnformeerde beslissingen te nemen, waardoor de capaciteiten van bestaande beveiligingsteams worden vergroot. Al deze factoren duwen de markt voor kunstmatige intelligentie in cyberbeveiliging in de goede richting.

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– NVIDIA Corporation
– Intel Corporation
– Xilinx Inc
– Samsung Electronics Co Ltd
– Micron Technologie Inc
– IBM Corporation
– Amazon Web Services Inc
– Darktrace
– Cylance Inc
– Vectra AI Inc
– Overige

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de markt voor kunstmatige intelligentie in cyberbeveiliging is een complex samenspel van uitdagingen en kansen. Terwijl economische recessies budgettaire beperkingen kunnen introduceren en innovatie kunnen belemmeren, kunnen het toegenomen bedreigingslandschap en de focus op efficiëntie ook de adoptie van AI-gedreven beveiligingsoplossingen stimuleren. De reactie van de markt zal waarschijnlijk afhangen van het vermogen van belanghebbenden om de tastbare voordelen van AI te laten zien bij het beperken van cyberbedreigingen en tegelijkertijd tegemoet te komen aan de financiële zorgen van organisaties.

Segmentatie-analyse

De segmenten consumenten en detailhandel zullen waarschijnlijk een aanzienlijke invloed uitoefenen op de markt voor kunstmatige intelligentie in cyberbeveiliging. Nu consumenten vragen om meer gepersonaliseerde bescherming en retailers worstelen met de complexiteit van e-commerce beveiliging, komt AI naar voren als een cruciale factor. Door het aanpassingsvermogen en de voorspellende kracht van AI te benutten, verdedigen deze segmenten niet alleen hun digitale domeinen, maar stimuleren ze ook innovatie in het hele cyberbeveiligingslandschap.

De marktsegmentatie en subsegmentatie omvatten:

Op basis van component

– software
– Service
– Hardware

Op basis van implementatie

– Cloud
– Op locatie

Op basis van technologie

– Contextbewust computergebruik
– Machinaal leren
– Natuurlijke taalverwerking

Op basis van industriële verticalen

– Automotive & Vervoer
– Kleinhandel
– BFSI
– Productie
– Overheid & Defensie
– Onderneming
– Olie & Gas
– Onderwijs
– Andere

Op basis van beveiligingstype

– Netwerk Beveiliging
– Eindpuntbeveiliging
– Applicatiebeveiliging
– Cloudbeveiliging

Op basis van toepassing

– Identiteits- en toegangsbeheer
– Risico- en nalevingsbeheer
– Preventie van gegevensverlies
– Geïntegreerd bedreigingsbeheer
– Beheer van beveiliging en kwetsbaarheden
– Antivirus
– Fraudedetectie
– Inbraakdetectie- en preventiesysteem
– Informatie over bedreigingen
– Overige

Regionale Status & Analyse

Noord-Amerika loopt voorop in de markt voor kunstmatige intelligentie in cyberbeveiliging. De robuuste technologische infrastructuur van de regio en een hoge concentratie van technologiebedrijven hebben de snelle integratie van AI-gestuurde beveiligingsoplossingen mogelijk gemaakt. Door de vele geruchtmakende cyberaanvallen op sectoren variërend van de financiële sector tot de gezondheidszorg, investeren organisaties in de regio zwaar in AI-gestuurde systemen voor detectie, preventie en reactie op bedreigingen. Europa heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij het omarmen van AI ter versterking van de cyberbeveiliging. Samenwerkingsinitiatieven tussen de academische wereld, de industrie en overheden hebben geleid tot geavanceerde AI-oplossingen voor cyberbeveiliging, waardoor Europa een belangrijke speler op de wereldmarkt is geworden.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1993

Conclusie

De toekomst van de markt is er een van verhoogde efficiëntie, nauwkeurigheid en aanpassingsvermogen. Het is echter belangrijk om te erkennen dat AI geen wondermiddel is en een aanvulling moet vormen op menselijke expertise. Naarmate cyberbedreigingen geavanceerder worden, zal de combinatie van menselijke intelligentie en AI de sleutel zijn tot een robuuste verdediging tegen cyberbeveiliging.

Veelgestelde vragen

V1) Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor kunstmatige intelligentie in cyberbeveiliging?

Ans: De wereldwijde markt zal tegen 2030 83,29 miljard USD overschrijden, met een verwachte CAGR van 22,1% van 2023 tot 2030.

V2) Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor kunstmatige intelligentie in cyberbeveiliging beïnvloeden?

Ans: De markt maakt een aanzienlijke groei door dankzij het vermogen om evoluerende cyberbedreigingen tegen te gaan, processen te automatiseren, kwetsbaarheden te voorspellen en de algehele cyberbeveiligingshouding te verbeteren.

V3) Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor kunstmatige intelligentie in cyberbeveiliging?

Ans: NVIDIA Corporation, Micron Technology, Inc., IBM Corporation, Intel Corporation, Xilinx Inc., Samsung Electronics Co., Ltd, Amazon Web Services, Inc., Cylance Inc., Vectra AI, Inc.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Kunstmatige intelligentie (AI) in cyberbeveiliging marktsegmentatie, per component
9. Kunstmatige intelligentie (AI) in cyberbeveiliging marktsegmentatie, per toepassing
10. Kunstmatige intelligentie (AI) in cyberbeveiliging marktsegmentatie, per technologie
11. Kunstmatige intelligentie (AI) in cyberbeveiliging marktsegmentatie, per industriesector
12. Kunstmatige intelligentie (AI) in cyberbeveiliging marktsegmentatie, per beveiligingstype
13. Kunstmatige intelligentie (AI) in cyberbeveiliging marktsegmentatie, per toepassing
14. Regionale analyse
15. Bedrijfsprofielen
16. Concurrentielandschap
17. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van het marktrapport 2023 over kunstmatige intelligentie in cyberbeveiliging @ https://www.snsinsider.com/checkout/1993

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Artificial Intelligence in Cybersecurity Market,Artificial Intelligence in Cybersecurity Market Size,Artificial Intelligence in Cybersecurity Market Share,Artificial Intelligence in Cybersecurity Market Growth,Artificial Intelligence in Cybersecurity Market Trends,Artificial Intelligence in Cybersecurity Market Analysis,Artificial Intelligence in Cybersecurity Market Forecast,Artificial Intelligence in Cybersecurity Market Report