header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor bodempenetrerende radar zal tegen 2032 USD 1,1 miljard bereiken, met een CAGR van 8,20% van 2023 tot 2032

Aug 25, 2023 6:00 PM ET

Inzicht in de grondpenetrerende radar markt

De wereldwijde markt voor bodempenetrerende radar zal waarschijnlijk een opmerkelijke omzetgroei laten zien door de toenemende inspanningen om de efficiëntie van de bouw en het in kaart brengen van de ondergrond te verhogen. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor bodempenetrerende radar zal escaleren van USD 0,55 miljard in 2022 tot USD 1,1 miljard in 2032, met een groei van 8,20% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Het toenemende gebruik van deze radars voor niet-destructieve land- en milieukartering zou de groei van de markt stimuleren. Ook de toenemende toepassing van grondradars bij het monitoren van transportinfrastructuur, waaronder wegen, spoorwegen, luchthavens, havens, bruggen, kanalen en tunnels, zou de marktomvang vergroten. Bovendien zouden de toenemende activiteiten van de observatie van ondergrondse structuren de vraag van de grondpenetrerende radarindustrie stimuleren.

De markt zal een aanzienlijke omzetgroei kennen door het toenemende gebruik van GPR instrumenten om de toestand van de transportinfrastructuur te beoordelen. Autofabrikanten willen tegenwoordig de hoogste standaarden van technologische verfijning bieden en gebruiken daarom geavanceerde GPRs om de gevolgen voor het comfort van de gebruiker te beoordelen & veiligheid. Bovendien zouden de toenemende toepassingen van grondradars in & luchtmachteenheden en de autofabricage de marktinkomsten beïnvloeden.

Grote spelers

Marktleiders op de markt van grondradars zijn onder andere

  • Sensors & Software Inc. (Canada),
  • IDS Georadar (Italië),
  • Guideline Geo (Zweden),
  • Geophysical Survey Systems, Inc. (GSSI – VS),
  • Chemring Group (VK), en
  • Ground Penetrating Radar Systems, LLC (VS), onder andere.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11074

Grondpenetrerende radar markt – segmenten

Deze markt is onderverdeeld in type, toepassing en regio. Het type segment is onderverdeeld in handbediende systemen, systemen op een karretje en op een voertuig gemonteerde systemen. Het toepassingssegment is onderverdeeld in detectie van nutsvoorzieningen, betononderzoek, transportinfrastructuur, archeologie, geologie & milieu, rechtshandhaving & militair en andere. Verder is het segment regio onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor bodempenetrerende radar – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde grondpenetrerende radar industrie. Het toenemende gebruik van GPR oplossingen in de bouw en bij het in kaart brengen van de omgeving stimuleert de groei van de markt. Daarnaast versnelt de toenemende vraag naar GPR instrumenten van wetshandhavers om verborgen graven en begraven bewijsmateriaal op te sporen de marktaandelen van de regio. De toenemende toepassing van boorgatradars met GPR in ondergrondse mijnbouwtoepassingen beïnvloedt de marktinkomsten.

Ook het toenemende militaire gebruik van GPR oplossingen voor het opsporen van clandestiene landmijnen en niet-geëxplodeerde munitie ondersteunt de groei van de markt. Bovendien hebben de beschikbaarheid van geavanceerde technologieën en de stijgende militaire budgetten een positieve invloed op de regionale marktgroei. De Noord-Amerikaanse grondpenetrerende radar markt zal zijn dominante positie gedurende de beoordelingsperiode behouden.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ground-penetrating-radar-market-11074

Wereldwijde markt voor bodempenetrerende radar – Analyse van de concurrentie

De markt van grondpenetrerende radar is zeer competitief en lijkt gediversifieerd door de aanwezigheid van verschillende grote fabrikanten. Spelers in de industrie maken gebruik van fusies & overnames, samenwerking en product/technologie lanceringen om een groter concurrerend aandeel te krijgen. Ze doen aanzienlijke investeringen om hun O&O en uitbreidingsplannen te stimuleren.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

16 dec. 2022 — IDS GeoRadar heeft aangekondigd dat het de toepassingen van zijn IQMaps-software uitbreidt naar een breder scala van grondpenetrerende radarsystemen (GPR). IDS GeoRadar’s IQMaps software wordt gebruikt in post-processing toepassingen voor geavanceerde GPR data analyse, waardoor een snelle interfacing tussen de gebruiker en GPR data mogelijk wordt. Met een stapsgewijze aanpak begeleidt deze aanpasbare verwerkings- en analysetool gebruikers bij het uitvoeren van de beste en snelste gegevensanalyse voor het in kaart brengen van nutsvoorzieningen. IQMaps software maakt gebruik van real-time gegevensverwerking om het doelbeheer en de 3D visualisatie van radargegevens van ondergrondse nutsbedrijven te optimaliseren.

Meer artikelen lezen-

Onderzoeksrapportlaserscannermarkt – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor displaydrivers – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Hybrid Fibre Coaxial-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Ground Penetrating Radar Market,Ground Penetrating Radar Market Size,Ground Penetrating Radar Market Share