header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


E-Visa marktomvang tot USD 4,03 miljard, met een CAGR van 9,3% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 25, 2023 7:00 PM ET

E-Visa markt:

Een elektronisch visum, ook bekend als e-visum, is een officiële online vorm voor het verkrijgen van een visum waarmee je naar het buitenland kunt vliegen. In vergelijking met visa die handmatig op een ambassade worden afgegeven, is deze methode een snellere en effectievere optie. E-visa ondervangen de nadelen van handmatige visumverwerking omdat ze tijd besparen en overal kunnen worden verkregen. De markt voor e-visa zal naar verwachting groeien van USD 1,82 miljard in 2023 tot USD 4,03 miljard in 2032, met een CAGR van 9,3% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Het groeiende aantal internationale passagiers en de vermindering van vertragingen door de verwerking op luchthavens stimuleren de vraag naar e-visa. E-visa besparen de reizigers en de controlerende instanties op luchthavens tijd, waardoor de autoriteiten zich meer kunnen richten op verdachte passagiers. Bovendien wordt de groei van de e-visummarkt gestimuleerd door de vele voordelen van e-visa, zoals een hoge mate van veiligheid, flexibiliteit in het gebruik en bescherming van de privacy, en door de enorme toename van het aantal mensen dat wereldwijd reist.

Dominante spelers op de e-visummarkt zijn:

 • Mühlbauer Group (Duitsland)
 • 4G Identity Solutions Private Limited (India)
 • VFS Global Group (VAE)
 • SCICOM (Maleisië)
 • Gemalto NV (Nederland)
 • CBN (Canada)
 • Securiport LLC (VS)
 • C Serve Corporate Services (Mozambique)
 • BLS International (India)
 • Swiss Authentic S.A (Zwitserland)
 • MITECH (Oman)


Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8771

E-Visa marktonderzoek:

Metriek verslag

Details

E-Visa marktomvang in 2032

USD 4,03 miljard (2032)

E-Visa markt CAGR in 2023-2032

9.3%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Segmentatie van de markt waarop het onderzoek betrekking heeft:

De wereldwijde e-visummarkt is gesegmenteerd op basis van component, platform en toepassing.

Op basis van de component is de wereldwijde e-visummarkt onderverdeeld in software en service.

Op basis van het platform is de wereldwijde e-visummarkt onderverdeeld in desktops, smartphones en tablets.
Op basis van de toepassing is de wereldwijde e-visummarkt onderverdeeld in reizen, studenten/onderwijsvisa, overheid/buitenlandse zaken en andere. Het segment reizen is verder onderverdeeld in plezierreizen en zakenreizen.

Geografisch gezien is de wereldwijde e-visummarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8771

Marktdrivers:

De initiële vervanging en hoge implementatiekosten van een e-paspoort, dat nodig is voor een e-visum, zijn de belangrijkste factoren die de groei van de wereldwijde e-visummarkt belemmeren. Daarnaast kan de beschikbaarheid van opties zoals e-NTRI voor Indiase toeristen die naar Maleisië reizen een uitdaging vormen voor de e-visummarkt. Volgens de DGCA vlogen in 2017 ongeveer 546.76.467 internationale passagiers in en uit India, wat wijst op een groot potentieel onder passagiers die voor een e-visum kunnen kiezen. Bovendien wordt verwacht dat de steeds beter wordende e-visuminfrastructuur lucratieve mogelijkheden zal bieden aan de toonaangevende spelers op de markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (87 pagina’s) over E-Visa:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-visa-market-8771

Regionale analyse:

Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in de wereldwijde e-visummarkt; dit gebied is verder onderverdeeld in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. De Verenigde Staten is het meest bezochte land voor zowel vakantie- als zakelijke doeleinden. Het elektronisch systeem voor reistoestemming (ESTA) van de Verenigde Staten, de elektronische reistoestemming (ETA) van Canada en het universele e-visum van Mexico hebben bijgedragen aan de groei van de e-visummarkt in deze regio. Op de Noord-Amerikaanse e-visummarkt hebben de Verenigde Staten het grootste marktaandeel.

In 2018 was Azië-Pacific de op één na grootste e-visummarkt ter wereld. Azië-Pacific is onderverdeeld in India, Vietnam, Thailand, Singapore, Maleisië, Australië en de rest van de regio. De regio is goed voor een vierde van de wereldwijde inkomsten uit toerisme en om het toerisme verder te stimuleren, hebben de APAC-landen ondersteuning voor e-visa toegevoegd, wat heeft bijgedragen aan de marktexpansie van de regio. Tijdens de prognoseperiode zal Maleisië naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in de Azië-Pacific e-visummarkt.

Gerelateerde artikelen:

Fixed-Mobile Convergence Market Research Report- Wereldwijde voorspelling tot 2032

Web Scraper Software Marktonderzoek Rapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport Identiteitsverificatie Markt – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  E-Visa Market,Global E-Visa Market,E-Visa Market Size,E-Visa Market Demand,E-Visa,E-Visa Size,E-Visa Share,E-Visa Growth