header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kunstmatige intelligentie zal 1.589,6 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 37,0% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 25, 2023 9:00 PM ET

AI-markt:

Kunstmatige intelligentie (AI) verwijst naar de simulatie van menselijke intelligentieprocessen door machines, met name computersystemen. Deze processen omvatten taken zoals leren, redeneren, problemen oplossen, waarnemen, natuurlijke taal begrijpen en zelfs besluitvorming. AI-systemen zijn erop gericht menselijke cognitieve vaardigheden na te bootsen om taken uit te voeren waarvoor normaal gesproken menselijke intelligentie nodig is.

De wereldwijde markt voor kunstmatige intelligentie groeit snel. Kunstmatige intelligentie zorgt voor snelle transformaties in het industriële landschap. De vooruitgang in 5G- en IoT-technologieën draagt bij aan de groei van de markt voor kunstmatige intelligentie. Bovendien creëren groeiende overheidsinitiatieven om de ontwikkeling van op IoT-gebaseerde modules te stimuleren aanzienlijke marktkansen.

De markt voor kunstmatige intelligentie (AI) zal naar verwachting groeien van 128,1 miljard USD in 2022 tot 1.589,6 miljard USD in 2030, met een CAGR van 37,0% in 2032.

Dominante spelers op de kunstmatige intelligentiemarkt zijn:

 • Advanced Micro Devices
 • AiCure
 • Arm Limited
 • Atomwise, Inc.
 • Ayasdi AI LLC
 • Baidu, Inc.
 • Clarifai, Inc.
 • Cyrcadia Gezondheid
 • Enlitic, Inc.
 • Google LLC
 • HyperVerge, Inc.
 • IBM Watson Health
 • IBM Watson Gezondheid
 • Intel
 • Lifegraph
 • Microsoft
 • NVIDIA Corporation
 • Sensely, Inc.
 • Zebra Medical Vision, Inc.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1139

Artificial Intelligence Market Report Scope:

Rapport Metriek

Details

Marktomvang kunstmatige intelligentie in 2030

USD 1.589,6 miljard (2030)

Kunstmatige intelligentie markt CAGR in 2022-2030

37.0%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

AI marktdrivers:

Naarmate de digitalisering toeneemt, zullen verbonden, geavanceerde technologieën zoals AI een steeds prominentere rol gaan spelen in het industriële spectrum. Dit zal er waarschijnlijk toe leiden dat AI-technologie zal uitgroeien tot een oplossing voor gegevensverwerking op grote schaal. Omdat de vraag naar geavanceerde AI-technologieën blijft stijgen, stimuleren veel spelers in de sector investeringen om de concurrentie voor te blijven.

Toenemend gebruik van slimme verbonden apparaten, digitale transformatie en automatisering in productiesectoren zijn belangrijke trends die de marktwaarde positief beïnvloeden. Daarnaast zullen de komst van 5G en industrie 4.0 naar verwachting verdere groeikansen bieden. Met de vooruitgang in technologieën en digitalisering is er een behoefte om IoT-systemen te integreren in elke industriële opstelling. Daarom zullen de wereldwijde markten voor kunstmatige intelligentie naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken.

Met verschillende productiebedrijven die industrie 4.0-regelgeving omarmen en de komst van industrie 5.0, zal kunstmatige intelligentie-technologie naar verwachting cruciaal worden voor productiesectoren wereldwijd. Ook maken veel industrieën momenteel gebruik van zeer betrouwbare draadloze verbindingen met lage latentie die nieuwe en bestaande IoT-toepassingen van energie kunnen voorzien.

AI-technologie heeft een enorm potentieel om slimme steden en geïntegreerde digitale huizen te transformeren. De wereldwijde toename van projecten voor slimme steden en slimme huizen is dan ook een andere trend die de kunstmatige intelligentie-industrie voornamelijk stimuleert. Daarnaast zullen de toenemende ontwikkelingen van ingebouwde AI-netwerkchips de groei van de AI-markt in de beoordelingsperiode naar verwachting stimuleren.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1139

Segmentatie van de AI-markt in het onderzoek:

De markt voor kunstmatige intelligentie is onderverdeeld in componenten, technologieën, implementaties, toepassingen, sectoren en regio’s. Het componentensegment is onderverdeeld in software, hardware en diensten. Het technologiesegment is onderverdeeld in robotautomatisering, machine learning, deep learning, machine vision en natuurlijke taalverwerking (NLP).

Het segment inzet is onderverdeeld in on-premise en on-cloud. Het toepassingssegment is onderverdeeld in chatbots, risicobeheer & compliance, claimverwerking, gepersonaliseerde aanbevelingen en andere. Het segment van de sector is onderverdeeld in autoverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, verzekeringen, titelverzekeringen en andere. Het segment regio is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, Europa en andere.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de kunstmatige intelligentiemarkt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-intelligence-market-1139

Regionale analyse:

Noord-Amerika is wereldwijd de grootste markt voor kunstmatige intelligentie. De sterke aanwezigheid van toonaangevende leveranciers van AI-technologie en de toenemende investeringen in de ontwikkeling van infrastructuur versterken het marktaandeel van de regio. Bovendien zorgt de groeiende focus op het bouwen van interne ontwikkelingscentra, naast de stijgende AI-toepassingen en de voorkeur voor slimme huizen in de regio, voor een grotere marktomvang.

De hoge verkoop van AI-ondersteunde draagbare apparaten en medische instrumenten stimuleren de inkomsten van de AI-markt. De VS speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de regionale markt en verwerft het grootste marktaandeel door de vroege toepassing van innovatieve technologieën. De regio zal naar verwachting ook in de toekomst zijn leidende positie behouden.

Gerelateerde artikelen:

Digital Payment Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Locatiegebaseerde diensten marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Marktonderzoeksrapport digitale betalingenin de gezondheidszorg – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Artificial Intelligence Market,Global Artificial Intelligence Market,Artificial Intelligence Market Size,Artificial Intelligence Market Share,Artificial Intelligence Market Demand,Ai Market,Ai Market Size,Ai Market Growth