header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor thermisch ondergoed zal tegen 2028 waarschijnlijk een waarde van USD 9,82 miljoen vertegenwoordigen, omvang, aandeel, trends, bedrijfsgroei, uitdagingen en vooruitzichten voor de concurrentie

Aug 25, 2023 3:53 PM ET

Marktoverzicht thermisch ondergoed:

Marktfabrikanten ontwikkelen nieuwe varianten van thermisch ondergoed als gevolg van zware investeringen in R & D en voortdurende ontwikkelingen in deze industrie. Verwacht wordt dat de markt voor thermisch ondergoed tegen 2028 met 3,61 procent zal groeien en een waarde van USD 9,82 miljoen zal bereiken.

De invloed van sociale media en nieuwe marketingmethoden en productlanceringen creëren een markt die spelers de kans biedt om te groeien en te bloeien. De groei van de markt zal echter waarschijnlijk worden beperkt door de aanwezigheid van de ongeorganiseerde sector en de hogere prijzen voor thermisch ondergoed op de markt.

Thermal Underwear Market

Concurrentielandschap:

De stimulerende invloed van analytics op de waarde van bedrijven zal naar verwachting binnenkort leiden tot creativiteit en meer strategische strategieën. Er wordt ook verwacht dat de markt aanzienlijke vooruitgang zal boeken in sectoren zoals A.I. design en gedistribueerde cloud, waar grote digitale uitgaven worden verwacht. Er wordt verwacht dat unieke sociaaleconomische kwesties de wereldwijde markt zullen beïnvloeden tijdens de verwachte periode. Er wordt verwacht dat de markt binnenkort een nieuw tijdperk van groei zal ingaan. In de komende jaren zal de invloed van automatisering naar verwachting doordringen tot vrijwel elk aspect van de bedrijfsvoering, wat de groei van de wereldwijde markt zal stimuleren. De toekomstige strategieën van de marktspelers zullen naar verwachting profiteren van de consistente toename van de nettoresultaten. De integratie van gedigitaliseerde processen in organisaties zal de industrie naar verwachting binnenkort stimuleren. In het licht van de huidige omstandigheden als gevolg van de wereldwijde pandemie kunnen organisaties hun reactievermogen en crisisrespons de komende jaren aanzienlijk verbeteren.

De strategische spelers die actief zijn op de markt voor thermisch ondergoed zijn HanesBrands Inc (V.S.), L.L. Bean Inc (V.S.), Marks and Spencer plc (V.K.), Jockey International, Inc (V.S.), Marks and Spencer plc (V.K.), L.L. Bean Inc.), Jockey International, Inc (V.S.), PVH Corp. (V.S.), Under Armour, Inc (V.S.), Smartwool LLC (V.S.), Fruit of the Loom, Inc (V.S.), BodTek (V.S.), en Thermajohn (V.S.).

Vraag het gratis PDF-voorbeeld van dit rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3914

Segmentatie Overzicht:

Op basis van het distributiekanaal is de markt voor thermisch ondergoed onderverdeeld in winkelondergoed en niet-winkelondergoed. Op basis van het producttype is de markt voor thermisch ondergoed onderverdeeld in broekjes, topjes en sets. De markt voor thermisch ondergoed is onderverdeeld in vrouwen, mannen en kinderen op basis van de eindgebruiker. De markt voor thermisch ondergoed is op basis van materiaaltype onderverdeeld in katoen, wol, synthetisch en mengsels.

Gedetailleerde regionale analyse:

Azië-Pacific is wereldwijd de belangrijkste regionale markt voor thermisch ondergoed, met aanzienlijke groeikansen voor deelnemers uit de sector. In Azië-Pacific hebben een groeiende middenklasse, snelle economische expansie en een grote demografische overgang van het platteland naar de stad geleid tot een toestroom van buitenlandse detailhandelaren. Dit heeft de groei van de regionale markt voor thermisch ondergoed gestimuleerd door de uitbreiding van bestaande winkels in landen als India en China aan te moedigen. Er wordt verwacht dat verschillende factoren de groei van de Noord-Amerikaanse markt zullen stimuleren. Het stijgende aantal werkende vrouwen in de Verenigde Staten zal naar verwachting een van de groeifactoren van de markt voor thermisch ondergoed zijn. Bovendien is een van de belangrijkste redenen voor de groei in deze regio het toenemende ontwikkelingswerk van toonaangevende fabrikanten op het gebied van thermisch ondergoed.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (99 pagina’s) over thermisch ondergoed: https://www.marketresearchfuture.com/reports/thermal-underwear-market-3914

Nieuws uit de industrie:

Mar 2022 Intradeco, een wereldwijd verticaal productiebedrijf dat casual kleding en thermisch ondergoed van hoge kwaliteit levert aan grote winkels in Noord-Amerika, kondigde aan meer dan $ 100 miljoen te investeren in Midden-Amerika om te profiteren van CAFTA-DR en nearshoring kansen, volledige circulariteit te bevorderen en zonne-energie uit te breiden met drie belangrijke projecten. Het eerste initiatief is de Central American Spinning Works, een geavanceerde ringspinfabriek in Honduras die eerder dit jaar in gebruik is genomen. Het tweede initiatief is de bouw van een fabriek in El Salvador die 100% gerecycled garen zal produceren, waaronder katoen en synthetische stoffen. Het bedrijf zal vooruitgang kunnen boeken met zijn complete strategie voor de toeleveringsketen van circulaire textiel. Tegen het derde kwartaal van 2022 zal het bedrijf zijn zonne-energiecapaciteit kunnen verhogen tot 30 megawatt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde synthetische ledermarkt per product (op PVC-basis, PU-basis, Bio-basis), per eindgebruiker (auto-industrie, schoeisel, kleding, woninginrichting, tassen, portemonnees en portefeuilles) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Marktinformatie voor dekens per producttype (elektrische deken en gewone deken), per materiaaltype (wol, katoen, polyester en andere), per eindgebruiker (particulier en commercieel), per verkoopkanaal (groothandelaars/distributeurs, hypermarkten/supermarkten, speciaalzaken, multibrandwinkels, onafhankelijke kleine detailhandelaars, online detailhandelaars en andere) en per regio (Noord-Amerika, Azië-Stille Oceaan, Europa en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Thermal Underwear Market,Thermal Underwear Market Share,Thermal Underwear Market Size,Thermal Underwear Market Trends,Thermal Underwear Market Analysis,Thermal Underwear Market Overview,Thermal Underwear Market Outlook,Thermal Underwear Market Insights,Thermal Underwear Market Growth,Thermal Underwear Market Research